לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 22-06-2009, 14:05
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 16.06.06
הודעות: 7,595
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "גזר הדין של העבריין אסי אבוטבול: 13 שנות מאסר בפועל"

טוקבק 90 כתב: ""הייתי תובע את בית המשפט, על ביזיון בית המשפט".

הוא סיכם את העניין מבחינתי.

בגוף הכתבה השופטים מסבירים שהם נתנו עונש מצחיק (להבדיל מהעבריינים הראשונים שהורשעו בעבירות של ניהול ארגון פשיעה, ממשפחות אבו שחאדה ושורפי) כי הארגון של אבוטבול "סך הכל" התעסק בסחיטה ואיומים (בעוד שהעבריינים ממשפחת אבו שחאדה ושורפי התמקדו בסחר בסמים ומעשי אלימות קשים). כלומר רוצים השופטים לבוא ולומר שמי שסה"כ סוחט בן אדם שמבקש להתפרנס ומפחיד אותו הוא "עבריין צעצוע". זה כ"כ לא רציני שבעוד 8 שנים אבוטבול יוכל לקפוץ לבקר את המלשינים המטומטמים שלא השכילו להבין שעדיף היה אילו שילמו ושתקו במקום לתת אמון במערכת המשפטית.

מעניין האם לעליון יהיה מה לתרום לקומדיה הזאת.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 22-06-2009, 14:25
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 16.06.06
הודעות: 7,595
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "200 שוטרים שלא ראו את ביתם לילות ושבתות, 10 סוכנים שסיכנו את חייהם, 10,000000$ משאבים"

אני לא מבין איך גורמים במשטרה ובפרקליטות לא יוצאים בפומבי נגד שיקול הדעת של בתי המשפט במדינה הזאת. הרי בית המשפט לא בא ואומר "המשטרה והפרקליטות עשתה עבודה גרועה וכל התיק שהם בנו בקושי הצליח להחזיק את עצמו". יש פה בתי משפט ששיקול הדעת שלהם הזוי לחלוטין. שופטים שמנותקים לחלוטין מהאזרחים שחיים במציאות.

אני ישבתי בכמה וכמה דיונים בבתי משפט בחיים שלי ואני בחיים שלי לא הצליח להתרגל לרמה הכ"כ נמוכה והכ"כ לא אינטליגנטית של האנשים האלה שאמורים לקבל החלטות נבונות כדי שהאזרח הפשוט לא יעדיף להוציא לפועל בכוחות עצמו את הצדק לו הוא זכאי.

אני לקוח של עורכת דין שסיפרה לי על לקוח אחר שלה שהוא שוטר שהחליט לבצע עשיית דין עצמית בשביל לפנות שוכר שהשתלט לו על הנכס. הוא עשה את זה (עבר על החוק) מתוך היכרות עם מערכת המשפט. הוא ידע שרק אחרי שהשופט יסיים להוציא לו את המיץ הוא יקבל צדק אז הוא מצא דרך "יצירתית" להעיף לקיבינימט את הנבלה שפלש לו לדירה.

אם שוטר לא מאמין במערכת אין סיכוי שאזרח יעשה את זה.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר