|

24-06-2009, 09:21
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "פסק דין שבעקרונו רחמנות וחמלה מנוצל למתקפה נגד שופט מעולה"
" בהתחלה שהוא גרר אותי עם האוטו התחלתי לבכות ולצעוק שיעצור את האוטו, הוא לא עצר. אני זוכרת כמה שניות, אחרי זה אני לא זוכרת . חברה שלי סיפרה לי, היא הייתה שומרת שמה ביציאה, היא סיפרה לי איך הוא גרר אותי, והראו לי איפה הוא זרק אותי. היה לי כאבי ראש, נפגעתי פה, היה לי פצע בראש, נפגעתי בגב. עשיתי צילומים".
בהמשך דבריה בבית המשפט, אישרה המתלוננת כי בשל האירוע נשוא כתב האישום, היא לא עבדה 24 יום
"היה לי טראומה, ממש טראומה, פחדתי לצאת לכביש, כי פשוט פחדתי, כל פעם שראיתי אנשים פחדתי מאנשים. אני לא עשיתי לו שום דבר רע, לא היה מגיע לי לעשות דבר כזה".
המתלוננת ציינה כי האירוע השפיע עליה גם במישור נוסף: היא הייתה באמצע הלימודים להוצאת רישיון נהיגה, אך לאחר שנה וחצי, כאשר היא קיבלה לבסוף את רישיון הנהיגה, היא לא נהגה בפועל, מפחד שמא תפגע במישהו. לדבריה, היא עדיין מפחדת לעבור במעבר חצייה. הסיבה לאי נהיגתה, על אף שיש לה רישיון, הוא הפחד לפגוע במישהו
" בהתחלה כשהוא התחיל לנסוע, לפני שהוא התחיל לנסוע אמרתי לו, שנייה, אני זזה, הוא לא הקשיב לי, המשיך לנסוע. צעקתי, בכיתי, אמרתי לו בבקשה תעצור לי, בבקשה, בבקשה, אני רוצה לזוז, הוא המשיך לנסוע. אז לא היתה לי ברירה, התהפכתי על מכסה המנוע. הוא אחרי כמה שניות, לא זוכרת אחרי כמה, בדיוק כשהאמבולנס הגיע והיה בלאגן לידי, מלא אנשים, אז התעוררתי. אחרי כמה שניות נזכרתי מה היה. שאלתי את החברה שלי. החברה שלי באה לבית חולים אחרי העבודה, היא סיפרה לי מה היה, איפה הוא זרק אותי. פשוט יצא מהחניה, החניה ימינה, עשה סיבוב, העיף אותי מהמכסה מנוע שלו לכביש הראשי. אם היה בא איזה אוטו, אני לא הייתי פה. בכיתי לו, התחננתי. לכלב לא עושים דבר כזה".
היא ציינה כי הנאשם לא נתן לה לזוז, והוא המשיך לנסוע, כך שאם לא הייתה עולה על מכסה המנוע, הוא היה דורס אותה
"אני בטוחה שהוא מצטער על מה שהוא עשה, אני בטוחה בזה, אני בטוחה, כי אני לא יודעת איך להסביר את זה. אני לא נגדו, אני, אשתו באה אלי אחרי האירוע, אחרי שהלכתי לקחת את התיקים שלי, את הדברים שלי מהעבודה, היא באה לשם ובכתה, אני בכיתי איתה, אני מרחמת עליה, לא יודעת איך להגיד לכם, אני לא נגדו, אני לא יודעת, אין לי מילים, אני בטוחה שהוא מצטער על כך אני יודעת את זה".
-------------------------
מקריאת חלק מהדברים, פסק הדין באמת נראה בעייתי ותמוהה קצת (קשה להתנתק מהתחושה שמראש השופט קבע לאן הוא רוצה להוביל את פסק הדין)
לעומת זאת, אם זה הפסק דין הייחידי שמהווה את השאלה אם הוא מתאים להיות שופט בעליון או לא - אז כנראה שהוא מתאים. אם רוצים לטעון שהוא לא מתאים אז שיראו תבנית קבועה, לא פסק דין אחד בעייתי שלא מעיד על הכלל.

הגלריה שלי בפליקר
|
|