
22-05-2009, 15:11
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
הודעות: 4,734
|
|
בערך, אבל לא ממש רלוונטי לחוגרים בחובה. קודם כל יש נגררות ורישומת ממוחשבת שתעקוב אחריך תמיד, כלומר דין משמעתי והעונשים שניתנו גם במחשב וגם בנגררת משמעת שמודפסת ,תוצאות כליאה, נזיפות פיקודיות ועיכובי דרגה תמיד יהיו במחשב וישיפיעו על דירוג ההתנהגות שלך עד השחרור.
מעבר לכך יש סיכומי ראיון והערות בכתב שמופקדות בתיק האישי, אך נהוג להחזיק תיק מפורט כזה רק ביחידות הקבע ובזמן ניהול משרד תקין. בד"כ תיק אישי מחלקתי/מדורי נשמר ביחידה עצמה, ופחות עובר עם החייל אלא אם הוא בקבע וביקש חומר מסויים. לא ידוע לי מה רמת הפירוט שנשמרת בפלוגה לוחמת, דבר עם הפקיד/ה הפלוגתי/ת. בעיקרון יש לך זכות לעיין בכל חומר לא מסווג שנוגע אליך.
_____________________________________
"The Nation that draws too great a distance between its soldiers and its scholars
will have its children taught by cowards and its fighting done by fools." Thucydides
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole
|