לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-05-2009, 14:33
צלמית המשתמש של molaga
  molaga molaga אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.07
לא מאמין לך..!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלון09 שמתחילה ב "מעבר משריון לגבעתי"

אנחנו באותו המקום אותו המצב, בדיוק באתי לפתוח דיון באותו הנושא בדיוק, לקראת סיום צמפ בשריון ורוצה גבעתי...
נתתי מעצמי הכל בשריון ואני פשוט לא מתחבר לטנק, וכל יום אפילו שכבר אין לי שביזויות יום א', כל פעם שמתקרבים לטנקים אני מנסה לשכנע את עצמי שזה זמני - החוסר מוטיבציה, ופשוט הגעתי למסקנה שזה לא בשבילי.
שלא תבין לא נכון אני מצטיין בתפקידי אבל אני מרגיש לא שייך, אין קליק.
גם אני מעוניין בגבעתי מאוד ונראה לי שאני הולך לעשות הכל כדי לעבור, נקודה.
השאלה היא שאם אני אעשה בעיות ויחליטו להעביר אותי זה ההתלבטות של הוויתור פז"מ, זאת הבעיה היחידה שעומדת בדרכי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2009, 13:02
  sheyne sheyne אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.06

שמע, בתור שריונר, לא רק שאתה מוכשר חי"ר לכל דבר (כולה רק האימון המתקדם של חי"ר שונה משל שריון) אלא גם שאתה וחי"ר עושים את אותו קו בדיוק ולא שונים אופי הפעילויות. אני עכשיו בקו חי"ר עם גולני בעזה בתור שריון ואנחנו עושים את אותם הדברים (כן, שריון עושים מארבים, סיורים, תצפיות, באיו"ש לפעמים נכנסים למעצרים), מקבלים את אותם שיפצורים (אתה יכול להיות קלע, מטוליסט) ותאמין לי שגולני כ"כ תופסים מאיתנו, שבאימונים תראה אותם רצים אחרי הטנקים. לך תהיה מפקד טנק, זה דבר אדיר עם השפעה על כוח אש אדיר. עזוב את זה, תנסה להגיע לקצונה. קצין שריון שווה יותר מבחינת הכוח שעליו הוא מפקד מקצין חי"ר, לוחם בסיירת או כל דבר אחר. שאל חברה בבה"ד 1, לוחמי סיירות וחי"רניקים שם שעושים את אותה מגמת קצונה עם שריונרים ותראה שיגידו לך שהשריונרים הם הכי מורעלים שיש על קרבי. תאמין לי אין יותר קרבי משריון, לעבוד על הטנקים, להתלכלך בגריז, להכות בשיא החום עם הפטיש 5 קילו ליד עזה, לעשות מארבי חי"ר ברמה של חי"ר. בקק"ש, הצוערים עושים מד"סים של 20 קילומטר. יותר מכל חי"רניק שאני מכיר. חוצמזה, ההווי בשריון אין עליו, תהיה פעם אחת בארוחת שבת עם הפלוגה שלך תראה כמה שירים הם מפוצצים בחדר אוכל.
תאמין לי------ שריון הוא הכוח המוביל ביבשה.
ישן 17-05-2009, 13:10
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "שמע, בתור שריונר, לא רק שאתה..."

אלוהים ישמור כמה קשקושים. כל כך חסר לך גאוות יחידה שאתה כל הזמן משווה את עצמך לחי"רניקים?
אין לך מה להשוות, כחי"רניק, תמיד תהיה נחות. תהיה גאה במה שאתה כן, ולא במה שאתה לא, ואל תפליץ כל מיני נתונים חסרי אחיזה במציאות.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 18-05-2009, 01:32
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "סבבה נכון שיש הבדל גדול בין..."

יש ויש. יש דברים שאתה פשוט לא תעשה, כי אתה לא מוכשר לכך (וטוב שכך). עם זאת (למרבה הצער) צריך הרבה יותר אנשים לבט"ש מאשר לטנקים במצב שאינו מלחמה וזו הסיבה היחידה שאתה עושה קוים.
גאוות היחידה שלך צריכה להיות תוצאה של העובדה שאתה בשריון, לא בגלל שאתה עושה סיורים ומארבים, שאת רובם גם מדריכות יח"ש יכולות לעשות בלי הרבה בעיה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 18-05-2009, 15:01
  gich gich אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.06
קיצר קיצר

מי שלא מתאים לו שריון לא חייב להיות בשריון, אני עדיין חושב שתצא מחזור אחד למבצעית ואתה תראה שזה עולם אחר לגמרי, חוץ מאימון שזה כייף אחושרמוטה (אם אתה וותיקק (: )
יש לך קווי ח"יר שאתה יכול לרוץ כמו כל ח"ירניק כמה שאתה רוצה עם ווסט ח"יר ולא כמו שאתה מקבל במסלול של הג'ובניקים, יש לך גם כוונות שמעבירים בפלוגה עצמה, אני אישית לא אשים כוונת כי זה סתם וואסח טיפשי, אתה שריונר ואתה צריך להיות גאה במה שאתה וואלה ח"ירניקים יוצאים עם הנשק שהיא הבובה שלהם הביתה, אם אתה הייתה יוצא עם הטנק היה הרבה יותר קטלני חחח
קיצר שריון מקום בן זונה ותשאל חב'רה מצנחנים שהיו עם הפלוגה שלי בעזה ותראה איך הם מדברים על טנקים עכשיו ואיך הם דיברו פעם...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר