05-06-2009, 22:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.06.09
|
|
|
מייעודי לקצונה בשלישות - לאן?
אהלן, אני כרגע בהתלבטות מאוד גדולה מה אני עושה עם עצמי בצבא, ואשמח לעצות ותשובות.
התגייסתי ב-12.3 עם פרופיל 97 למסלול הייעודי לקצונה בחש"ל, סיימתי קורס לפני שבועיים והתחלתי סיפוחים כמש"ק קישור בפיקוד העורף.
האמת היא שכבר במהלך הקורס הבנתי שאני לא רוצה לצאת לקצונה, בטח שלא בדרך הזאת, כיוון שלדעתי זה מוריד מערך הקצונה. לאחר זמן קצר מאוד בסיפוחים גם היה ברור לי שמש"ק קישור זה בטח לא בשבילי, ושאני לא רוצה להישאר בחיל השלישות.
אני מתכנן לחתום ויתור על המסלול בסוף הסיפוחים (בתחילת ההכנה לקצונה), המסלול התנדבותי ואפשר לחתום ויתור בכל עת.
העניין הוא, שאני לא יודע מה יעשו איתי ברגע שאחתום ויתור. בעיקרון, הוכשרתי כבר כמש"ק קישור, ואני יודע שכל מי שחתם ויתור מהקורס שלי נשאר מש"ק קישור או שלישות. מצד שני, לכל אלו שחתמו ויתור היה פ"ע, ואני פרופיל 97.
אני שוקל ברצינות לעבור לקרבי, למרות שקל בטח לא יהיה לי (גם נפשית, להתחיל מסלול מהתחלה אחרי שעברתי טירונות והכשרה של ג'ובניק וגם פיזית, יש לי כושר לקוי ומשקל עודף), אני יודע שרע לי ביומיות ואני לא רוצה לצאת יומיות במהלך השירות הסדיר שלי, מה גם שאני צריך להתרחק קצת מהבית ויציאות של שריון, לדוגמה, זו דרך יפה מאוד להתרחק.
השאלה היא מה בעצם יקרה איתי עכשיו, אני ממש לא יודע מה לעשות.
תודה רבה.
|