לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-05-2009, 20:13
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
נו, בחייך
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "נו, בחייך"

אם לא מבינים בנושא לא חייבים להגיב...
המקום הראשון לחסוך בו אמור להיות הפחות יצרני והיותר בזבזני, המטרה כאן היא חסכון במיים, ובעיקר סיום הפארסה של בזבזת מים איוולתית לחלוטין על גינות שאין להן ולתנאי המזה"ת דבר וחצי דבר.

ואם בכ"ז בא לך להרחיב מעבר ללחנך אותי מתי ולמה להגיב, אתה מוזמן להתחיל במאמרים (אפילו ב"טבע וארץ" יש) אודות הגינה ה"ירוקה" והמזרח תיכונית, ועל בזבזת המים המרתיחה את הדם של החייזרים הפולשים הקרויים דשא ופרחים עונתיים, שכולם יובאו לישראל העוון, ותוך מימוש חזון נובורישי שאינו קשור למשאבי הארץ הזאת.

ואם אתה רוצה קצת יותר, או לפחות רוצה להרוויח בזכות לשלוח אותי להשתלמות ידע, דע לך שענף הכנסה לא רע לשכירים צעירים היא עבודה בתחות הקמת הגינות. אחרי שתשתפשף בגרגרי הפרלייטים, תלמד את שיטות השידוך האידאלי בין המחברים ובין צינורות הטפטפת, את סודות ההשרשה של עץ צעיר ומכאן השרדותו לאורך זמן באדמה חדשה, אז בטח יקדמו אותך לטפל במחשבי ההשקיה (שלכל וילה היום יש) ואז תוכל אולי קצת לבקש סליחה מהחקלאים, שלפחות מייצרים משהו, ולהבין מי הזבזן האמיתי.

זה כמובן במידה וה"פוזיציה" שלך היא לא ה 4X4 מטר דשא למנגל בחצר של ההורים או הדודים, ואז ברור שכל העולם ואחותו צריכים יהיו לעבור קיצוץ לפני שאתם תוותרו על שבעת ההשקיות ביום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-05-2009, 22:13
  eGod eGod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
איזו שנינות...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "נו, בחייך"

אבל מה הקשר לחיינו הארציים?
א. מבטיח לך שאת האוצר, או מי שהכניס את הסעיף הזה לחוק ההסדרים, גינות ירוקות וכתבות ב"טבע וארץ" אודות הגינה הירוקה מעניינות כמו הבצורת דאשתקד.מעניין אותם לכסות את הגירעון בתקציב המדינה, אחרי ההתקפלות מול עיני וברק.
ב. "ענפים יצרניים"? הוכחת שאין לך מושג על מה אתה מדבר, צא ולמד מה ההכנסות היום מחקלאות, ובפרט מהענפים שצורכים את מירב המיים.
ג. אתה מתלונן שאני מחנך אותך, אבל אתה זה שרוצה לחנך כאן ציבור שלם, בהחלטה בהולה אחת, לעבור דווקא לסוג הגינות שהחלטת שמתאים לישראל בעקבות מיקומה הגיאוגרפי. איזה יופי, תמיד חיבבתי אנשים שיודעים איך כולם צריכים לנהוג... בכ"ז כדאי אולי להזכיר שטכנולוגיות זמינות, כמו, למשל, התפלת מי ים, היו חוסכיות לכולנו את הדילמות האלה, ומי שתקע את הקמת המתקנים האלה הוא אותו משרד האוצר.

ברשותך, אני לא אגיב לשטויות ברמה האישית שהישפרצת כאן - כנראה שתרבות דיון היא לא ברשימת הענרכים של ה"ירוקים" עאלק...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר