לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2009, 14:30
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "מדיניות החלפה שונה בין 2 חנויות - Dell 2209WA"

בישראל הכל הגיוני ואפשרי.

לרגל יום העצמאות, הייתי מאוד רוצה לומר לך שיש בארץ פטריוטים שמשנים את תנאי האחריות לטובת הלקוח (כלומר, נותנים כל מה שנותן היצרן ומוסיפים בעצמם), אבל לצערי זה נדיר מאוד. סביר יותר להניח שיש מי שמשנה לרעה את התנאים (ומקל על עצמו).

ליצרן לא תמיד יש מדיניות ברורה (גם אם היא כתובה), ולא תמיד אכפת לו מה נעשה בשמו - כל עוד הכסף זורם.

בנוסף, יכול מאוד להיות שהנ"ל מדברים בדיוק על אותו דבר. נראה לך ש"יוצר קשר עם שירות הלקוחות של דל העולמית" זה משהו שאתה מעוניין לעשות בעתיד? זה תרגום של "חפש את החברים שלך".

עצה שלי (והצלחתי לבצע אותה אפילו בבאג) - אל תוציא שקל מהכיס עד שלא פותחים את המסך ואתה מבצע עליו בדיקות. יש לך כל זכות שבעולם לקנות מוצר שעומד בסטנדרטים שלך. לא רוצים? לך למתחרים. האמן לי שמישהו יסכים לזה (בכל זאת, המצב היום קשה מתמיד).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2009, 17:01
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "את זה הבנתי, התכוונתי בשאלה..."

צ'מע... אני תמיד נוטה לכיוון זיגזג - פשוט משום שהם החנות הכי רצינית שאני מכיר בארץ... ובד"כ אני אקנה מהם אלא אם כן המחיר שלהם גבוה משמעותית על מוצר מסויים מול חנויות אחרות...

אני מציע שתדבר איתם. תשאל אותם איך פנדה מוכנים לתת (לפחות על הנייר) אחריות כזאת. למה הם לא. אולי שילכו לקראתך... וכו'.

בכל מקרה, הניסוח של פנדה נשמע (ואני ממש לא מומחה) כאילו הם מייבאים את המסך בצורה אפורה ולא דרך היבואן הרשמי. למה אני אומר את זה? כי שמעתי פעם, לא זוכר איפה, שדל ישראל, נותנים שירות ישירות, רק למוצרים שנקנו בחו"ל ויש עליהם אחריות בינ"ל (ואם זה נקנה בישראל, צריך ללכת ליבואן - ולא לדל). אז אולי המסך לא נרכש בישראל... כמובן הכל הנחות. ייתכן בהחלט שהם קונים מהיבואן הרשמי. אבל במקרה הזה, צריכה להיות אותה רמת אחריות...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר