לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2009, 22:09
  Paranoid Android Paranoid Android אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.09
מייעודי לקצונה בשלישות - לאן?

אהלן, אני כרגע בהתלבטות מאוד גדולה מה אני עושה עם עצמי בצבא, ואשמח לעצות ותשובות.

התגייסתי ב-12.3 עם פרופיל 97 למסלול הייעודי לקצונה בחש"ל, סיימתי קורס לפני שבועיים והתחלתי סיפוחים כמש"ק קישור בפיקוד העורף.

האמת היא שכבר במהלך הקורס הבנתי שאני לא רוצה לצאת לקצונה, בטח שלא בדרך הזאת, כיוון שלדעתי זה מוריד מערך הקצונה. לאחר זמן קצר מאוד בסיפוחים גם היה ברור לי שמש"ק קישור זה בטח לא בשבילי, ושאני לא רוצה להישאר בחיל השלישות.

אני מתכנן לחתום ויתור על המסלול בסוף הסיפוחים (בתחילת ההכנה לקצונה), המסלול התנדבותי ואפשר לחתום ויתור בכל עת.
העניין הוא, שאני לא יודע מה יעשו איתי ברגע שאחתום ויתור. בעיקרון, הוכשרתי כבר כמש"ק קישור, ואני יודע שכל מי שחתם ויתור מהקורס שלי נשאר מש"ק קישור או שלישות. מצד שני, לכל אלו שחתמו ויתור היה פ"ע, ואני פרופיל 97.

אני שוקל ברצינות לעבור לקרבי, למרות שקל בטח לא יהיה לי (גם נפשית, להתחיל מסלול מהתחלה אחרי שעברתי טירונות והכשרה של ג'ובניק וגם פיזית, יש לי כושר לקוי ומשקל עודף), אני יודע שרע לי ביומיות ואני לא רוצה לצאת יומיות במהלך השירות הסדיר שלי, מה גם שאני צריך להתרחק קצת מהבית ויציאות של שריון, לדוגמה, זו דרך יפה מאוד להתרחק.

השאלה היא מה בעצם יקרה איתי עכשיו, אני ממש לא יודע מה לעשות.
תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-07-2009, 12:42

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Paranoid Android שמתחילה ב "מייעודי לקצונה בשלישות - לאן?"

מצטער על ההקפצה, אבל זה חוזר להיות רלוונטי עכשיו וחבל לפתוח נושא חדש.

ביום רביעי הקרוב, ה-8.7, יש לי שיחה עם ע. רמ"ד איתור של חש"ל במקשל"ר, שם אני אחתום ויתור על המסלול.

אני רוצה לעבור משם לשריון ולהתחיל טירונות עם מחזור אוגוסט. להזכירכם, אני פרופיל 97.
מה תהיה הפרוצודורה ברגע שאחתום ויתור ואבקש מעבר לשריון? מישהו יודע איך זה ילך ומה יקרה? אני לא מוכן להישאר מש"ק ולא רוצה להיות ג'ובניק, אני מוכן להתעקש כמה שצריך.

תודה רבה.

אסף, אני לא מש"ק שלישות, אני מש"ק קישור. חרא של תפקיד. כבר חודש שלם כל מה שאני עושה זה טלפונים כל היום, והסוציומטיות של בסיס קל"ב משגעת אותי. בנוסף, גם בבית אני לא רוצה להיות כי אני צריך להתרחק מהאזרחות קצת מסיבות שאינני מעוניין לפרט בפומבי.
ישן 02-07-2009, 12:59

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "קח בחשבון כמה דברים הראשון,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
קח בחשבון כמה דברים
הראשון, שבנו עליך לתפקיד מסויים, אמנם המסלול התנדבותי אבל לא רואים בעין יפה כאלו שפורשים באמצע.
נוסף על כך, קיבלת הכשרה מסויימת, וזו עוד נקודה שעליך לקחת בחשבון.
With that said,
אני יכול לומר לך, שאיתי בטירונות היה חייל מחיל החימוש שאחרי שנה בתפקיד הגיש טופס 55 והתחיל טירונות חש"ן, כך שהדבר בהחלט אפשרי.
אני מנסה להבין מה אתה רוצה יותר, לא להיות מש"ק קישור או להתחיל מסלול לוחם.
הסיבה שאני כותב את זה היא שלעבור טירונות מחדש, ובכלל מסלול שונה לגמרי היא קשה הרבה יותר מנטלית מאשר אתה יכול לדמיין.
בהצלחה

אני רוצה להיות לוחם, שהשירות שלי יהיה משמעותי וגם, לא להיות מש"ק ולא להיות ג'ובניק.
וגם להתרחק קצת מהבית. כרגע אני מרגיש שאני בצבא שהוא לא צבא, שהתגייסתי אז אני אוכל חרא (עד שאתה לא עושה יומיות אתה משוכנע שזה תענוג - זה ממש לא) אבל לא מקבל מזה שום דבר. גם לא תורם וגם לא נתרם. וחסר לי ההוויה של החבר'ה, והגיבוש. אני ממש צריך את זה.

היה לי חודש וחצי לחשוב, חשבתי מספיק והחלטתי. אני רק רוצה לדעת איך התהליך עובד, ומה אני צריך לעשות כדי שהמעבר יצליח (הרי אני רק מסופח וחותם ויתור - לא אמורים לשלוח אותי להיות מש"ק איפה שהייתי אלא במקום אחר, כך שזה לא עניין של טופס 55).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר