לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2009, 05:41
  cellex cellex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.04
בעיה של ג'יבריש רק בחלק מהאתר

שלום.
אני מנסה לשלב כמה מערכות PHP לאתר אחד.
עד כה הייתה לי הצלחה וגם אם צצו בעיות, הסתדרתי איתן...
אבל נתקלתי בבעיה קטנה ומעצבנת וגם חיפוש מקיף בגוגל והרבה שעות של נסיונות למציאת פתרונות הובילו לשום דבר..
יכול להיות שלא חיפשתי כמו שצריך, אבל אני די אובד הצעות, אז מבקש את עזרתכם.

שילבתי קטע של מערכת משתמשים בדף הראשי של האתר, אך משום מה, רק הוא מופיע לי בג'בריש
אני מקווה שזה מותר, אך כתובת העמוד היא: http://free.foc.co.il
(באמת שזה לא למטרת פרסום, האתר ממש עוד לא עובד)
בניתי מההתחלה את האתר בקידוד windows-1255, בתוכנה notepad++ בתצוגה רשום שהוא מופיע כANSI
חשוב לציין כי שילבתי בהצלחה כבר 2 מערכות שונות באתר, ללא שום בעית ג'יבריש.
מצויין פה הקטע קוד הבעייתי, אם יש פתרון אשמח לשמוע

המון המון המון תודה לעוזרים!
קוד:
<?php if (is_logged_in($user)) { include ("header.php"); $cookie_read = explode("|", base64_decode($user)); $username = $cookie_read[1]; echo " <tr> <td><font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#00FFFF\">היי <b> $username</b><br> ברוך שובך לאתר.</font><p align=\"center\"><b> <font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#E9E9E9\"><u> <a href=\"users.php\"><font color=\"#E9E9E9\"><u> הפרטים שלי</u></font></a></u> | <u><a href=\"users.php?maa=Logout\"><font color=\"#E9E9E9\"><u> התנתק</u></font></a></u></font></b></td> </tr>"; }else{ include ("header.php"); //header("Location: users.php"); die(); echo " <tr> <td><font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#00FFFF\">ברוך הבא <b>אורח.<br> </b>מה ברצונך לעשות?</font><p align=\"center\"><b> <font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#00FFFF\"><a href=\"users.php?maa=Register\"> <font color=\"#E9E9E9\"><u>הירשם לאתר</u></font></a></font><font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#E9E9E9\"> | </font><font face=\"Arial\" size=\"2\" color=\"#00FFFF\"> <a href=\"users.php\"><font color=\"#E9E9E9\"><u>כניסה</u></font></a></font></b></td> </tr>"; } ?>
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-07-2009, 06:24
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי cellex שמתחילה ב "או קיי.. עכשיו אני ממש..."

כמו שיכולת להבין, רוב המערכות שלך פולטות utf-8 (הידד!) ורק אחת מהן, פולטת windows-1255. הפתרון הוא לגרום גם ליחידה ששונה, לפלוט utf-8. יש מספר דרכים לעשות את זה, מתוחכמות יותר ופחות, ודורשות יותר עיבוד או פחות. הכי טריוויאלי זה לפתוח את כל הקבצים שהם חלק מהמערכת, במקור, בקידוד windows-1255 ואז לשמור אותם מחדש בתור utf-8, וגם לשנות ב meta tags ובכותרי Content-type (אם יש) ל utf-8. הדרך השנייה, שאינה דורשת שמירה מחדש, היא להשתמש ב output buffering לפני תחילת הקוד, ובסופו, לקחת את כל מה שנלכד ב buffer, ולהמיר אותו עם הפוקנציה iconv ל utf-8. שיטה זו בזבזנית הרבה יותר, כי היא דורשת תרגום בכל ריצה וריצה של הקובץ. מצד שני, ייתכן שלא תהיה לך ברירה, בייחוד אם כבר צברת נתונים בקידוד הישן, או אם המערכת שלך באופן קבוע צוברת נתונים ממקור שמוציא אותם כ windows-1255 ולא בא לך לבצע שינוי בקוד שיעשה המרה של הנתונים האלה ל utf-8 כשהם מתקבלים...

כך או כך, כל נסיון לפתרון אחר שישאיר את windows-1255, הוא טעות, לדעתי. זו טעות שאתה תצטער עליה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר