11-06-2009, 18:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.12.02
|
|
|
forum/faq/kb
היי
יש לי אתר ואני רוצה להוסיף לו מערכת forum/faq/kb.
כרגע יש לי פורום מבוסס phpbb אשר מאוחסן באתר חיצוני (יעודי לפורומים כאלה) וזה בגלל שמנהל האיחסון שלי אמר שפורומים מהסוג הזה מועדים לפורענות מבחינת פריצות וכדומה (זה נאמר לי על ידי כמה מנהלי איחסון שונים). כמו כן, הבנתי שאנשים לא אוהבים להשתמש בפורום מלבד לשאול שאלות, כלומר פשוט לשאול את השאלה ולחכות לתשובה בלי לחפש האם קיימת כבר תשובה בנושא. כאן מגיע עניין ה faq/kb שהוא יותר מתאים לעניין הזה שבו השואל מקבל קודם תשובות שאולי קשורות לשאלה שלו לפני שהוא יכול לשאול את השאלה עצמה וזה על מנת למנוע מצב של כפילות. מעבר לכך, מנגנון כזה יאפשר לי, במידה וקיבלתי שאלה שכבר קיימת, למייל של התמיכה, לשלוח תשובה בצורה של לינק לדף התשובה וכך "לחנך" את השואלים קודם לגשת לאתר במקום לחכות לתשובה ממני.
חיפשתי וחיפשתי ומצאתי phpmyfaq.de שנראה נחמד והכל אבל מסתבר שגם לו יש בעיה של פריצות מכיוון שהוא דורש chmod 777 אשר מאפשר כתיבה לתיקיות ומנהל האיחסון אמר לי שהוא כבר מצא כל מני קבצים שונים ומשונים אחרי התקנה של מערכת כזו וגם אני מעדיף לא להתקין כדי לא לגרום לבעיות באתר שלי.
השאלה שלי היא פשוטה: האם מישהו מכיר מערכת forum/faq/kb טובה אשר מאפשרת התקנה באתר שלי (עצמו) ולא פותחת אותו לסיכונים מיותרים? למרות כל מה שכתבתי על פורום במידה וזה יהיה הפיתרון הטוב יותר גם מבחינת אבטחה, אני אשתמש בו.
תודה רבה
* במידה וזה לא הפורום המתאים, אשמח לקבל הפניה לפורום שכן מתאים, תודה
|