לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-06-2009, 17:06
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
הכי מדהים הוא שאיכשהו כרגיל התיקשורת אשמה, המשטרה אשמה, וכו'...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "השופט קבע: דודו טופז מסוכן לציבור. טופז הופיע בית המשפט, איך לא, בשידור חי בטלויזיה"

חבר'ה, האיש ביצע פשעים חמורים.
האיש היה (ואולי עודנו) כוכב תיקשורת בקנה מידה כמעט חסר תקדים בישראל.
שתי עובדות אלו לבדן מספיקות על מנת לענות על ההאשמות המוזרות כאן על אפליה מצד המשטרה והתיקשורת.
מעבר לכך, טופז לא הופיע אישית בבית המשפט משום שזו זכותו והוא ניצל אותה.
ועוד משהו-
אף אחד שעקב קצת אחרי הקריירה של טופז לא צריך להיות מופתע במיוחד. הוא תמיד נטה לאלימות, אימפולסיביות והתנהגות שגובלת בהפרעת אישיות. עם הגיל, זה כנראה החמיר.
זה כמובן לא פותר אותו מעונש (אם כי אין ספק שעוה"ד יעשה כמיטב יכולתו לטעון שכן) אבל צריך להפחית משהו ממימד ההפתעה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-06-2009, 17:45
מנהל

תוצאות לא נדירות?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "טענתי שיש הפלייה מצד המשטרה..."

אתה באמת סבור שבישראל באופן תדיר בעלי חנויות שווארמה שוכרים בריונים להכניס מכות רצח למתחרים בזה אחר זה?
ממה שאני קורא בעיתונות כאשר יש מקרה דומה לזה יש מעצרים די רועשים.
מעבר לכך, גם אם יש תשומת לב מיוחדת לתקיפה של בכירים בתחום התיקשורת יש לזה הצדקה מלאה-
לתיקשורת יש תפקיד חשוב וכח עצום. אלימות שיטתית כלפי בכירים בתיקשורת משולה לאלימות כלפי בכירים במערכת המשפט או הפוליטיקה מבחינת ההשלכות החמורות על התפקוד של החברה. גם ככה יש כאן טענות מרובות כרימון כלפי התשקורת, לא כדאי להוסיף לכך גם מימד של עיתונאים שאיום באלימות פיזית משפיע על הסיקור שלהם.
ישן 01-06-2009, 18:58
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "תוצאות לא נדירות?"

כניראה שאתה גר בחו"ל הרבה זמן
אני יכול להגיד לך באופן וודאי שבישראל של שנת 2009 יש ראשי ערים שמאויימים באופן תדיר ושזורקים רימונים על הבתים הפרטיים שלהם, יש גם שוטרים שסופגים איומים על החיים שלהם ועל החיים של בני משפחותיהם (השר לבטחון פנים הודה בראיון בטלביזיה ששוטר שהוא קרוב משפחה מדרגה ראשונה שלו מאויים ע"י עבריינים) ואפשר להמשיך עוד ועוד ועוד. גם מהאנשים "הפשוטים" לא חוסכים את האלימות הזו, פרוטקשן סתם איומים ואלימות הם דבר שבשיגרה. אז לגבי בעלי דוכני שווארמה אני לא יודע בדיוק, אבל לי אישית אין ספק שמקרים כאלה של חיסולי חשבונות הם דבר שכיח. אני שוב חוזר ואומר, אם המותקפים לא היו מהקליקה הנכונה רוב הסיכויים שהתיק שלהם היה ניסגר מהעדר עניין לציבור וגם אם היו חוקרים את העניין לא היו משקיעים בו את המשאבים שהשקיעו בחקירה הזו. לגבי עניין אנשי התקשורת (ואני בכוונה לא משתמש במילה בכירים בתקשורת) אני לא מסכים איתך. אם היו מתקיפים כתב פוליטי או פלילי אז אולי הייתי יכול להסכים איתך, אבל מה שיש לנו פה אלו מנהלים של חברה מסחרית לכל דבר, רק שבמקום למכור מכוניות לצורך העניין הם מוכרים זמן אוויר. לי אין שום ספק שלא מדובר פה בכלבי השמירה של הדמוקרטיה, מדובר פה באנשים שברמת העיקרון לא שונים מהבעלים של אותו דוכן שווארמה שדיברנו עליו קודם הם רק מוכרים מוצר שונה. כמובן שכל מה שכתבתי פה לא מצדיק פגיעה בהם, אבל גם אי אפשר להתעם מהיעילות המפתיעה שהמשטרה גילתה בטיפול בפרשה.

ישן 02-06-2009, 00:28
מנהל

מה שנכון, נכון...
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "כניראה שאתה גר בחו"ל הרבה זמן..."

כבר כמעט 5 שנים....
אבל מהמעקב האובססיסי של באינטרנט לא נראה לי שהמצב שונה עקרונית ממה שהכרתי טוב טוב (טוב מדי, אבל את הסיפורים נשאיר בצד) במשך הרבה שנים בארץ. ואגב, מקרים של בריונות/סחיטה וכו' כנגד ראשי עיר, שוטרים וכו' באמת מקבלים יחס מיוחד הן מצד המשטרה והן מצד התיקשורת, ומסיבות טובות תסכים איתי.
האנשים שטופז תקף הם לפחות בחלקם בכירים ולא עיתונאים סתם או עובדי הפקה פשוטים. אני אייתן בדעתי שאלימות וסחיטה כלפי אנשי תקשורת הם עניין חמור שיכול אם לא יעצר בזמן להגיע למחוזות מאוד אפלים מבחינת החברה הישראלית. אפילו במקרה הנוכחי, יש לזכור שהתקיפה הראשונה ייוחסה לגורמים ציבוריים/מסחריים שהיה להם עניין לעצור פירסום של תחקיר מסוים בערוץ 2. אם לא יהיה יחס תקיף במיוחד נגד אירועים כאלה (גם אם הרקע שלהם באופן ספציפי הוא אישי-אינפנטילי) תגיע בקלות למצב שעיתונאים חוששים לדווח והבוסים שלהם חוששים לפרסם בכל הנוגע לעניינים בעלי חשיבות מכרעת לחברה הישראלית.
ישן 02-06-2009, 01:34
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "מה שנכון, נכון..."

כעיקרון אני מסכים איתך. אבל לדעתי זה עדיין גורם לתחושות מאד לא נוחות כשנוהגים איפה ואיפה, לאיש הקטן ברחוב זה לא ממש משנה מה הסיבה לאיפה ואיפה. אני חושב שבמיקרו לכל אחד אכפת יותר מהביטחון האישי שלו, וכשהאזרחים רואים שכשאותם תוקפים ברחוב לא עושים כלום, לעומת חקירה עמוקה ויסודית כשהנתקף הוא אחד "מהקליקה" זה יוצר מירמור.
לגבי העיתונאים בארץ אין לך מה לדאוג, הם כבר מזמן שחכו מהי אטיקה. הם "מאתרגים" את מי שהם חפצים ביקרו ומתעלמים ממעשים לא כשרים שלו ולעומת זאת מפיצים כתבות לא מחמיאות על מי שהם החליטו שלא מתאים (ושוב, אין לראות בכל האמור הצדקה לתקיפה של אף איש תקשורת באשר הוא).

ישן 02-06-2009, 00:38
מנהל

זה נכון תמיד
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי קוני שמתחילה ב "ועוד דבר. המידע הרב הקשור..."

הבעיה היא שבישראל לוקח זמן כה רב עד שנשלמים תהליכי חקירה ומשפט שלא מציאותי לצפות שהציבור יתאפק מלחוות דיעה תוך הנחה שהנאשם אכן אשם. כך במקרה חנן גולדנבלט וכך במקרה האקטואלי של אדון פרחאן וכו'. דודו טופז הוא אישיות בעייתית בלי קשר לאישום האחרון. יש לו עבר של אלימות פיזית ומילולית (לכל מי שרואה בו שמאלן-האיש בזמנו פירסם מאמר שקרא להפציץ את בתיהם של מחבלים מתאבדים על יושביהם), פתיל קצר וקושי בבלימת דחפים. בשנים האחרונות לעבודתו בטלוויזיה היו אנשי ההפקה שלו דיווחו לכלי התיקשורת על כך שחלה ירידה ביכולתיו המנטליות, שהוא סובל מחוסר ריכוז ומהתפרצויות זעם.
כל זה די טראגי משום שמדובר בסופו של דבר באדם ברוך כישרונות וכריזמטי למדי.
על כל פנים, אם יימצא אשם, זה לא צריך להפתיע. אם ייצא זכאי הרי שמישהו במשטרה יצטרך לתת הרבה מאוד תשובות לשאלות קשות.
ישן 02-06-2009, 09:13
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
טופז כבר לא כוכב לפחות 5 שנים
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "הכי מדהים הוא שאיכשהו כרגיל התיקשורת אשמה, המשטרה אשמה, וכו'..."

שזה ככה סכום עגול שזרקתי בשביל לא לטעות בכל מקרה. הוא הבליח מהאפילה בשנים אלה רק בשביל ראיונות, או טורים בעיתון, שעסקו בעיקר בעניין הקריירה שלא קיימת שלו (כולל טור הזוי במעריב שבו הוא האשים מבקר תרבות בכך שהוא מאותגר כי הוא לעולם לא יהיה אשכנזי... ואני ממש לא היה היחיד שכשקרא את היה בטוח שזו איזו מתיחה שאני לא מבין).

ה"היסטריה" התקשורתית סביבו (אני יכול להעיד שלפחות בדרום גוש דן אין שום היסטריה ולא היה נראה לי שמישהו מתעניין בזה - הרבה פחות מאשר כאן בפורום) היא בין השאר כי ישראל הפכה להיות גרורה תרבותית של ארה"ב, במובן הרע של המילה (או שפשוט עוברת אותו תהליך כמו ארה"ב, רק באיחור) וגם אנחנו מאוד רוצים את המטורף שלנו בברונקו שלו דוהר בכביש והשוטרים בעקבותיו... כמובן שבניגוד להוא בברונקו, שלאורך כל הדרך נתן בידור ראוי לשמו, בארץ כמו בארץ הכל מאוד פרובינציאלי ואפילו הקרימו-סלבס שלנו נראים די עלובים. טופז לא מזכיר את מרת'ה סטיוארט - הוא מזכיר יותר איזו אחת שהיתה נערת ג'יימס בונד ב 1970 ומאז בעיקר חיה עם הרואין ומיליונרים ופתאום רצחה את המאהב שלה...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:12

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר