לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-06-2009, 23:29
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
וכאן המקום לשאול - כמה שעות ישן רוה"מ בישראל והאם כך זה צריך להיות
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "משהו אכן קרה"

מוסכם וברור כי בלו"ז רוה"מי יש מספיק דברים דחופים/סודיים/בטחוניים ממדרגה ראשונה בכדי למלא 34 שעות ביממה. זאת, גם ללא מחויבויות טקסיות ואשר ישיבות שגרה, ביקורים בכנסת או תפקידים המוייבים בחוק [חתימה ונוכחות בהא ודא].

והשאלה היא: האם עדיף רוה"מ עירני למשך-12 14 שעות ביממה או שמא רוה"מ ישנוני למשך 18-20 שעות ביממה. איך נראה לו"זו של נשיא ארה"ב או רו"מ בריטניה?

בעבר, נהג שמיר לפוש בביתו בצהריים וזכה על כך לקיטונות לעג ממעריצי פרס בתקשורת [למי ששכח את שמיר ופרס בתפקיד דודו וגולו/טום וג'רי]. אולי צדק בדרכו?

ואם יש לך רמז על 'מה שקרה' [ואני כבר מזמן סבור כי יש לך מידה של הכרות עם ביבי/אולמרט/לבני] - רמוז גם לנו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2009, 08:10
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
ידידי, אתה טועה בגדול ומייחס לי עובדות לא נכונות
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "וכאן המקום לשאול - כמה שעות ישן רוה"מ בישראל והאם כך זה צריך להיות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
מוסכם וברור כי בלו"ז רוה"מי יש מספיק דברים דחופים/סודיים/בטחוניים ממדרגה ראשונה בכדי למלא 34 שעות ביממה. זאת, גם ללא מחויבויות טקסיות ואשר ישיבות שגרה, ביקורים בכנסת או תפקידים המוייבים בחוק [חתימה ונוכחות בהא ודא].

והשאלה היא: האם עדיף רוה"מ עירני למשך-12 14 שעות ביממה או שמא רוה"מ ישנוני למשך 18-20 שעות ביממה. איך נראה לו"זו של נשיא ארה"ב או רו"מ בריטניה?

בעבר, נהג שמיר לפוש בביתו בצהריים וזכה על כך לקיטונות לעג ממעריצי פרס בתקשורת [למי ששכח את שמיר ופרס בתפקיד דודו וגולו/טום וג'רי]. אולי צדק בדרכו?

ואם יש לך רמז על 'מה שקרה' [ואני כבר מזמן סבור כי יש לך מידה של הכרות עם ביבי/אולמרט/לבני] - רמוז גם לנו

אינני קרוב לאף "טיש" , אינני אוכל מידם ולא סמוך גם על שולחנו של אף נגיד/שליט/ריבון וכו'.
אני כותב את מה שאני מרגיש ומה שאני רואה (אולי מדמיין אבל זה לא הכי בטוח, כיוון שראיתי שלפעמים אני קולע לדעת חכמים ממני ואין בכך בושה). תיכף "תאשים" אותי שיש לי חשבון פתוח עם דודו טופז ועוד כמה כאלה "שהעזתי" להגיב עליהם....

לגבי ביבי, כבר אמרו חכמים "מי שחמאה על ראשו שלא יצא לשמש".
אין כאן שאלה של שעות שינה/מנוחה.
יש כאן שאלה של קבלת שיקולים עם ראייה מרחבית כזאת שתבטיח שלא ידירו שינה מעיני המחליט.
האחריות היא עצומה, מכיוון שהמחליט אחראי על גורל מדינה שאולי אם היתה רוסיה/סין/תורכיה/סוריה/איראן ועוד, היו מצפצפים על חוקי העולם ועושים "מה בראש שלהם" ואין פוצה פה.

לנו אין second chance ועל כן כל הכרעה, בכל תחום צריכה להיעשות בתבונה רבה מכיוון שסוף מעשה במחשבה תחילה.
ישן 02-06-2009, 02:33
  דקארט דקארט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.09
מולה וחסון הם בושה לאינטלגנציה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "נתניהו הצביע בטעות נגד החלטה של הממשלה בכנסת. חברי כנסת: הוא נראה תשוש, לחוץ ומבולבל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke
חברי כנסת סיפרו כי ראש הממשלה נראה היום עייף במיוחד בוועדת חוץ וביטחון. "הוא הסתכל כל הזמן על התקרה ושיחק עם המשקפיים", טען ח"כ מולה מקדימה. גם בהצבעה במליאה איבד את הריכוז - כשהיה היחיד שהצביע בטעות נגד חוק שזכה לתמיכה פה אחד. בליכוד דוחים את הטענות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724649,00.html

2 פופליסטים מגעילים שאין להם מקום במועצת עירייה,אז שלא נדבר בכלל על הכנסת.

אני בטוח שאם קדימה היו מחפשים יותר טוב,אז היו מוצאים אתיופי יותר מוכשר מהעסקן הזה.

ובקשר לצווחן המגעיל חסון,אין בי מספיק מילים כדי לתאר את הגועל שאני חש שאני שומע את שמו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר