לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2009, 02:52
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי yakov092 שמתחילה ב "אז אני פשוט מאוד לא נוסע . עד..."

איזה מצחיק אתה אחי.

תחליט, או שאתה מתקמצן על ה10 שקל אוטובוס (שבכל זאת אומרים לך שיחזירו לך), או שאתה לחוץ בזמן. כאילו, אם היית מקבל שוברים אז פתאום הלחץ של הבגרויות היה נעלם?

בתכלס תכלס אבל.... אתה צודק. מגיע לך שוברי נסיעה, ואין מצב שהם יגיעו אליך תוך שבוע, כי שום מסמך מהבקו"ם לא מגיע לשום מקום תוך שבוע, אפילו שאומרים לך שזה יקח כמה ימים.

רק אל תתרץ את ההברזה שלך בזה שאתה לא יכול להשקיע כמה עשרות שקלים שבכל זאת תקבל חזרה. זה שהמכתב לא הגיע אליך הביתה פיזית יחד עם השוברים לא עושה את הזימון פחות לגיטימי או פורמלי. אז כמו שאמרו, תהיה בן אדם ולפחות תתקשר ותודיע שאתה לא בא.

רק שאם תתקשר, אני ממליץ לא להשתמש בתירוץ העלוב שלך. לשיקולך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-06-2009, 12:42
  yakov092 yakov092 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.07
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "אם ככה זה עובד, אז אני חוזר..."

אתה מבין למה אחשלי? זה לא שאני מתרץ.
אני מבזבז 50 שקל להסעה לנסוע לים עם החבר'ה - זה בסדר .
אבל לבזבז 16 שקל לנסוע לצו ראשון מהכסף שלי? לא ניראה לי אחי .
מה גם שזה בא לי בתקופה לחוצה 3 בגרויות , עוד אני מפספס מתכונות ביום של הצו מקווה שיתנו לי לעשות יום לפני.
וגם יש לי קורס ריץ לעשות לבגרות בלשון, אתה מבין אחינו היקר איזה לחץ? מה עדיף לשבת בבית ללמוד בימים האלה
או לבזבז 16 או 32 הלוך-חזור לצו ראשון שאני ת'אמת עושה להם טובה כי הם אמורים לדאוג לי לכרטיסיות אמצעי הגעה אליהם.

אני החלטתי ,
אם אני לא אקבל כרטיסיות וצו חדש עד השבוע הבא- אני לא אלך עד שלא יגיע , פשוט מאוד.

אני מבקש לנעול פה

שבת שלום לכולם, לכל מי שיצא לחופשה ,חופשה נעימה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר