
17-07-2009, 09:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.09
הודעות: 5,552
|
|
|
עויילם, גויילם - כל אחת רוצה להיות שרי (שמה הקודם של שרה אמנו)
האולם (בא' רבתי) בעל זיכרון קצר בכל התחומים כאילו אין מחר.
אשה חסרת אחריות, מממשת את רצונה להרות וללדת למרות שהיא אם-חד הורית, פרנסה מוגבלת וחוסר מחשבה לעתיד, מה יהיה עם זוג ילדים שבמקרה ותלך לעולמה . כל תפיסתה היתה מבוססת על כך שאמה האריכה ימים עד גיל מאה, אבל אמה לא ילדה כמעט בגיל שבעים.
אותם רופאים (על פי השם רופא מהמזרח) חושב רק על פרסום מעמדו ומחקרו, אבל לא שם קצוץ על ההשלכות חסרות האחריות של הבאת ילדים לעולם בגיל כזה.
אם הוא רוצה להתפרסם, אזי צריך להחיל את האחריות לגידולם על מוסד המחקר שלו שמממן אפשרויות מפוקפקות כאלה, שאינן תורמות דבר, לא לרפואה ולא לחברה.
מה שמביא אותנו גם לתחום הניסויים הביאולוגיים והרפואיים לשינוי סדרי עולם.
בשאר התחומים, האינטרסים הצרים של מדינות/ממשלות/ממשלים הוא לטווח הקצר ביותר. לפחות אלה שקוראים לעצמם דמוקרטים.
ראו את שורת ההחלטות המתקבלות ביחס למשברים בעולם - כל אחד מסתכל למראה ורוצה לראות את עצמו צולח את הרוביקון במהלך שנות כהונתו ו"אחרי המבול".
|