לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-05-2009, 22:26
  משתמש זכר idan1986 idan1986 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.04.02
שלח הודעה דרך ICQ אל idan1986 שלח הודעה דרך MSN אל idan1986 Facebook profile
אשמח למפרט למחשב שהוא בעיקר לעבודה

1. שימושים או מה ייעוד המחשב? גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים קלים (סולייטר, משחקי אינטרנט למיניהם), סרטי HD, משחקים כבדים עתירי גרפיקה וכו'..
חובה לציין את השימושים העיקריים, רצוי לפי סדר עדיפות, כבר בכותרת האשכול שאתם פותחים. אם יש הרבה שימושים, אין צורך לכתוב מגילה בכותרת, אפשר להכניס אותם לתוכן ההודעה.
אשכולות שכותרתם לא תכלול שימושים ינעלו/ימחקו.
  • המחשב הוא בעיקר לעבודה. אני מתכנת צד לקוח, ומשתמש בעיקר בפוטושופ ותוכנות של תכנות. בשימוש יומיומי אני גולש באינטרנט, רואה סרטים/סדרות ושומע מוזיקה בכמו כולם.
  • הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ תחנה וירטואלית אחת לפחות. לדוגמה - להתקין לינוקס ולהריץ וינדוס דרך vmware / virtualbox, או ההפך. זאת אומרת שאוכל לעבוד בלינוקס כאשר הוינדוס שלי פתוח עם פוטושופ פועל.
2. במידה ומשחקים הם חלק מהשימושים, יש לציין את הרזולוציה של המסך שלכם. אם אינכם יודעים, ציינו את החברה והדגם של המסך. ללא פרט זה, לא ניתן להתאים כרטיס מסך באופן מיטבי למערכת שלכם.
  • משחקים הם לא חלק מהשימושים שלי, אך אשמח אם המחשב יריץ GTA4 אבל ממש לא חובה. המסך שלי - SAMSUNG SyncMaster 226BW, מסך רחב 22 אינץ', רזולוציה 1680*1050.
3. מה צריך לכלול המפרט? האם אתם זקוקים למערכת מלאה כולל מסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? האם אתם לא זקוקים לציוד היקפי שכזה? חובה לציין זאת.
  • מה שצריך - מארז, ספק כוח, לוח אם (כרטיס קול, רשת וכו - אונבורד), מעבד, כ.מסך, צורב, כ.זיכרון.
  • מה שיש - מקלדת, עכבר, מסך, הארדיסק.
  • משהו ששכחתי?
4. תקציב. נושא בעייתי לפעמים, שכן לא תמיד הרוכש יודע בדיוק כמה הוא מוכן לשלם. אבל אין ברירה, חובה לציין תקציב משוער. כמובן שניתן לציין גם טווח מחירים.
  • 1500-2000 ש"ח.
5. הערות נוספות. באם אתם מתכננים לבצע OC, רוצים מחשב שקט במיוחד, מארז מיוחד וכו'. יש לציין זאת בבקשתכם.
  • לא הולך לבצע OC, מחשב שקט רגיל, לא צריך מארז מיוחד.
  • הייתי רוצה להריץ על המחשב את מערכת ההפעלה אובונטו (לינוקס) כמערכת הפעלה ראשית.
6. מומלץ שלא לבקש מוצרים ספיצפיים כמו מעבד או לוח-אם מסויימים. ביצועי מערכת נמדדים לפי כלל המפרט ולעיתים בשל בקשתכם תקבלו מערכת נחותה מאשר הייתם יכולים לקבל ללא הגבלה זו.
  • מבין שלא מומלץ, אבל הייתי רוצה להריץ את אובונטו (לינוקס) כמערכת הפעלה ראשית.. זאת אומרת צריך חלקים מחברות שתומכות באובונטו ב100%. לפי מה שהבנתי מעבדי אינטל וכ.מסך של nvidia הם הכי טובים לכך. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה...
אם משהו לא מובן, אשמח לפרט..

תודה מראש,
עידן.

נערך לאחרונה ע"י idan1986 בתאריך 03-05-2009 בשעה 22:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר