לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-05-2009, 04:58
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
נתניהו אישר להעביר לעזה כ-50 מיליון שקלים, איפה אותם תומכי ליכוד עכשיו?

לפני הבחירות ביבי דיבר ככה:

"הטרור משתולל - הממשלה ממשיכה כרגיל"

"מאז כוננה ממשלת אולמרט יש שורה של נסיגות ותחושה של רפיון", אומר בנימין נתניהו, ותוקף את הכוונה לשחרר את הכספים לרשות "דווקא כשאנחנו מנסים ליצור מסע עולמי נגד חמאס"

קישור לכתבה.

ככה הוא מדבר היום:

נתניהו אישר להעביר לעזה כ-50 מיליון שקלים

בפעם הקודמת אישר ראש הממשלה להעביר לעזה כ-100 מיליון שקלים מכספי המסים שגובה ישראל עבור הרשות. גורם בלשכתו: "הפלסטינים ביקשו 200 מיליון ואישרנו את המינימום"
קישור לכתבה.

איפה כל אותם אנשים שהגנו עליו ואמרו שאני מחפש את ביבי בלבד? למרות שאני מבקר את קדימה והעבודה כנ"ל... לפחות עכשיו אתם רואים במי בחרתם להיות ראש ממשלה, שיעשה כל מה ארה"ב/אירופה אומרות. שום שינוי מברק או ציפי, ביבי בדיוק כמוהם.

מה עכשיו תגידו? (כל אותם אלה שחשבו שאני לא נותן לו צאנ'ס אפילו.) צדקתי ביבי לא שונה מברק,ציפי או אולמרט. העולם אומר, הוא עושה אפילו שזה פוגע במדינת ישראל ומחזק את החמאס, אלה הם הדברים שלו לפני זמן קצר.
איפה אותו מנהיג גדול שעם ישראל חשב שהוא הפיתרון לביטחון של ישראל? בכל מקרה אדון ביבי הוכחת שהליכוד, העבודה וקדימה הם אותו חומר של העבר וש 3 המפלגות הללו (כמו כמה אחרות נוספות...) צריכות לפנות את מקומן בבחירות הבאות לצעירים אחרים שיובילו את המדינה.

בינתיים היחיד בכל הממשלה הזאת שעושה מה שהבוחרים שלו רצו זה ליברמן בלבד.
הוא לא עושה חשבון לארה"ב ולא לאירופה. מזכיר לי את שר החוץ אבא אבן. אחד האנשים שנתן את חלקו למדינה במשך שנים וחבל שאין לנו שרי חוץ כמוהו יותר כיום.

על הכלכלה של המדינה אין טעם להתחיל לדבר. ביבי רק יפגע בה יותר, הקיצוצים בחינוך ובשאר המשרדים החשובים התחזקו בתקופה הקודמת שלו כראש ממשלה ועכשיו אנחנו נסבול מהמתנות של ביבי לעשירים ולחרידים שוב על החשבון שלנו.

אני נותן לאדון ביבי שנה/שנה וחצי טופ עד שהולכים לבחירות שוב בקצב הזה. נקווה שאז יעלה מנהיג יותר טוב לשילטון ועם כוח בכנסת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2009, 15:04
  Shpringa Shpringa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "נתניהו אישר להעביר לעזה כ-50 מיליון שקלים, איפה אותם תומכי ליכוד עכשיו?"

ואיפה המפלגה השניה בגודלה בקואליציה?
לא זכור לי שאנשים פה אמרו שביב הוא הפתרון לכל הבעיות, ביבי הוא הרע במיעוטו וכן הוא לחיץ, לחוץ וחסר עמוד שדרה אבל הוא כמה ליגות מעל לכל האלטרנטיבות האחרות.
עד כמה שזכור לי תגובות אנשי ה"ימין" בפורום ערב הבחירות נעו החל מ צריך לחשק את ביבי מימין מתוך הליכוד כדי שלא יחשוב להיתקפל ועד ל צריך לתמוך במפלגות יותר ימניות מהליכוד כדי שביבי יקים קואליציה ימנית כי לא תהיה לו בררה.
חבל שהזכרון שלך כל כך קצר בתקופה של אומלרט הועבר כל הסכום (כ200 מליון) וגם שוחחרו מבוקשים ללא תמורה וגם האמריקאים התחילו לאמן ולצייד את האויב באישורו, נזקים כאלו לתקן לוקח זמן ולא ברור אם הם יתוקנו עם כל מיני מומחי ביטחון כמו אהוד "הצבא הכי הומני בעולם" ברק.
בסופו של דבר גם העם עשה את הבחירה שלו וגם נתניהו עשה את הבחירה שלו, העם מטומתם ונתן לו אפשרות להיכנס למיטה עם השמאל הסהרורי - העם ישלם.
ישן 11-05-2009, 18:56
  s.o.i s.o.i אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "נתניהו אישר להעביר לעזה כ-50 מיליון שקלים, איפה אותם תומכי ליכוד עכשיו?"

"כולם פוליטיקאים עלובים וקטנים"
"ביבי אכן חסר עמוד שדרה"
"איפה התומכים בליכוד עכשיו?!"
תומכי הליכוד פה. אף אחד לא מסתתר.
אתם יושבים לכם במחשב שלכם בבית, מרשים לעצמכם לפתוח פה את הפה על פוליטיקאים כאילו הייתם כאלו בעצמכם.
ביבי אינו חסר עמוד שדרה יותר מאשר ציפי ליבני, ברק, או אולמרט.
כאשר עופרת יצוקה יצאה לדרך אולמרט ידע שהנזק שיעשה יהיה גדול ויכרוך תשלומים גדולים לתושבי עזה.
אבל הוא בכול יצא למבצע. מישקוליו.
בסוף המלחמה החלו לשקם את עזה בעזרת תרומה כספית ממדינות העולם אשר אמרו לעצמם "הרי מבצע נוראי זה" ואגב אז גם נזכרו אנשים כמוכם, העכברים של המדינה הזאת לצאת מהמחילות שלהם ולהתחיל להתלונן שוב על הממשלה הנוכחית, שלדעתם, היא מחורבנת.
בקיצור, כנראה שהתרומה לעזה לא סיפקה אותם. ברק אובמה עלה לשלטון ארה"ב ועכשיו מפעיל עלינו סנקציות שונות כשמטרתו ברורה- לתרום לעזה כסף על הבאלגן שעשינו שם, ולהקים שתי מדינות.
איזה ראש ממשלה בעולם היה אומר לראש הממשלה של ארצות הברית לא?!
ועוד כשהמדינה שלו תלוייה בכול כך הרבה מובנים בארה"ב?!
אני רוצה לראות אותכם אומרים למר אובמה לא! במקום לבקר את המדינה שלכם תחשבו עוד קצת קדימה, ותבינו מהר מאוד שהבעיה האמתית שלנו היא לא הפולטיקאים המושחטים ולא ה"ממשלה הרקובה" אלה 3 דברים אחרים: אתם, האנשים שפוגעים במורל של המדינה הזאת מתוך רצון להתבלט או מתוך שנאה עצמית, פלסתינאים, ועכשיו, אובמה.
יום טוב :}

נערך לאחרונה ע"י s.o.i בתאריך 11-05-2009 בשעה 19:08.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר