לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2009, 22:08
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אם לא שמת לב, הדבר היחיד..."

אני חושב שטעית במשהו אחד. במקום "מחפש" זה צריך להיות "טכנאי".

במדינת ישראל אין ממש רישוי ופיקוח. כל ליצן יכול להיות טכנאי. תמיד משעשעת אותי העובדה שההכשרה הרשמית היחידה שיש לי בתחום החומרה (בתוכנה, למשל, יש תואר, קורס צבאי עם מקבילה אזרחית וכו'. לתקשורת רשתות יש MCSE וכו') היא שהכריחו אותי בצבא, בכדי לקבל דרגה, לעבור קורס טכנאי (מה שעושים בכיתה י"ג) בחשמל ובתוכנה.

פועל יוצא - כששואלים אותי מה אני מבין בתחום החומרה אני יכול מקסימום לענות שאני חובבן. הבעיה היא שכל שאר הטכנאים חובבנים בדיוק כמוני ואין מישהו שממש מתמקצע בתחום (אני לא סופר מכללות שלימדתי בהן, ושתנאי הקבלה היחיד הוא פרצוף - לצורך תמונה).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-06-2009, 23:34
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הדרישות קבלה לטכנאי pc הן..."

אחרי זה מתפלאים שכולם חאפרים. אתה נותן את המחשב שלך ל"טכנאי" ולא יודע מה תקבל בחזרה, אם בכלל.

בא אלייך הביתה בנאדם עם שני מברגים וחושב שהוא סמכות עליונה בתיקונים. הוא מביא איתו כמה כרטיסים שלקח ממחשבים אחרים, ומציע לך אותם במחיר מציאה. אתה לא יודע מה הוא שם לך, מי נותן אחריות על הרכיב, לכמה זמן ואיפה. הכל בכאילו.

היה לי העונג המפוקפק לפגוש בימי חיי כמה עשרות (אם לא יותר) של "טכנאים", ורק בודדים מהם הבינו בצורה סבירה מה הם עושים. כל השאר היו מוקיונים עם הבעה של איש חשוב. אולי כדאי לי להקים מכללה שתכשיר טכנאים בצורה סמי-אקדמית, עם תכנים רציניים ותעודה של משרד העבודה והרווחה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר