לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2009, 17:36
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
שליטה מרחוק על פוקט פי.סי

אני מאוד מקווה שזה הפורום הנכון.

יש לי i-mate PDA2 שבו התקנתי את התוכנה novii remote שמאפשרת לי לשלוט בממיר שבבית דרך המכשיר. זה עובד טוב מאוד והכל בסדר.

בנוסף אני משתמש בתוכנה MyMobile כדי לשלוט במכשיר שלי דרך המחשב, הבעיה היא שאני רוצה לשלוט במכשיר שלי מעיר אחרת בכלל (אני רוצה להשתמש בממיר של ההורים שלי כדי לצפות בשידורים אצלי בבית בעזרת התוכנה orb) ואין לי מושג אם זה אפשרי בכלל. MyMobile מסוגלת להתחבר דרך הרשת בip connection אך הבעיה שהIP שאני מכניס הוא הפנימי של הראוטר (192.168.1.250) ולא הip האמיתי.

רציתי לדעת אם למישהו יש רעיונות איך אני מתחבר מרחוק בצורה הפשוטה ביותר וגם שתצרוך כמה שפחות רוחב פס (כדי שלא יפגע בשידור). והאם יש אפשרות להתחבר מרחוק עם MyMobile?

תודה מראש לעוזרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2009, 21:35

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "sling box - קראתי ביקורות..."

אני לא יודע איך זה בסלינג בוקס, אבל דעתי עד כה (אחרי שעות בודדות של בדיקה):

האיכות היא לא איכות של טלוויזיה אלא פחות, בגלל הרוחב פס, לכן לא מצאתי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך יקר, הזמנתי easy cap מebay, עם משלוח עלה לי 50 ש"ח, לדעתי זאת הייתה השקעה נכונה, אין לי שימוש לכרטיס בבית ומבחינתי בגלל הרוחב פס הוא עושה עבודה מעולה.

אני יכול להבין למה אנשים מאוכזבים מהסלינג בוקס - לא הייתי רוצה לראות עם זה משחק כדורגל או סרט אקשן. לעומת זאת - תוכניות ישראליות, סדרות קומדיה ודרמה, חדשות, דיסקברי ודוקו רואים טוב מאוד - כשאין תזוזה גדולה איכות התמונה מתקרבת מאוד לטלוויזיה רגילה.

נקודה אחת מאוד בעייתית - זה לא נועד לזפזופ, יש כמובן דיליי מסויים עד שזה מגיע אליי, אם אני מעביר תחנה לוקחות כמה שניות טובות עד שזה באמת עובר. אולי לסלינג בוקס יש שיטה להתגבר על זה (ברגע שקולט העברת ערוצים זורק מהר את כל המידע שמחכה בתור ומקודד את המידע החדש - עדיין זמן תגובה לא יכול להיות מיידי)

נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה, לא ציפיתי למשהו אחר והופתעתי לטובה שזה עומד בציפיות.

ישן 12-05-2009, 16:36

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "טוב קראתי וכעת ראיתי שבכלל..."

בכיף:

כמו שכבר אמרת, אני משתמש בorb כדי להעביר את המדיה, זה החלק הכי פשוט, השימוש בתוכנה הוא פשוט להפליא.

עכשיו הדברים הפחות פשוטים:
יש לי בבית מחשב דל משרדי, יש לו בעית תמיכה קשה עם חומרה (לא יכול להתקין עליו לינוקס בגלל בעיות בכרטיס מסך, קשה מאוד להתקין כרטיס מסך חדש, כרטיס טלויזיה לא עובד) לכן נאלצתי למצוא פתרון חיצוני להעברת הטלוויזיה למחשב, הפתרון הזול ביותר היה easy cap לקחתי בחשבון שאיכות הכרטיס לא כל כך עקרונית כי בכל מקרה ירידת האיכות המשמעותית תהיה בכל מקרה בגלל ההעברת הנתונים ברשת.

הבעיה הכי גדולה היא העברת הערוצים, יש משהו שנקרא ir blaster שנועד לחבר עינית לממיר ששולחת לו את פקודות השלט דרך המחשב - לslingbox יש את זה, חיפשתי משהו כזה שמתחבר בusb אך ההוצאה גבוה מידיי, מסתבר שרוב הir blaster מתחברים ישירות לכרטיסי טלוויזיה בכניסה דומה לכניסת אוזניות - מה שלא עזר לי כי רציתי את הeasy cap ואין לו חיבור כזה.

פתאום ניזכרתי שיש לי מחשב pocket שאני לא משתמש בו, התקנתי בוNoviiMedia nr deluxe שהופך את הפוקט לשלט, וmy mobiler שמאפשר שליטה על הפוקט מהמחשב.

הנה הדגמה של איך זה נראה (אני נמצא עכשיו בדירה, הממיר בבית של ההורים שלי):

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

האיכות לפעמים יותר טובה, זה תלוי ביכולת חיבור, מה גם שבדרך כלל אני עם חלון קטן יותר (אני בכל מקרה עובד על המחשב, אז אני שם את החלון בפינה) והאיכות מעולה.

ישן 12-05-2009, 20:01

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "תקשיב אתה גאון ואני רציני. ..."

תודה, לא יודע בקשר לגאון, אבל אני ממש מרוצה מהתוצאה של הפרוייקט הקטן שלי.

בקשר למחשב - מה שיפה בorb שזה לא תוכנת שליטה מרחוק, היא אומנם צורכת לא מעט משאבי מחשב, אבל המחשב לא מושפע ממנה, ניתן להשתמש בו כרגיל.

הממיר כן מושבת לצורך המשימה אבל זה בסדר, זה בכל מקרה ממיר שרק אני משתמש בו (שחושבים על זה, חוץ מלהדפסה גם המחשב בשימוש רק על ידי)

הפוקט פי סי דולק ולצערי חייב להיות מחובר כל הזמן, הפתרון הוא שאם אני רוצה לכבות את המחשב פה אני נכנס לשלוט במחשב שבבית משתלט על הפוקט ורק אז מכבה את המחשב (אחרת אני לא אוכל להתבר מחדש בלי ללחוץ על כפתורים על הפוקט, מקסימום מבקשים מאבא שלי שיעשה את זה)

בקשר לשאלה שלך - אני לא ממש יודע, רצוי לבדוק בפורום שלהם, יש לא מעט דיונים על כרטיסי מסך וir blaster כדאי להתחיל פה:
http://support.orb.com/kb/entry/138/

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר