לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2009, 19:33
  Blip1989 Blip1989 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.09
אני בסדיר וירד לי הפרופיל - מה עושים ?

קודם כל סליחה מקודם פתחתי בטעות אשכול בצבא ובטחון בלי לשים לב - טעות שלי .

אני חייל סדיר שמשרת בחיל אויר במערך הטכני וירד לי הפרופיל ל- 45 רפואי , משמע פסילת מקצוע .
אני הבנתי שאני הולך לקצינת מיון לאחר שפוסלים לי את המקצוע ושם ממיינים אותי לתפקיד אחר שמתאים למגבלות הרפואיות שלי .

הייתי שמח לדעת אילו תפקידים עומדים בפני , והאם אני יכול להגיע לתפקידים מעניינים אחרים .
נמאס לי להיות מוזן משמועות , אני רוצה לדעת פרטים ממישהו שבאמת מבין , אז אנא ממכם לא לשלוח לי שטויות כמו : " אתה תעשה שכונה !!!! תהיה קרוב לבית !! אתה פסול קורסים !!! אתה תהיה טבח\אפסנאי\שק"מיסט\עובד רס"ר ושאר ירקות כי זה לא נכון !

השאלות שלי הם כאלה :

האם מתחשבים בהעדפות מסויימות שלי ?

מה הסיכויים ליפול לתפקידי מנהלה משעממים כמו פקיד וכדומה ?

האם אני יכול לעבור לחיל ירוק ? לדוגמא : חיל המודיעין ?

תודה רבה לכל העונים !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2009, 22:54
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Blip1989 שמתחילה ב "קודם כל תודה לשניכים ! קורס..."

מה הקב"א שלך?

יש לך דפוק?

עשית בעיות בצבא והרבה?

אם לא, מחיל אוויר לא תצא וב-ט-ח שלא לחיל מודיעין(אלא אם כן נהג בחמ"ן עושה לך את זה).

זה דבר ראשון.

דבר שני, אני בספק אם יציעו לך משהו יותר מדי משמעותי בימ"מ.

הפז"מ שלך כבד ולא יתנו לך עוד הכשרה---->מה שמשאיר אותך עם תפקידים כמו מש"ק תקציבים, תכנון, שלישות.

רוב הפעמים תוכל להשתבץ בקל"ב.

מצטער לבאס אותך אבל אני חייתי את הימ"מ בעברי הצבאי ואני רואה מה קורה לכאלו שפוסלים מקצוע(וגם עם פז"מ הרבה פחות כבד משלך).

ישן 06-06-2009, 19:44
  condescending condescending אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Blip1989 שמתחילה ב "אני לא יודע מה הקב"א שלי..."

אני עברתי פסילות מקצוע וכן אתה צריך הרבה מזל ופרוטקציה (וגם שכל וקצת אסרטיביות לא יזיקו), כדי לקבל מקצוע מספק באמצע השירות שלך.

מצד שני מנקודת תצפית של החייל הממוצע בצה"ל שנפל בין הכיסאות אני יכול להגיד לך שת"ש טוב ושנה למנאייק זה לא נורא.

אתה אולי לא תהנה מי יודע מה מהשירות אבל אולי האנשים יהיו טובים ואולי תוכל לדאוג לפסיכומטרי או עבודה או משו אחר לזמנך הפנוי (בהנחה שתשיג יומיות).

בכל מקרה אתה תלמד להשלים עם זה שהצבא לא יודע להתמודד עם הכח אדם שלו וזה מה יש (ו90 אחוז זה לשון המעטה).

אולי הבעיה היא בהגדרה אולי אני רואה תפקיד מספק בעין האידיאלית ואתה חושב על משהו אחר.

בכל אופן יכול להיות שתמצא משו שתוהב אבל הוא כנראה יהיה פקידותי ולא ידרוש יותר מדי ממאגרי הנוירונים שלך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר