17-05-2009, 13:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.09.06
|
|
שמע, בתור שריונר, לא רק שאתה מוכשר חי"ר לכל דבר (כולה רק האימון המתקדם של חי"ר שונה משל שריון) אלא גם שאתה וחי"ר עושים את אותו קו בדיוק ולא שונים אופי הפעילויות. אני עכשיו בקו חי"ר עם גולני בעזה בתור שריון ואנחנו עושים את אותם הדברים (כן, שריון עושים מארבים, סיורים, תצפיות, באיו"ש לפעמים נכנסים למעצרים), מקבלים את אותם שיפצורים (אתה יכול להיות קלע, מטוליסט) ותאמין לי שגולני כ"כ תופסים מאיתנו, שבאימונים תראה אותם רצים אחרי הטנקים. לך תהיה מפקד טנק, זה דבר אדיר עם השפעה על כוח אש אדיר. עזוב את זה, תנסה להגיע לקצונה. קצין שריון שווה יותר מבחינת הכוח שעליו הוא מפקד מקצין חי"ר, לוחם בסיירת או כל דבר אחר. שאל חברה בבה"ד 1, לוחמי סיירות וחי"רניקים שם שעושים את אותה מגמת קצונה עם שריונרים ותראה שיגידו לך שהשריונרים הם הכי מורעלים שיש על קרבי. תאמין לי אין יותר קרבי משריון, לעבוד על הטנקים, להתלכלך בגריז, להכות בשיא החום עם הפטיש 5 קילו ליד עזה, לעשות מארבי חי"ר ברמה של חי"ר. בקק"ש, הצוערים עושים מד"סים של 20 קילומטר. יותר מכל חי"רניק שאני מכיר. חוצמזה, ההווי בשריון אין עליו, תהיה פעם אחת בארוחת שבת עם הפלוגה שלך תראה כמה שירים הם מפוצצים בחדר אוכל.
תאמין לי------ שריון הוא הכוח המוביל ביבשה.
|