13-06-2009, 17:47
|
|
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
|
|
חבר מתאריך: 06.12.04
|
|
אתה שומע אבל לא מקשיב:
1. יחידה שמגייסת פרופיל 72 לא תעשה הכשרת 05.
2. לא מ"כים, בטח שלא חיילים ולפעמים גם לא מ"מים מכירים מה כוללת הכשרה כלשהי. רוב המ"מים שתפגוש לא יוכלו לפרט לך הבדלים בתכניות האימונים של הכשרות הרובאי השונות ובקושי את מה שהם עוברים ומעבירים.
3. אנשים אוהבים לשמוע מה שהם רוצים לשמוע: "אתם עושים הכשרה כמו חי"ר." אז פתאום זה הופך להיות הכשרה של חי"ר.
ציטוט:
כמו שכבר אמרתי- הראשונים בקרקל שעשו 07 הם אוג' 08 ולכן זה טרי ועדיין בגדר פיילוט וייתכן ואתה לא מכיר את ההיתרים שיש ליחידה לעשות את ההכשרה הזאת או פקודות שהשתנו בצבא.
|
קוראים למה שאתה עושה היאחזות בקש.
ציטוט:
לגבי הכשרות שבנות עוברות... אני מניח שאם בנות יכולות לעשות הכשרות כמו מילוט, צניחה, ניווטי בדד ועוד הרבה אחרים, יכול להיות שאין מניע למנוע מבנות לעבור הכשרת 07 או קורס מ"כים רגיל של חי"ר.
|
אין קשר בין ההכשרות שמנית לכשירות רובאי. בנות עושות גם קורס צלילה, קורס טיס וקורס חובלים. אין קשר. עצם העובדה שאתה מעלה את הטיעון הזה מראה שאתה לא מבין איך נבנית תכנית אימונים (ולא, אני לא אתחיל לפרט כאן איך זה נעשה).
בפורום הזה היו לנו כבר שריונרים שטענו שהם עושים 05, פלחה"צים (כולל מ"כ!) שטענו שהם עושים 05 וכדומה.
אני אתחיל אולי להאמין שעושים 05 (ואני כבר לא מדבר על 07), כשאני אשמע כשהפסיקו לגמרי לגייס 72, אלא באישורים חריגים ופרטניים. אני אאמין כשאני אראה נגררת שלישותית שרשום בה רובאי 07. בינתיים זה לא יותר מסיפורי סבתא לטירונים מורעלים.
נ.ב. - קרקל עושים טירונות ו"אימון מתקדם" ב-4 חודשים ובכל זאת נטען שהם עושים 07. זה הרבה יותר מהר מכל יחידת חי"ר אחרת בצה"ל כולל מטכ"ל. עכשיו יותר ברור?
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 13-06-2009 בשעה 17:53.
|