20-07-2009, 11:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
אמא שלך צודקת דווקא (תקשיב להורים שלך )
דבר ראשון יש תפיסה שגויה לחלוטין לגבי מחלות נפש, הם ממש לא מונעות ישיבה במעצר - הנער שרצח את ענת פרילנר (נראה לי שאני מתבלבל בשם משפחה, עורכת הדין) ישב במעצר על אף שנטען מלכתחילה שהוא חולה נפש - ושם הטענה עוד הייתה חזקה יותר, שהוא לא מבדיל בין טוב לרע. תסמונת מינכנהאוזן, גם אם מתגלה שמזה סבלה האם, לא פותרת מעונש כלל וכלל, וזאת מהסיבה שהחולה בה מודע לכך שמעשיו אסורים.
אני בטוח שחלק גדול מהאסירים שיושבים בכלא הם בעלי בעיות נפשיות כאלו או אחרות, מישהו מגדיר את אבא של רוז פיזאם שפוי?
דבר שני, האם ומשפחתה מסרבים מהרגע הראשון לטיפול פסיכולוגי, אם לפי הדוגמא שלך משפחת האסיר שבור הרגל הייתה דורשת שהוא לא יבדק בבית חולים, לא ישימו לו גבס והם רק היו דורשים שהפושע ישוחרר לביתו כי הם מסרבים שיקבל טיפול רפואי - אז גם היית אומר שאתה מסכים איתם?
כבר אמרתי את זה פה מספר פעמים (בדרך כלל בנושא ההתפרעויות בבילעין או בפינוי מאחזים לא חוקיים) כשציבור מסויים בוחר לעצמו את דרך האלימות חסרת המעצורים - לא איכפת לי מה הטענות שלו, לא מעניין אותי מה הם חושבים, ולא מעניין אותי מה ההוכחות שלהם - אם כל פעם שמישהו לא יהיה מרוצה ממשהו הוא ישרוף חצי מדינה, מהר מאוד לא ישאר לנו איפה לחיות.

הגלריה שלי בפליקר
|