08-06-2009, 00:18
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
|
זקוק לטובה ענקית מתותחי הפורום (ואני יודע שיש הרבה כאלה)
אהלן חבר'ה,
אני זקוק לטובה ענקית מכם.
שמי ניר ואני מנהל של מועדון המעריצים הבינלאומי של ליוטו מאצ'ידה, המועדון העיקרי ממוקם בפייסבוק (וחברים בו למעלה מ690 חברים), ליוטו מאצ'ידה הוא אלוף העולם במשקל חצי כבד של ארגון הUFC (ארגון הMMA הגדול בעולם).
סביר מאוד להניח שהוא גם הלוחם הטוב ביותר איי פעם (מאזן מושלם של 15-0), מה שמדהים בליוטו זה שהוא לוחם מלידה, והוא הלוחם היחידי בעולם הMMA שהגיע מרקע של קראטה מסורתי (שוטוקאן), וזכה באליפות, מרבית הלוחמים בMMA מגיעים מרקע של איגרוך, האבקות, מואי תאי או BJJ.
בקיצר הבעיה שלי היא שיש קבוצה מתחרה שפשוט העתיקה את התמונה של הקבוצה, ולמרות שהקבוצה המתחרה היא לא רשמית, עדיין אנשים הולכים לשם.
ובלי קשר זה גם מבאס שאין לקבוצה שלי תמונה ייחודית.
אז בקיצור, הטובה שאני צריך היא גדולה (אבל דיי פשוטה למומחי הפוטושופ), אני צריך שתכינו לי תמונה (בגודל של 800X600) על ליוטו.
אבל חשוב לי שהיא תהיה מרשימה בטירוף (כדי שאנשים יימשכו אליה).
חומרי גלם:
בגדול הכינוי של ליוטו הוא "הדרקון" Lyoto "the dragon" machida,
לכן חשוב לשלב את זה איכשהוא ברקע. (כלומר את הדרקון, לא הכיתוב)
חשוב לי שהתמונה הזו תהיה במרכז:

ונראה לי שהכי יפה זה שפשוט לעשות רקע שחור (להעלים את הרשת מהצדדים), ואז לשלב דרקון מאחוריו (דרקון שעף באוויר, כאשר הראש שלו מצד ימין למעלה, והזנב מתפתל לכיוון הכב והחלק השמאלי העליון).
*חשוב כמובן שתמונה תשאר בגודל זהה, ושהדמות של ליוטו תשאר דומיננטית במרכז.
אגב הנה צילום מסך בנוגע למה שתיארתי מקודם -

בנוגע לדרקון, הכי חשוב זה שהוא גם יהיה דומיננטי בהשתקפות, כאילו הוא "הרוח" שלו שמרחפת מאחור, אתם יודעים (תנסו לכישרון שלכם להתבטאות בזה, אני בטוח שזה ייצא מושלם).
אז אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי,
זה ממש חשוב עבורי (ולכל שאר הקראטיסטים בארץ).
מעבר לכך, אני מבטיח לתרום 10 ש"ח לנזקקים על כל תמונה שתוצג פה (או 100 ש"ח לכל היותר).
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
נערך לאחרונה ע"י AtlantisNumenor בתאריך 08-06-2009 בשעה 00:25.
|