לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-08-2009, 11:09
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
לבני: "אלי ישי פועל למען השחיתות"

יו"ר האופוזיציה ציפי לבני תקפה הבוקר את התנהלותה של מפלגת ש"ס. "ש"ס כמפלגה אינה מייצגת כלל ערכים חברתיים. התמיכה בקצבאות ועמדתם בעניין השירות הצבאי ורק מגדילים את הפערים החברתיים", אמרה לבני. "יש שם כאלה המנסים לקחת תחושות של אנשים טובים ונורמטיביים, בני עדות המזרח, ולנצלן. אני מאמינה שככלל, אזרחי מדינת ישראל היו רוצים לראות את מדינת ישראל נקייה משחיתות. במקום זאת, אלי ישי מנסה לגייס אותם למען השחיתות ולמען מלחמה בבית המשפט העליון. זה רע למערכת החברתית במדינת ישראל".
לבני אמרה עוד כי "ממשלת ישראל חפה והתפרקה מכל ערך חברתי ואינה מייצגת ערכים כאלה. אנו רואים את זה בחוסר הגינוי להפגנות שהיו בירושלים, את שתיקת הממשלה בכל הקשור לשלטון החוק וסביב בקשות החנינה בעניינו של בניזרי".
לבני התקוממה נגד דבריו של אלי ישי שקרא כמזרחי לנשיא שמעון פרס לחון את בניזרי. "אני יכולה באופן אישי להתחבר לתחושות של קיפוח אמיתי, שהיה בעבר ואני מאמינה שתוקן חברתית", אמרה לבני.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1536586

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2009, 13:31
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "איזה התלהבות על דברי מושחתת..."

אהלן

היא באמת מושחתת .
מאז שש"ס שינתה את נורמות ההתנהגות הפוליטית לבני כנראה נרדמה והתעוררה כעת .
ש"ס תוזזה בין ביבי לציפי לבני על הצטרפות לקואליציה ומי שנתן יותר אליו היא הצטרפה . ש"ס הטהורה .
התמקחו איתה על כמה מאות אלפי שקלים שלא רצתה "לתרום" להם ומייד הפנו לה עורף . ש"ס הטהורה.
והגדיל לעשות חכמנו ורבנו אלי ישי, על שביקש בשם בן עדות המזרח ובשם היותו חבר כנסת רציני וחשוב מאד ומעל לכל שליחו של מרנ"נו עובדיה יוסף הידוע בכך שהשנים עוברות מעליו ולא דרכו ולכן גם צלילותו המוחית נקייה כמוהו, להטות עונשו של פושע מבלי שיש לו בכלל זכות לכך . אולי זו עוד נורמה שאלי ישי רוצה להכניס לכנסת ישראל וממשלתה .
כשאלי ישי היה שומר כשרות בצבא הוא גם לבש ורסאצ'ה ? אוי לנו מחברי כנסת כאלו .
ישן 17-08-2009, 15:11
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אתה באמונתך ולא תזוז,אני..."

איך הגעתם לאמונה?

אתם דנים פה בעובדות.
ישנם מספר פרמטרים עובדתיים שניתן להגדיר כמדדים לשחיתות ולהשוות בצורה עובדתית.
תשוו את יחס ההרשעות\ח"כים שיש לכל מפלגה. את מספר הפעמים בשנה האחרונה שנציגי המפלגות הצהירו דבר אחד ולאחר מכן את היפוכו. מספר הסתירות בין מצע המפלגה לעומת הצעות החוק שהוצעו.

אין שום סיבה לפתח גישה "אמונית" לגבי דבר ארצי כמו שחיתות, אלא אם כן אתם מסרבים להעמיד את ההצהרות שלכם למבחן המציאות.

גילוי נאות - לדעתי רמת השחיתות פחות או יותר שווה בשתי המפלגות הנ"ל, אבל מעולם לא נכנסתי לעומק ההשוואה. אולי תוכיחו שאני טועה.

ישן 17-08-2009, 09:45
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
נכון
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "אני דווקא זוכר שהיא הציעה להם מיליארד שקל לא מזמן"

אהלן

כי הוצע להם קצת פחות משני מיאלרד על ידי ביבי .
והכסף שקיבלו של מי הוא ? של ביבי מהבנק ? לא . מאוצר המדינה .
ולא רק שתמיכה פוליטית עולה למשלם המיסים ממון רב אלא גם דעה פוליטית למרות שהיא מנוגדת למצע המפלגה . אחרת מאיפה יהיה לאלי ישי לקנות ורסאצ'ה ?
מפלגה אשר דוגלת בשיוויון חברתי ממשיכה, כמו בימי הביניים של המדינה, לנגן על האפליה העדתית לטוב ולרע .
משום מה עניין השבעה או שמונה חברי כנסת של ש"ס אשר עברו "סידרה " בכלא נשכחו ממוחו של הציבור .
עשה טובה לעצמך ותפסיק להאמין לאותם ה- 120 המכונים : "חברי כנסת" או "נבחרי העם" . מבטיח לך שבאותם ציבורים על פי המפלגות , ניתן למצוא תחליפים הרבה יותר טובים אשר אינם מזוהים עם הפוליטיקה הישראלית והם גם יודעים טוב מאד למה הם לא בפוליטיקה . יש להחליף את כולם בבלוק אחד , לא להשאיר בארגז אחד שרק מתחיל להרקיב .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:01

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר