לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2009, 17:46
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
לתבוע את התקשורת?
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי SHMOEL שמתחילה ב "החרדים חייבים לתבוע את..."

אם כך, נדמה לי שאין גוף או תנועה כלשהי במדינה שלא יכולים לבוא בטענות לתקשורת..
גם אני מציע להמתין.
קבל תסריט:
בחור צעיר הומוסקסואל ממוצא ערבי, מוצא אוזן קשבת במקום המיוחד הזה שהיה אמש לזירת הרצח..
חולפת שנה אולי שנתיים ומסיבה זאת או אחרת, ארגון טרור כלשהו עולה על הבחור ומגייסו לשורותיו תוך איום שיגלה את "סודו הנפשע"..הבחור הערבי שנסחט על ידי ארגון טרור, מקבל נשק ותכנית מילוט וכל השאר היסטוריה..
אפשרי, לא?
קבל את התסריט הבא:
חייל המשרת בקריה יוצא עם בן זוג תקופה ומאוהב עד הגג.
יום אחד מתבשר החייל כי בן זוגו החליט לקחת אחריות ו"לצאת מהארון"..
החייל שאינו מוכן לחשוף את עצמו נכנס ל"מצוקת אמת שלו" (מכל הסיבות שבעולם) מקבל את ה"סעיף" ומהחשש פן סודו יתגלה וברגע של פחד מהול בהיסטריה, מגיע למקום ופותח באש..לא לפני שגם הוא מכין לעצמו תכנית מילוט..
גם התסריט הזה אפשרי..לא?
קבל תסריט שלישי:
בחור צעיר הומוסקסואל דתי יוצא עם בן זוג תקופה. השניים מאוהבים ונפגשים במקום מיסתור כלשהו, עד שבן הזוג מחליט כי עליו להיחשף אט אט על מנת לחיות חיי חופש כמו כל אחד מאיתנו.
הבחור הדתי, שאינו מוכן לקטע, חש שעולמו חרב עליו ומהפחד פן יגלו את נטיותיו ההומוסקסואליות וינדו אותו מהקהילה הדתית שבה הוא חי, אינו שולט בעצמו והולך "עד הסוף הרע והנמהר.."
גם אפשרות, לא?
ואללה, החיים של ההומוסקסואלים והלסביות ממש קשים ובמיוחד במדינתנו הקטנטונת. יש צורך בחינוך מיידי ואולי אף לעגן בחוק מס' חוקים..ויפה שעה אחת קודם.
לא יתכן ש-10 אחוזים מהאוכלוסיה ירדפו בשל נטייתם..

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 02-08-2009 בשעה 19:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-08-2009, 19:51
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
מה אומר לך ממש ממש קשים...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "לתבוע את התקשורת?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
ואללה, החיים של ההומוסקסואלים והלסביות ממש קשים ובמיוחד במדינתנו הקטנטונת. יש צורך בחינוך מיידי ואולי אף לעגן בחוק מס' חוקים..ויפה שעה אחת קודם.
לא יתכן ש-10 אחוזים מהאוכלוסיה ירדפו בשל נטייתם..

כאשר הציבור הרחב והנורמטיבי נרדף ע"י אנשים שהחליטו לנסות להפוך את המחלה הנפשית שלהם לדבר לגיטימי במקום לנסות ולהתמודד איתה, יש אכן צורך בחינוך.
שאף אחד לא יטעה חלילה, אני לא בעד רדיפת אף אחד, שיעשו מה שהם עושים בחדרי חדרים, זבש"ם.
אבל מכאן ועד להביא את חדר המיטות שלהם לרחובות הערים כדי לקבל לגיטימציה למחלת הנפש שלהם ולהשפיע על בני נוער ללכת בדרכם המעוותת הדרך עוד ארוכה!

נ.ב.
10%???
מסופקני אם 10 פרומיל.
מה שכן, רעש הם עושים כמו 40%.

ישן 02-08-2009, 20:06
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "מה אומר לך ממש ממש קשים..."

נטיה מינית היא לא מחלת נפש ולא פגם גנטי.

אני אוהב נשים עגלגלות, רצוי עם שער ג'ינג'י מתולתל (חברתי הנוכחית רזה עם שער שחור חלק. מה לעשות שיש דברים חשובים יותר מיופי חיצוני?).
אם תשווה אותי לאחד החברים שלי, כל אישה שתמצא חן בעיני תכונה "שמנה" בפיו, וכל אחת שתמצא חן בעיניו תקבל אוטומטית את התואר "שחיפה" ממני.
מי ה"חולה נפש" מבנינו?
זה שאוהב נשים רזות כמיטב המוסכמות החברתיות של שנות התשעים, או זה שמעדיף אותן מלאות?

אין פה שום עניין לפגם נפשי או גנטי - רק עניין של טעם.
אני אוהב נשים מלאות, הוא נשים רזות, לאחר היקף המותניים לא ישנה בכלל כל עוד גוון העור "נכון" ורביעי אוהב גברים.

לא לטעמך?
אף אחד לא כפה עלייך לעשות שום דבר.
כל שביקשו ממך הוא שלא תכפה על אחרים.

ישן 02-08-2009, 20:21

זה לא אותו הדבר ידידי
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "נטיה מינית היא לא מחלת נפש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cre666
נטיה מינית היא לא מחלת נפש ולא פגם גנטי.

אני אוהב נשים עגלגלות, רצוי עם שער ג'ינג'י מתולתל (חברתי הנוכחית רזה עם שער שחור חלק. מה לעשות שיש דברים חשובים יותר מיופי חיצוני?).
אם תשווה אותי לאחד החברים שלי, כל אישה שתמצא חן בעיני תכונה "שמנה" בפיו, וכל אחת שתמצא חן בעיניו תקבל אוטומטית את התואר "שחיפה" ממני.
מי ה"חולה נפש" מבנינו?
זה שאוהב נשים רזות כמיטב המוסכמות החברתיות של שנות התשעים, או זה שמעדיף אותן מלאות?

אין פה שום עניין לפגם נפשי או גנטי - רק עניין של טעם.
אני אוהב נשים מלאות, הוא נשים רזות, לאחר היקף המותניים לא ישנה בכלל כל עוד גוון העור "נכון" ורביעי אוהב גברים.

לא לטעמך?
אף אחד לא כפה עלייך לעשות שום דבר.
כל שביקשו ממך הוא שלא תכפה על אחרים.

אם גבר אוהב אשה זה אומר שהוא מסוגל לקבל את השונה ממנו מהותית. אם לאשה יש מאפיינים כאלה או אחרים זה עניין שולי.
הומוסקסואליות היא גזענות על רקע מיני, בעל נטייה זו בעצם אומר "אני לא מסוגל לקבל באמת בדבר בין החשובים ביותר עבורי את השונה ממני אלא רק את הדומה לי".

נ.ב.
לא כפיתי על אף אחד שום דבר, גם לא הקמתי קהילה לשם כך.

ישן 02-08-2009, 20:46
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "זה לא אותו הדבר ידידי"

אם אני מבין אותך נכון, אתה מגדיר העדפה מינית כאפליה?
(אני כמובן מניח שהתכוונת לאפליה ולא לגזענות, מכיוון שלגזע אין כל תפקיד פה, רק למין)

אני מניח שלאור העובדה שאתה, כנראה, לא מגדיר את עצמך כגזען, \מספר הנשים המוגדרות בעינייך כ"יפות להדהים" איתן יצאת זהה למספר הנשים המוגדרות בענייך "מכוערות להחריד".

או לחליפין, שאם אני אציג בפניך אישה שבענייך היא כליל השלמות ואישה שבעניך היא כליל הכיעור, הסיכוי שתבחר להתחיל עם כל אחת מהן הוא 50%.

קשה לי להאמין שאתה מתכוון להגן על הקו הזה.
יותר קל לי להאמין שאתה חושב שאצל "ליברלים" כמוני המילה "גזענות" היא מילת קסם שבאופן קמעי אנחנו מפחדים ממנה ומחוייבים להסתייג מכל מה שהוצמד אליה...

וד"א - גם אם הייתי מאמץ את הקו שלך - לקיים יחסי מין רק עם נשים או לקיים יחסי מין רק עם גברים - זו אפליה זהה. ולא משנה אם מדובר בגבר או באישה שמפגין את הנטיה הזו.
כך שלמעשה היחידים שמקובלים חברתית בענייך הם הדו-מיניים.
האם אני אמור להבין מכך שדו מיניים אתה כן משבח על נטייתם המינית?

נערך לאחרונה ע"י cre666 בתאריך 02-08-2009 בשעה 20:49.
ישן 02-08-2009, 21:15

אנסה לדייק
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "אם אני מבין אותך נכון, אתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cre666
אם אני מבין אותך נכון, אתה מגדיר העדפה מינית כאפליה?
(אני כמובן מניח שהתכוונת לאפליה ולא לגזענות, מכיוון שלגזע אין כל תפקיד פה, רק למין)

כאשר ננסה להתעלות קצת מעל לעניין הבהמי נטו של העדפה מינית נטו
שהרי ה"קהילה" עצמה אם הבנתי נכון או לפחות דובריה טוענים שמדובר במשהו שמעבר לכך,
כאשראדם מחליט לחיות את חייו (הדבר בין החשובים ביותר עבורו) עם הדומה לו מהותית כלומר בעל אותו המין, יש פה אגואיזם וחוסר קבלת האחר.

לכן הטענה שלא מקבלים את בעלי הנטיות האלו היא תרתי דסתרי:
הם בעצם אומרים - "אנחנו אגואיסטים קבלו אותנו, זה לא רע להיות אגואיסט, זה אפילו גנטי".
ובכן ידידי לא גנטיקה ולא אבטיחים - אגואיזם ותו לא.
ואם תרצה לשפוט אותם לכף זכות- לא אגואיזם אלא בעיה נפשית.

ישן 03-08-2009, 12:50

בא נלך איתך
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "האינדוקטרינציה התרבותית ממנה הוא יוצא"

(כמובן לא בסגנון אלא במהות).
נניח שמישהו (כמובן שלא כולם ואפילו לא רובם אלא אם בכלל זה קיים המיעוט שבמיעוט) מטיף לאמות מוסר גבוהות אך נופל מידי פעם מבחינה מוסרית.

אותו אדם (נקרא לו א') מאפיינים אותו הדברים הבאים:
1. סולם ערכי תקין.
2. מעשים לא תקינים (לפעמים לא תמיד).

עכשיו ניקח אדם אחר (נקרא לו ב') זה שלדעתו כל מה שהוא עושה בסדר וכמו כן הוא לא רק נופל מוסרית אלא אף פעם לא מרים את הראש מבחינה ערכית. אדם כזה מאפיינים אותו:
1. סולם ערכים לא תקין.
2. מעשים לא תקינים.

עכשיו אדם שלישי (ג') הוא דומה מאד לב' רק שהוא רוצה לכפות סולם ערכיו המעוות על החברה כולה.

לדעתי א' הוא לא כליל השלמות אבל הוא הרבה יותר טוב מב'.

בכל תגובותיי כאן יצאתי רק נגד אנשים מסוג ג'!

ישן 03-08-2009, 12:38

לא מדובר כאן באמירה גלויה
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אני לא מכירה אף לא הומוסקסואל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
אני לא מכירה אף לא הומוסקסואל אחד ששונא אדם אחר כי הוא סטרייט, או ששונא אדם אחר כי הוא לא
מתאים להעדפותיו המיניות. אתה כותב בכזה ביטחון על קהילה שברור שאין לך מושג וחצי מושג לגביה...

אלא בבחירה שאנשים אלו עושים והיא מעידה עליהם כאלף עדים.
אם את הדבר הכי חשוב שלהם (החיים) הם מעדיפים לחלוק עם הדומים להם בלבד זאת אומרת שאת השונים מהם הם שונאים, שוב לא בצורה גלויה אלא במה שמשתמע ממעשיהם.
כל הנ"ל הוא לדעת אלא ששופטים אותם לכף חובה.
לדעתי האישית מדובר במחלת נפש המושפעת בצורה כבדה מהסביבה בה הם חיים (או חיו).

ישן 02-08-2009, 20:26
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "נטיה מינית היא לא מחלת נפש..."

אם נתייחס רגע רק לדבריך שלא בהקשר לפיגוע:
אם הומוסקסואליות היא לא פגם גנטי, מה היא? הרי אם נבדוק בצורה קרה, הומוסקסואל לא מתרבה, כלומר אינטרס ההישרדות שלו לקוי, מה שלמעשה לא ממש הולך יד ביד עם האבולוציה. (לא, אני לא קורא להשמיד ולא להרוג אף אחד, אני מנסה לפתח דיון. במחילה, צדקנות לא כאן). האם איזושהי נטייה שגורמת לאי הישרדות- אינה פגם אבולוציוני?

אגב, דיברתי עם ביולוגית על זה פעם, היא אמרה שיש איזה מחקר, לא זוכר אם התקבל בקהילה המדעית או לא, שיש גורמים סביבתיים שיכולים להשפיע בהריון על נטייתו המינית של הוולד, משהו שקשור לשינוי הורמונלי ברחם.

ישן 02-08-2009, 20:36
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אם נתייחס רגע רק לדבריך שלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אם הומוסקסואליות היא לא פגם גנטי, מה היא? הרי אם נבדוק בצורה קרה, הומוסקסואל לא מתרבה, כלומר אינטרס ההישרדות שלו לקוי, מה שלמעשה לא ממש הולך יד ביד עם האבולוציה. (לא, אני לא קורא להשמיד ולא להרוג אף אחד, אני מנסה לפתח דיון. במחילה, צדקנות לא כאן). האם איזושהי נטייה שגורמת לאי הישרדות- אינה פגם אבולוציוני?

אגב, דיברתי עם ביולוגית על זה פעם, היא אמרה שיש איזה מחקר, לא זוכר אם התקבל בקהילה המדעית או לא, שיש גורמים סביבתיים שיכולים להשפיע בהריון על נטייתו המינית של הוולד, משהו שקשור לשינוי הורמונלי ברחם.

אם אני מבין נכון, אתה מתייחס למושג "פגם גנטי" במובן האבולוציוני הצר שלו - כלומר דבר הפוגע בסבירות לשרידות המין (Speices).

במקרה כזה עצם המצאת המושג "תכנון משפחה" שמביאה להקטנת מספר הצאצאים היא פגם גנטי, שלא לדבר על המצאת אמצעי מניעה...

אם שני אלו כהגדרתך הם "פגם גנטי" אזי גם הומוסקסואליות תוגדר ככזו, ע"פ הגדרה צרה זו.
(וד"א - גם מונוגמיות. חברות קומונאליות יהיו בעלותה יתרון הגנטי מבחינה זו).

ד"א - בקשר להשפעת שינויים הורמונליים על העדפות מיניות, מוכח ששינויים הורמונאליים (ואפילו שינויי טמפרטורה) משפיעים על מין הילוד במינים אחרים (זוחלים וציפורים בעיקר).
אני לא מכיר מחקר שהצליח להראות בצורה מובהקת השפעה כזו אצל יונקים עילאיים, מבלי שיגרור אחריו 2-3 מאמרים שסתרו אותו.

אבל חקר המיניות מעולם לא היה התחום שלי, אני אשמח ללמוד אם תוכל להפנות אותי למקור שטוען כך.

ישן 02-08-2009, 22:56
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "רק שאמצעי מניעה, תכנון משפחה..."

אסטרוגן ממקור חיצוני למיטב ידיעתי לא יכול להשפיע על מין הילוד - על זה ישפיעו רק הכרומוזומים בתאי הזרע/ביצית.

מה שכן חשיפה לאסטרוגן וטטוסטרון יכולה להשפיע על עוצמת ותזמון הופעת סממני מין משניים (שדיים, ערווה, זקן וכו').
וד"א - יש טענות שגם משיכה מינית היא תלויית תרבות. בשנות התשעים טוויגי היתה סמל מין, בשנות החמישים העדיפו את מרלין מונרו (עם הצמיגים שלה). מה השתנה? לא המטען הגנטי - רק מאפייני התרבות.

ישן 02-08-2009, 22:27
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "[QUOTE=shruki]אם נתייחס רגע..."

טעימה לבינתיים:

"הכוונה בגורם סביבתי הוא ברחם. גם הסביבה של הנרתיק יכולה להפיע על מין הילוד. באופן כללי תאי זרע של Y הם יותר רגישים. אז יכול להיות שסביבה חומצית תהרוס אותם ואז רק תאי של X יגיעו לביצית.
זה תלוי גם בזמן הביוץ, תאי Y רצים מהר יותר כי הם קלים יותר אך לא לאורך זמן. כלומר אם הביצית קרובה יותר לשחלה יש יותר סיכוי שהY לא יגיע אליה.
בקשר לנטיה המינית, ההשפעה היא בזמן ההריון. ברירת המחדל של כל עובר הוא נקבה, רק בהשריה של טסט' הזכר הגנטי יהפוך לזכר. הטסט' גם משפיע על מבנה המוח. יותר מידי טסט' בזמן הריון יתן אדם גברי יותר (אגרסביות, תחרותיות..) במקרים קיצוניים העובר יכול לא להתפתח לגבר בכלל. אבל זה יכול לקרות גם ממחסור פזיולוגי ברצפטורים לטסט', או במעבר/הפיכה של אסטרוגן לטסט' הכניסה למוח... עשו ניסויים רבים על עכברים. ראו שכשנותנים חוסמי טסט' בזמן הריון, כל הצאצאים התנהגו כנקבות. עשו גם חתכים של המוח וראו את המבנים האלה של מוח נשי ומוח גברי.
עכשיו גם בבריטניה עושים מחקר ארוך שנים. שמרו את
נוזלי השפיר של הריונות, וכעבור כמה שנים טובות מדדו את ריכוז ההורמונים והשוו להתנהגות ונטיות מיניות באדם. אז אני חושבת שכיום זה הוכח"

ישן 02-08-2009, 23:17
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "טעימה לבינתיים: "הכוונה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
טעימה לבינתיים:

"הכוונה בגורם סביבתי הוא ברחם. גם הסביבה של הנרתיק יכולה להפיע על מין הילוד. באופן כללי תאי זרע של Y הם יותר רגישים. אז יכול להיות שסביבה חומצית תהרוס אותם ואז רק תאי של X יגיעו לביצית.
זה תלוי גם בזמן הביוץ, תאי Y רצים מהר יותר כי הם קלים יותר אך לא לאורך זמן. כלומר אם הביצית קרובה יותר לשחלה יש יותר סיכוי שהY לא יגיע אליה.

סעיף זה מדבר על שרידות תאי הזרע לפני ההפריה.
המטען הגנטי של תא הזרע שיפרה הוא זה שקובע את מין הילוד.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
בקשר לנטיה המינית, ההשפעה היא בזמן ההריון. ברירת המחדל של כל עובר הוא נקבה, רק בהשריה של טסט' הזכר הגנטי יהפוך לזכר. הטסט' גם משפיע על מבנה המוח. יותר מידי טסט' בזמן הריון יתן אדם גברי יותר (אגרסביות, תחרותיות..) במקרים קיצוניים העובר יכול לא להתפתח לגבר בכלל. אבל זה יכול לקרות גם ממחסור פזיולוגי ברצפטורים לטסט', או במעבר/הפיכה של אסטרוגן לטסט' הכניסה למוח...

מחסור מלא בטסטוסטרון שלא בתנאי מעבדה יביא למוות של העובר.
כל עובר - זיכרי או נקבי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
עשו ניסויים רבים על עכברים. ראו שכשנותנים חוסמי טסט' בזמן הריון, כל הצאצאים התנהגו כנקבות. עשו גם חתכים של המוח וראו את המבנים האלה של מוח נשי ומוח גברי.
עכשיו גם בבריטניה עושים מחקר ארוך שנים. שמרו את
נוזלי השפיר של הריונות, וכעבור כמה שנים טובות מדדו את ריכוז ההורמונים והשוו להתנהגות ונטיות מיניות באדם. אז אני חושבת שכיום זה הוכח"

אני רוצה לראות את המחקרים האלו ומה רמת המובהקות של התוצאות.

ישן 02-08-2009, 21:05
צלמית המשתמש של Ingsoc
  Ingsoc Ingsoc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.06
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אם נתייחס רגע רק לדבריך שלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki

יש הרבה מחקרים על הגורמים להומוסקסואליות שאף אחד מהם לא הצליח להתקבל כבר סמכא כך שהדיון במה גורם להומוסקסואליות הוא די חסר ערך. כל יצור חי שואף להתרבות כדי להנציח את עצמו, רק שבחברה האנושית יחסי מין לרוב לא משמשים למטרות רבייה אלא למטרות הנאה (אני בטוח שאף אחד לא שאף להכניס להריון את הבחורה הראשונה שעמה קיימת יחסי מין) כיום יש אנשים ששנים רבות אחרי שהם הגיעו לבגרות מינית לא מולידים ילדים ואנשים אחרים (סטרייטים והומואים) שבוחרים במסלולים אחרים (הפרית מבחנה, אימוץ) להורות. בקיצור יחסי מין כבר לא מבטאים את יצר ההישרדות בחברה האנושית ולכן הטיעון שלך לא רלוונטי.

ישן 02-08-2009, 22:48

אכן המוסר אינו נקבע ע"פ הרוב
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי Ingsoc שמתחילה ב "אני חושב שכל הוויכוח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Ingsoc
אני חושב שכל הוויכוח בגנטי-ביולוגי בהקשר להומוסקסואלים הוא מגוחך. למה רואים את הנורלמליות כקנה מידה מוסרי? נורמלי הוא מי שהוא כמו הרוב ולא נורמלי הוא מי שהוא שונה מרוב האנשים, שני הקטגוריות לא מצביעות על היות האדם יותר או פחות מוסרי. שנית כפי שהראתי בחברה המודרנית ליחסי מין אין שום משמעות של המשך והישרדות.

היחס להומוסקסואלים הוא שאלה חברתית ושם הדיון צריך להיות.

אני מצטער אם זה השתמע מדבריי.
הראיה לדבר היא עם ישראל, המיעוט שבמיעוט שבאומות העולם ובכל זאת המוסר והצדק איתו.
שאלת המוסר מתחלקת ל2:
1. מוסר אנושי בסיסי.
2. מוסר אלוקי.

השני (האלוקי) יכול להבנות רק על גבי הראשון. כלומר המוסר האנושי הבסיסי הוא תנאי הכרחי למוסר היותר גבוה.
אהבת השונה שייכת למוסר האנושי הבסיסי, עוד לפני התורה.
רק בחברות מושחתות כדוגמת סדום אהבת הזהה הייתה ערך לגיטימי ואפילו אידאל (כן ה"גאווה" זה לא דבר חדש אלא מאוד עתיק).

היום,
לאחר שרוב האנושות (מה לעשות) קיבלה את המוסר היהודי, המוסר היהודי הוא גם הנורמה.
לא בגלל שהוא הנורמה הוא המוסר אלא הפוך.

ישן 02-08-2009, 23:15
צלמית המשתמש של Ingsoc
  Ingsoc Ingsoc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.06
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "אכן המוסר אינו נקבע ע"פ הרוב"

רוב האנושות קיבלה את המוסר היהודי? איזה מזל שאבותינו לא עלו על תגלית זאת! אחרת הם היו ממירים את דתם לנצרות ולאסלאם.

ההתנגדות שלך להומואים לא נובעת מ"מוסר" אלא מאותו מקום שנובעת ההתנגדות שלך לנשים - מהברבריות הדתית.

זכותך לא לאוהב הומואים ואפילו לחשוב שזה מגעיל ולראות את מצעדי הגאווה כטיפשיים ומגוחכים - אני גם חושב שמעריציו של הדמון יהוה הלובשים בגדי אצילים פולנים ומנסים לשדל חילוניים גמורים לשים חתיכות פלסטיק על ידם וראשם בעודם ממלמלים תפילה הם מגוחכים וטיפשיים. אבל לא לך ולא לי יש זכות לעשות לאלו שאנו מתנגדים להם דה-לגיטימציה.

ישן 03-08-2009, 00:22

LOL
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי Ingsoc שמתחילה ב "רוב האנושות קיבלה את המוסר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Ingsoc
רוב האנושות קיבלה את המוסר היהודי? איזה מזל שאבותינו לא עלו על תגלית זאת! אחרת הם היו ממירים את דתם לנצרות ולאסלאם.

ההתנגדות שלך להומואים לא נובעת מ"מוסר" אלא מאותו מקום שנובעת ההתנגדות שלך לנשים - מהברבריות הדתית.

.

אתה צודק רוב האנושות קיבלה את הנצרות והאיסלאם (בקשר למזרח יש לדון אבל אני מניח שלא במוסר המזרחי עסקינן) שהוא המוסר היהודי (שהרי שתי אלו נגזרו מהיהדות) בצורה מעוותת אבל עדיין מוסר יהודי במקורו.

"ההתנגדות שלי לנשים" - ואוו זה חידוש, מה גרם לך לחשוב כך (פרט נמק והבא דוגמאות)?
אני כן מתנגד לנושא ה"גאווה" מהסיבות שהבאתי באשכול ושאתה מוזמן להגיב עליהן בצורה לא ברברית כמו שעשית עתה.

בקשר לשאר התגובה שלך ההתייחסות היא ריקה (כמו שאר התגובה שלך).

ישן 02-08-2009, 23:01
  אלביגרן1 אלביגרן1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.09

מאוד מסכים איתך :
בהחלט חד מיניות זה "פגם גנטי"[ זה לא פגם!!! זה "פגם", שלא נדבר על אלו שלא מחוברים למציאות, וכותבים שזה לא טבעי! ראו למשל את הרב פנגר בהרצאתו בYOUTUBE נגד גייז!], יש על זה מחקרים אם אני לא טועה.. החד מיניות בפן התאורטי שלה, לא מאפשרת המשכיות של הדור הבא, מה שנוגד את ההאבולוציה ואת הרבייה הטבעית ה"המשכיות"...
יוצאים מנקודת הנחה שזה "פגם" בגלל שרוב האוכלוסיה החד מינית שיצאה מהארון מהווה 10% מינימום[!!] מכלל האוכלוסיה האונברסלית..
כשאני כותב לא מאפשרת זה לא בדיוק נכון אפשר מן הסתם יש הומואים שיש להם אישה ויש להם משפחה שהולידו מעצמם [זכר+ נקבה]... יש מקרים כאלו... והם מחליטים לצאת מהארון בגילאים מאוחרים יותר בחייהם ויש כאלו שיצאו מהארון בגיל קטן יחסית, מיצו את העניין ורוצים חיי משפחה, אני מעריץ את האנשים הללו דרך אגב [וממש סטיתי מהנושא המרכזי]...
השורה התחתונה : יש הרבה במה ששרוקי[?] אומר.
אלבי-גרן.
ישן 03-08-2009, 20:12
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אתה קשקשן ממדרגה ראשונה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "מה אומר לך ממש ממש קשים..."

עברתי על רוב ההודעות שלך באשכול הזה ולכן התגובה שלי כאן לא נוגעת רק להודעה זו.
1. ראשית, שיעור ההומוסקסואלים באוכלוסיה הכללית שנוי במחלוקת אבל אין ספק שהוא גבוה יותר מאחוז אחד מהאוכלוסיה (תלוי איך בדיוק מגדירים הומוסקסואליות). עשרה אחוז זו כנראה הגזמה.
2. ההומוסקסואלים לא כופים עליך שום דבר חוץ מאשר, שומו שמיים, שתיאלץ להכיר בקיומם.
3. להומוסקסואליות יש בסיס ביולוגי ברור. איך יודעים זאת? ראשית, יש איזורים מוחיים (בעיקר במבני ההיפותלמוס והמערכת הלימבית שקשורים במיניות) שגודלם שונה אצל הומוסקסואלים לפי מחקרים מסויימים שיש עליהם לא מעט ביקורת. שנית, הומוסקסואליות התקיימה לאורך כל ההיסטוריה המתועדת , חוצה גבולות תרבותיים ומתקיימת גם בסביבות שמאוד לא אוהדות להומוסקסואליות. זה מלמד על כך שלא מדובר בעניין תרבותי כי אם ביולוגי.
4. העובדה שלהומוסקסואלים (כנראה) מבנה מוחי שונה מעט אין לה דבר וחצי דבר עם "פגם". גם לאיטרים יש מבנה מוחי שונה (ואגב, גם איטרות נחשבה בזמנו ל"סטיה"). אז מה? מה ההבדל בין האיטרים להומוסקסואלים? כל שונות משמעה פגם?
5. ונעבור לבחינה הדתית. עזוב אותי מ"מוסרית" שכן בעיני רוב בני האדם אין שום דבר בלתי מוסרי ביחסים בין אדם לחברו שאין בהם כפייה או ניצול. ובכן, מבחינה דתית מעניין לציין שגם היהדות מכירה בכך שהומוסקסואליות היא תופעה קיימת שאלמלא כן לא היו טורחים לתת איסור מפורש על כך בתורה.
מעניין גם שהאיסור על הומוסקסואליות קיבל מעמד כל כך גבוה אצל הדתיים בימינו. למי שלא שם לב, האיסור על הומוסקסואליות איננו מופיע בעשרת הדיברות. כנראה שבעיני אלוקים היא פחות חמורה מחילול שבת, "לא תחמוד" וכיבוד הורים. אבל הדתיים כמובן מבינים טוב יותר מאלוקים מה חשוב יותר ומה חשוב יותר ומשקיעים הרבה יותר אמוציות ואנרגיות במלחמה בהומוסקסואלים מאשר בחילול שבת או באי כיבוד הורים, שקיים אגב גם בחברה החרדית. אני כבר לא מדבר על "לא תחמוד" ו"לא תענה ברעך עד שקר" שהעוברים עליהם זוכים לא פעם למעמד סלבריטי בחברות חרדיות מסוימות.
בקיצור, השינאה שלך ושל דומיך להומוסקסואלים מגיעה ממקום חשוך שהקשר שלו לציווי האלוקי או למוסר הינו חלקי עד מיקרי.
ישן 02-08-2009, 22:34
צלמית המשתמש של crazygamer
  crazygamer crazygamer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב ""התקשורת כבר קבעה מי אשם"."

האם זה משנה אם מדובר בנטייה מינית או בסטייה? אנחנו מדינה חופשית וכל אדם חופשי לעשות מה שעולה על רוחו. מצעדי הגאווה היו פעם חיוניים מכיוון שהציבור הרחב סירב להכיר בזכות של הקהילה להתקיים- כיום בארץ לפחות חוץ מהמצעד בירושלים המצעדים בעיקר נועדו לבילוי ופנאי ואיבדו ממטרתם.

וסליחה,השפעה על הנוער? גם לאחר כל המצעדים והמסיבות מילת הגנאי הכי מועדפת בישראל אחרי כמובן "ערבי" היא "הומו". יש הרבה לחץ גם היום על נערים לא לצאת מהארון,בין אם במשפחות ומחוצה להן, שלא לדבר על נערים נורמטיביים שעליהם לא מופעל שום לחץ לצאת מהארון שהם לא נמצאים בו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:41

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר