לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2009, 20:04
  Tester1 Tester1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.08
ניתוח פלסטי - איך אפשר לעשות בזמן הצבא?

שלום לכולם,
יש לי בעיה שאני מעוניין לטפל בה בצורת ניתוח פלסטי. הבעיה לא מפריעה לי מבחינה פיסית ביום יום אבל מאוד מאוד מפריעה לי מבחינה פסיכולוגית. יש לי עוד תקופה די ארוכה לשירות ולכן אני לא יכול לחכות עם זה עד השיחרור, אני ממש רוצה להיפטר מזה כבר, זה באמת מפריע לי.
כיצד אפשר לעשות את זה? יש אפשרות לבקש מיוחדת בשביל זה? אין לי בעיה לחתום דח"ש, השאלה היא האם אפשר ואם כן אז כמה זמן - רק לניתוח ולאחריו תקופת ההחלמה עדיין אני אהיה בדח"ש או בגימלים? מי ינפיק לי את אותם הגימלים במידה וזה אפשרי?

חשבתי להיפגש עם קב"ן, הוא אומנם לא יעזור לי לפתור את הבעיה, כי זה משהו שיש לי שנים על גבי שנים, וגם פסיכולוגית אני לא חושב שזה יעזור, אבל אולי הוא כן יכול לראות שהמצב מאוד מאוד מקשה עליי מבחינה נפשית ויוכל לדבר עם גורמים רפואיים מסויימים בדרגים כאלה ואחרים שכן יוכלו לעזור לי?

בבקשה עיזרו לי!
תודה,
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-08-2009, 19:59
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
קיימות שתי אופציות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tester1 שמתחילה ב "ניתוח פלסטי - איך אפשר לעשות בזמן הצבא?"

א.הניתוח הוכח כצורך רפואי וממומן ע"י צה"ל-פנה לרופא הנמצא ביחידתך,ספר לו בעייתך.הנ"ל יפנה אותך למומחים,לכשתסיים ויוחלט כי צריך לנתח אותך.תקבל תאריך לניתוח,תעשה טופס טיולים יוצא מהיחידה ותסופח לר"מ 2 להמשך אשפוז וטיפול.

ב.הניתוח לא הוכח כהכרחי להמשך שירותך, ונמצא כי אתה כשיר לבצע את השירות.צה"ל אינו מסכים לממן את הניתוח.הינך צריך לפנות לקופ"ח בה הנך מבוטח,ולבדוק האם ניתוח זה מכוסה וממומן ע"י הקופ"ח.באם כן,הנך צריך לצאת לדח"ש.עליך לקבוע תור לניתוח כמובן לקבל הסברים ואת משך זמן ההחלמה,לפנות למש"קית הת"ש ביחידתך וזאת תגיש עבורך טופס דחיית שירות בצירוף מסמכים רפואיים המעידים על תקופת ההחלמה והניתוח יש לצרף טופס וויתור סודיות רפואית. לסא"ל ביחידתך תחת נסיבות אישיות-ניתוח.באם סא"ל יאשר את דחיית השירות תועבר הפנייה לרמ"מ ומשם לבקו"מ.באם תאושר בבקו"מ תקבל תאריך יציאה לדח"ש.כשיתקבל תאריך זה רצוי כשבוע לפני הניתוח (תהיה בדח"ש ותחשב אזרח-הביטוח הרפואי שלך יוצא מהקפאה ונכנס לתוקף) יהיה עליך להסדיר את בירוקרטיית הביטוח הרפואי של קופ"ח בה אתה מבוטח,תקבל טופס 17 ובהצלחה בניתוח.

בברכת רפואה שלמה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר