16-07-2009, 16:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
|
האם אתה גם קורא את מה שאני כותב ? ובהקשר למה ?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "ובכך נבטיח מצב של win win לתועמלני הטרור, לחמאס ולידידם בפורום?"
או משתולל כמו שור מועד, ברגע שאתה רואה את שם הכותב.
היכן כתבתי העילום שם ? כמובן שחסינות תנתן למי שיחסוף את עצמו בפני אותו פורום ממשלתי/ממלכתי/ישראלי שיוקם לצורך זה.
בודאי שנקודת המוצא הוא תקון מערכות אם נדרש ו/או מניעת עלילות שוא ו/או פרוש לא נכון של דברים הנעשים.
לי אין כל חסינות בפורום ואינני זקוק לכזאת. חסינות קיימת לכותבים שכמותך הפותחים את חרצובות לשונם והתוקפים כותבים אחרים, מבלי שהבינו את מה שכתבו ו/או פרשו אותם בצורה מוטעת ומטעה.
השואת כל דבר לנאצים הוא מבית מדרשך ואלו הנוהים אחריך. כמו גם אלו המגלים שנאה תהומית לערבים, לשמאלנים (על פי הגדרתם - מבלי לדרדת לעומקה של המשמעות) ולכל זר שאין טיפת דם יהודי זורמת בעורקיו.
כפי הניראה אין לך מושג כיצד חיים בעזה. ישראלים לא היו חיים יום אחד בתנאים אלו והיו מחפשים מקומות שטוב ואפשר לחיות בהם. הערבים, לדאבונך הגדול חורקים שיניים ואינם עוזבים בהמוניהם.
יתכן ומי שמכתים את צה"ל אכן רוצה בהחלשתו ולרפות ידיו . זו בשום פנים ואופן איננה דרכי - צה"ל חייב להיות צבא חזק, כי זה בנפשותינו. אבל, הוא צריך להתנהל בדרך שתמנע קורבנות חינם מתוכו, מאזרחי מדינת ישראל ואפילו מאזרחי האויב בו הוא נלחם. חוסנו של הצבא נקבע בין היתר (בנוסף, לכלי הנשק שלו חייליו המיומנים וכו'), גם ביכולת הביקורת הפנימית שלו. חקירת ארועים והוצאת מסקנות בעקבותם הוא זה שימנע מצב של הוצאת הדברים החוצה ללא "מיון" דרגת אמינותם ובזאת לגרום נזק לתדמית צה"ל ותדמית מדינת ישראל.
באשר ל"מכה" מתחת לחגורה" - תחילה פשפש במעשיך ומנע בזבוז בחציריך לפני שאתה קובל על אחרים. בישראל קיים בזבוז מים משווע - תפעל למניעתו ואל תשליך אותו על אסירים אפילו כאשר הם ערבים, מחבלים ומרצחים.במניעה הפיגוע השובבי הבא. בשביל קורבנות ה'שלום' - ברברת בסגנון 'לאפשר זרימת מים סדירה ובו זמנית למנוע את בזבוזם ע"י המחבלים האסורים' לא תוכל לתקן את המציאות.
והליכלוך האחרון - הוא ממש הסתה בוטה ורחוקה כרחוק מזרח ממערב מהמציאות ואין לי כל כוונה להגיב עליה.
|