לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-07-2009, 11:47
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
שילוב "מנצח" לליבוי אש אנטישמית
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "צ'מע. לפני שבוע פגשתי קוזין שבא לבקור מולדת. הנ"ל פרופ' מאושר ומתגעגע"

החיבור בין קהילה יהודית - קהילה דתית - אנטישמיות גואה בארצות הברית הוא שילוב מנצח וקטלני שרק יצית את אש התמיד האנטישמית.

ממש לא היינו זקוקים לשחקני חיזוק מאמריקה שיציגו שוב את הסטריאוטיפ של היהודי החמדן, החמסן ורודף הבצע. ובעיקר אחד שכזה הסוחר באיברי אדם.

אם היינו זקוקים להוכחה ניצחת לנבואה "מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו, קיבלנו אותה כמו גדולים.

מתברר כי בדרך להלבנת הכסף של ארגוני הפשע, לא נשמטה גם תחנת הביניים ישראל.

לינק

אחת התמונות המבישות ביותר שראיתי אולי מאז התמונות בגרמניה הנאצית. יהודית מזוקנים מובלים בזה אחר זה אזוקים למשטרה.

מה עוד צריך לקרות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-07-2009, 14:59
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
צריך לעשות הבחנה בין 3 נושאים שעלו כאן:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "החשד להלבנה בארה"ב: "יהודים סחרו בכליות""

1.פשע רגיל של פושעים.
2.סחר באיברים.
3.אנטישמיות.

1.בתמונות ובדווחים אנו רואים פושעים רגילים, במקרה זה הם גם יהודים עטויי זקן
ולבוש חרדי. עצוב שיש כאלה אבל הם אינם שונים מכל פושע רגיל אחר סיני, אמריקאי ,היספאני ...

2.סחר באברים נושא מאד מורכב. זכור לי ששמעתי בראיון את המנוחה שוש עטרי
שהיתה מושתלת כליה מדברת על הנושא. היא עצמה עברה השתלה ונסיבות ההשתלה שלה לא
ברורים לי , אבל לדבריה , בני אדם שאינם חולי כליות אין מושג על רמת הסבל שחולי הכליות עוברים
ואם היתה בידה האפשרות היתה מוכנה לתת כפול רק לקבל כליה כדי שיתאפשר לה לשתות כוס מים.

בגלל הצורך האדיר מובן איך נשאבים פנימה גם פושעים ,בראותם שניתן לעשות כסף קל יחסית
ממצוקת האחר. היה נכון אם ממשלות העולם היו נכנסות לתחום ומאפשרות פתרון חוקי של הענין
והדבר היה מייתר את אפשרות הפושעים להנכס לתחום. (וזה לא דומה לסמים -גם שם קיים הצורך אבל המטרה שונה ולכן צרחיך לאפשר)

3.אניטשמיות. אנטישמים ימצאו תמיד את הדרלך איך לשנוא יהודים. אם הם לא פושעים אז יש להם זקן
ואם אין להם זקן אז הם משונים אולא נאמנים ואם הם נאמנים הם הרגו את ישו וכו'.

ישן 24-07-2009, 17:57

יש לקחת את זה יותר רחוק מהבחנה בין ביצוע פשע לבין אנטישמיות
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פשוט שמתחילה ב "צריך לעשות הבחנה בין 3 נושאים שעלו כאן:"

העתונות מספרת על חקירה מאומצת "חפירה עמוקה" המתנהלת מזה עשר שנים. כאשר המדובר על קהילה יהודית הפועלת בתוך מדינה שהתאמצה לסייע בהוצאת חלק נכבד מהם והבאתם לארה'ב.
הללו בחרו דווקא להשתקע באותה מדינה ולהשיב בכפיות טובה.

להיבט שני צדדים:
1. פשיעה מאורגנת והלבנת הון של ארגוני פשע שחלק מתהליך ההלבנה עבר דרך ישראל. חלק מהם מקורבים לרב עובדיה יוסף.
עובדה זאת בנוסף להיותה חמורה, בעידן שארה'ב מרכזת מאמץ אדיר לשבור את ארגוני הפשע, קשורה למנהיגות הרוחנית של מפלגה בישראל שמן הסתם ניזונה מהם בכספים רבים.
לא יפתיע אותי אם יתברר כי גורמים בארץ יזומנו לחקירה בארה'ב במסגרת ההסכמים הקיימים עמה.

2. ההיבט האנטישמי: סחר באיברי אדם - מה שאומר במילים אחרות: אישוש הטענה שיהודים עוסקים באיברי אדם, שהם הבסיס לעלילות הדם השפלות. אין כאן שימוש ל"צרכים אישיים" - אלא מסחר הקשור בתאוות בצע של היהודים "שיילוק, לצורך העניין".

איזה תמהיל צריך עוד כדי ליצור בסיס לאנטישמיות. תוסיף לכך את גניבת הביציות ברומניה והרי לך השלמת פאזל, על יהודים העוסקים במסחר בבשר אדם.

אנטישמיות היתה ותמשיך להיות. אלא שבנסיבות הללו, סייענו בידי אותם גורמים לאשש את כל הטענות הנשמעות נגד העם היהודי.

וכעת עלינו להוכיח כי "אין לנו אחות".
ישן 24-07-2009, 23:13

אתה, אני ויתר החברים בפורום לא סוחרי כליות וביציות
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "סחר באיברי אדם - היה או לא היה ?"

אבל בעיני האנטישמים - כולנו באותה צלחת.

אותם לא מעניין אם יהודי אחד, שניים או יותר עשו מעשה נפשע. בשבילם היהודים סוחרים באיברי אדם.

זהו כדור שלג שיכה עוד בהרבה מאתנו.

לא משנה מה תהיה התוצאה ואני מניח שלא לטובת אותם נאשמים, מדובר בחקירה מסועפת בת 10 שנים.
התמונה שראיתי היום במהדורת החדשות, כיצד שולפים רבנים ומובילים אותם עם אזיקים לבית המשפט, אינה תמונה שניתן לשכוח אותה.
אם נוסיף לזאת את פרשיית מיידוף, פרשיית ההונאה בשיטת העוקץ הניגרי שהתפרסמה ועתה הלבנת ההון, נראה כי אנו משדרגים אט אט את שנאת האמריקאים אלינו ולא תעזורנה הצעקות כי אנו לא כאלה.
ישן 25-07-2009, 05:56
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אכן, בעיני האנטישמים - כולנו באותה צלחת
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אתה, אני ויתר החברים בפורום לא סוחרי כליות וביציות"

אבל המעצרים לא נעשו על רקע אנטישמי אלא על רקע חשדות אמיתיים.

אל לנו לגנות את שלטונות החוק, במדינות השונות, שפעלו כפי שפעלו - המניע שלהם הוא שלטון החוק ולא שום דבר אחר. "ההגנה" האוטומטית, שיש לחלק מהכותבים כאן, והגדרת המניע כמניע אנטישמי, רק נותנת רוח גבית לאנטישמיים.

אני בוש ונכלם ממעשים כאלו בכלל, של בני אדם כנגד זולתם. של ניצול מכפיר של חסרי ישע ושל אנשים במצוקה. כואב לי עוד יותר, שהחשדות הם כנגד בני עמי, רבנים ועוזריהם האמורים להיות נקיים וטהורים מכל רבב. שבפשעים המיוחסים להם מוערבים באופן חזק גופים ומוסדות ישראליים, ששמשו כ"מכבסת כספים". ה"הסתתרות" שלהם אחרי זקן, פיאות ולבוש מיוחד איננה מביאה לאהבת ישראל ויוצרת דחיה כנגד כל דבר יהודי ואפילו ישראלי. עלינו לגנות את המעשים, אם אכן קרו בפה מלא ולנדות את העושים ועוזריהם/שותפיהם, מתוכנו.
ישן 25-07-2009, 09:26

אנטישמיות, כמוה כחיידק רדום
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אכן, בעיני האנטישמים - כולנו באותה צלחת"

אנטישמיות וכל אותן תופעות כמו שנאת הזר, גזענות ועוד המלובות באמצעות סטריאוטיפים, הם יצרים שעל פי רוב חבויים עמוק עמוק באופי האנושי.

הזרז להחייאת אותן רגשות ובפרט הרגש האנטישמי הוא מעורבות בפשעים ובהפרת הסדר הציבורי.
די אם תתבונן בקריקטורות של "דאר שטרימר" כדי לראות כיצד מתואר הסטריאוטיפ היהודי. בדרך כלל יהודי אבדקן עם פיאות ואף ארוך. אלא הם הסימנים שהורו את הגרמנים, להישמר ולהזהר מפני היהודי החמסן ורודף הבצע.
תמונה של רב אזוק על פרשייה פלילית מעקרת את המומנטום הפלילי ומה שנשאר בזכרון הוא התמונה ששווה אלף מילים.

ישראל בפרט והיהדות בכלל נמצאים תמיד "על הכוונת" ואין המקום כאן לפרט ולהתחיל בוויכוח נוסף בנושא.

העובדה שיהודים מעורבים בפלילים, כאשר ברור כי החקירה נטולה (כך אני מקווה) סממן אנטישמי, מעלה מן האוב את אותם סממנים.

מן הסתם, שונאי יהודים אנטישמים ומכחישי שואה יעשו מכך מטעמים ורק יחזקו את הסטריאוטיפים הללו.

כידוע לך כי יש כאלה הקושרים את המשבר הכלכלי העולמי ביהדות וכי צריך עוד הוכחות לשנאת יהודים?*
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר