HEC 300ART HEC 300VN FSP 350W : ATX350-PNR FSP 350W : FSP350-60HCN ה3 הראשונים מגיעים עם אחריות לשנה והאחרון מגיע עם 3 שנים אחריות העדיפות שלי היא ספק שעושה כמה שפחות רעש ומתאים למחשבים ישנים (אין לי חומרה שמצריכה ספק חזק,אני רק רוצה משהו שלא יעשה רעש יותר מידי ויעבוד)
מבין שלושתם, הייתי הולך על האחרון.
ירון
ראיתי גם את הספק הזה : HEC RAPTOR 300W - RETAIL שגם בא עם 3 שנים אחריות מעיון באתר היצרן http://www.hec-group.com.tw/retail_...y/raptor_power/ רשום שמה שלדגם של ה300W יש רק שני חיבורים מסוג Peripheral Connector האם ספק כזה יתאים למחשב שיש לו 2 דיסקים קשיחים מסוג IDE וצורב ? (כל כונן דורש חיבור כזה עד כמה שאני זוכר)
כנראה שלא, כי כפי שאמרת, יחסר לך חיבור אחד, אלא אם אחד מהכוננים שלך מגיע גם עם חיבור חשמלי SATA, במקרה כזה יש לך עוד 3 מחברים אפשריים.
הראל