לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2009, 17:29
  dr_zukerman dr_zukerman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.09
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "כמדומני ש HD ואלחוט אינם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
כמדומני ש HD ואלחוט אינם חברים טובים, אפילו אם אתה עובד בתקן n. יש את בעיית רוחב הפס, אבל גם את בעיית אי יציבות של החיבור האלחוטי. המספרים שאתה קורא עליהם הם אידאליים. מה באמת רוחב הפס הדרוש למדיית ה HD שלך? (אתה יודע, סרט יכול לנוע בין גיגה וחצי ל 40 גיגה, תלוי באיכות...).

השאלה היא אם הבעייה מתמשכת גם כששני המחשבים מחוברים בכבל רשת. האמת שאני בכלל לא מבין למה לחבר מחשב שולחני באלחוט אם לא חייבים...

הבעיה מתעוררת בעיקר כאשר הסרט הינו בנפח מעל 7 ג'יגה (MKV). המחשב השולחני מחובר באלחוט מאחר והינו מרוחק מהנטב, שאחרון קרוב לטלויזיה והלפטופ אשר מחובר עם כבל רשת לנתב, משמש כמחשב מולטימדיה.
לטענה שנאמרה שקיימת בעית אי יציבות אני מכיר, אך לא קיימת בעיה להזרים סרטים עד נפח של 7 ג'יגה ובאשר לרוחב הפס, אני מודע לכך שלא ניתן לקבל את הנתונים שמצגי היצרן, אך קיוויתי לקבל לפחות 100Mbps עם כרטיס הרשת שציינתי ובכך להשוות לנתונים שניתן לקבל בכבל רשת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-07-2009, 18:07
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dr_zukerman שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]כמדומני ש HD..."

מצד אחד אתה אומר שאין בעייה להזרים, מצד שני אתה פתחת את האשכול על כך שיש בעייה

עוד נקודה שחשוב לי לציין - רוחב הפס שמצויין בטכנולוגיות האלחוט הוא רוחב פס הכולל, של כל המשתמשים, בו זמנית, ולא רוחב פס שכל חיבור נקודה-לנקודה (או נקודה-לנתב, ליתר דיוק) - מקבלים בנפרד.

כמו כן אין שידור בו זמנית. אתה צריך להבין שיש "מנגינה" בין כל המשתתפים, וכל פעם שצד כלשהוא משדר, האחרים לא יכולים. כיוון ששידור הוא לא באמת שידור, אלא הורדת TCP על גבי רשת, כל פאקט גם מאושר על ידי פאקט חוזר בכיוון ההפוך - מה שמנחית לך אוטומטית את המהירות המקסימלית שאפשר "להזרים" בה.

בנוסף לכך, אם אתה טוען את הסרט משיתוף CIFS-י, בכלל יש שמח. CIFS הוא פרוטוקול סופר-לא-יעיל (לא שהיה ניתן לצפות אחרת בהתחשב במי ששם אותו במערכת ההפעלה) - והוא ממש לא אידאלי, כי הוא מוסיף הרבה מאוד "זבל" להעברת הקובץ על גבי הרשת. אז אם זה מה שאתה עושה, אני ממליץ שתשתמש במשהו יעיל יותר. למשל, תריץ שרת HTTP על השרת, ותעשה streaming מ HTTP, שהוא בערך הפרוטוקול הכי יעיל שאתה יכול להשיג לצרכים כאלה...

ולבסוף... אני באופן אישי לא הייתי קונה מתוצרת אדימקס - לי היה רק נסיון רע איתם. כמובן, יכול להיות שבדרך כלל הם בסדר, ולי סתם יש מזל נאחס שיטתי...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר