17-08-2009, 02:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.08
|
|
|
מסרבים לדחות לי גיוס בשביל מיונים לסנפיר
סבבה עברתי גיבוש סטילים, הם אמרו שמי שעובר סטילים יקבל גיבוש סנפיר. חפרתי לקצין מיון שאני רוצה להתמיין לסנפיר ושכבר יש לי כוכב צלילה אחד.
לפני חודש קיבלתי את המכתב שאומר שעברתי ועכשיו אני כזה "מה עם הגיבוש סנפיר?". חיל הים מודיע לי שאם ארצה להתמיין לסנפיר אצתרך לדחות גיוס למרץ, ורק אז לקבל גיבוש לפני הגיוס. כי קורס סנפיר נפתח רק במרץ ובאוקטובר אם אני לא טועה.
סבבה לאחר שיקולים רבים (מאוד), החלטתי לדחות גיוס למרץ ולהתמיין לסנפיר, אולי כן אצליח לעבור...
אז אני מתקשר לחיל הים ואומר שאני מוכן לדחות גיוס, ופתאום הם אומרים שלשכת הגיוס מסרבים לדחות לי את הגיוס ואני מתגייס בנובמבר. ואין שום סיכוי שאתמיין לסנפיר.
עכשיו שמישהו יסביר לי מה זה הבולשיט הזה, אני כמו מניאק חתמתי סטילים רק כדי להמשיך לסנפיר כי מאז ומתמיד אני רציתי להגיע לשם, ואני כמו מניאק אעשה הכל גם אם זה אומר לדחות את הגיוס שלי באיזה חצי שנה. ועכשיו הם מסרבים ומכריחים אותי להתגייס לסטיל? אלו שטויות!
למישהו יש משהו לייעץ לי? מקום לפנות אוליו, אולי כן יש פינה שאוכל לדחות גיוס למרץ ולקבל מיונים לסנפיר...
ד"א, אותה אחת שדיברתי איתה בטלפון אמרה לי שהדרך היחידה שלי להגיע לסנפיר זה להתגייס בנובמבר לסטיל, ולפני/תוך כדי/אחרי הטירונות, תמיד לומר שאני רוצה לדבר עם מש"קית ת"ש ולבקש למלאות טופס 55 ולבקש להתמיין לסנפיר.
הקטע שהסיכויים שאקבל העברה ואישור, הם אפסיים. כאילו אנשים אמרו לי שאין לי בכלל על מה להתאמץ, ברגע שאתגייס לסטילים אני לא אצליח להתקדם לסנפיר.
אני אבוד עצות ואני ממש מבואס, ירד לי כל החשק להתגייס לצבא בגללם, ואני פשוט מקווה שאיכשהו יש דרך אחרת להתמיין לסנפיר.
|