לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-08-2009, 20:09
  אזרח מן השורה אזרח מן השורה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.07
איך זה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אולי דוקא חלק מהמתנחלים הם עוכרי ישראל"

שאתם לא משמיעים ולו זעקה קטנה על כך שגירשו 10,000 בני אדם, גברים נשים זקנים וטף, ועקרו אותם מבתיהם, ועד היום, לאחר יותר מ4 שנים הם זרוקים כמו כלבים.
אתם מנפנפים בדגל ההומאניות ואהבת האדם, מנפנפים בדגל הצדק ללא הפליה בין דת גזע ומין.

איך על זה אתם, אבירי הצדק, לא פוצים פה?

אם הייתם מסתכלים על כל בית שנבנה ע"י יהודים ביש"ע אבל באותה מידה מסתכלים גם על כל בית שנבנה באופן בלתי חוקי בתוך הקו הירוק ע"י הערבים עוד הייתי מסוגל אולי איכשהו להבין.
אם הייתם מסתכלים גם על העקורים מגוש קטיף וזועקים עוול על שנעשה להם באותה האובססיה שאתם עושים על המחסומים ושות' הייתי אולי איכשהו מבין.

אבל אתם לא.

תסביר לי את זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2009, 03:53
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
ככה זה
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי אזרח מן השורה שמתחילה ב "איך זה"

1. לא גרשו, אלא החליטו שאין למדינת ישראל צורך בטחוני בהמשך השליטה על רצועת עזה מבפנים וניתן לעשות זאת כאשר צה"ל מצוי מחוץ לגבולותיה ההתישבות הישראלית שם הייתה מתוקף היות השטח שטח כבוש ומוחזק ע"י צה"ל. כאשר צה"ל מתפנה אין כל סיבה שיוותרו בה אזרחי המדינה הכובשת.
2. את המפונים היו חייבים לישב מיד עם פנויים והמדינה נערכה לכך. אלמלא סרבנותם לקבלת הפתרונות שיועדו להם ודרישותיהם המיוחדות, הנושא היה נגמר מזמן. בדרך התנהגותם הובילה למבוי סתום שעדין לא הצליחה המדינה לצאת ממנו.
3.בהחלט מסתכלים בעין בלתי חיובית על הבניה בשטחי הגדה ובשטחי מדינת ישראל. אלא בו בזמן שהבניה בשטחי הגדה (במיוחד זאת המוגדרת כבלתי חוקית), נעשית בשטח טריטוריאלי המצוי במחלוקת וכל קביעת עובדה נוספת מרחיקה את הפתרון האפשרי לסכסוך. הרי הבניה וכוונתך לבטח ע"י ערבים, נעשית בגלל שהמדינה עקב רשלנות ו/או מדיניות, איננה מבצעת תוכניות מתאר לישובים הערבים ואינה משחררת עבורם אדמות מדינה, כפי שהיא עושה לגבי המגזר היהודי ולפי מה שמתחייב בחוק.
4. מה הקשר בין יישובם מחדש של מפוני גוש קטיף לבין המחסומים בשטחי הגדה. באשר למחסומים הזעקה איננה בגלל קיומם, אני מקבל זאת שהם קיימים לצורך בטחוני. הזעקה, במידה וקיימת היא כלפי התנהגות בלתי אנושית בחלק מהמקרים וע"י חלק מאלו המאיישים את המחסומים.
5. אינני יודע למי כוונתך באתם - אני כותב מתוך ההרגשה ההומאניות ואהבת האדם שבתוכי, ודרישתי לקיומו של הצדק ללא הפליה בין דת, גזע, לאום, מין וכו'.

ישן 29-08-2009, 23:29

רפואה שלמה...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ככה זה"

דבר אחד בטוח, אין לך ולו הקשר המינימלי ביותר למושגים "אהבת אדם" וכיוצא בהם.

אדרבא, הקו היסודי אצלך הוא שנאה ו"אהבתך" איננה אמיתית אלא רק באה לשרת את השנאה.
קרי - אתה שונא יהודים-יהדות (מה שלא יהיה בדיוק הנקודה) ואין לך כל אהבה לערבים וכלל לא אכפת לך מהם, אך מאחר וכאילו לאהוב אותם משרת את שנאתך ליהודים (מה שלא יהיה בדיוק הנקודה), אתה הולך על זה.

ואני אגיד לך בדיוק למה אני אומר את זה.
כי בהתיחסותך לסבל של הערבים אתה לא אומר הם הביאו את זה על עצמם ע"י ההסתה וטיפוח הטרור והרצח וכו'...
ומשום מה "הרגש האנושי" שלך נכבה כאשר מדובר ביהודים שכן - גירשו אותם מבתיהם וזרקו אותם לכלבים.
ואתה מכבס את המציאות המכוערת במילים יפות. ועוד אומר שזה הכל אשמתם.

זה מראה שאין לך אהבה כלל וכלל. אלא שנאה.

בדיוק כמו שאר האנטישמים באירופה, שאין להם שום אהבת מוסלמים, עובדה שמאות אלפים נרצחים באפריקה ואת מי זה מעניין. אבל משום מה אם שני ערבים ימותו פה ע"י צה"ל כולם יתרוממו על רגליהם האחוריות - לא מצד אכפתיות מהערבים- כי כזו ראינו שכבר אין להם, אלא משנאת היהודים.

תחשוב מה שאתה רוצה לחשוב, ודאי לא בידיים שלך אם המציאות תהיה כזו או אחרת, כך שזה גם לא באמת משנה לגבי אף אחד חוץ מעצמך.
ולכן כל מה שיש לי לומר זה:
תהיה בריא.

נערך לאחרונה ע"י אזרח מן השורה בתאריך 29-08-2009 בשעה 23:59.
ישן 30-08-2009, 10:12

אין לי כל צורך לעקוב אחר כל הודעותך.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "כי בהתיחסותך לסבל של הערבים אתה לא אומר הם הביאו את זה על עצמם"

אם חיילי צה"ל יהרסו כפר שלם של ערבים, ויזרקו את כל תושבי הכפר, ילדים נשים וזקנים לאנחות, לא כי הממשלה החליטה שאין בכפר הזה צורך כדבריך, אלא כי מהכפר הזה יוצאים מרצחים רבים. אתה תזעק חמס ודמך לא ינוח ולא ישקוט. איך אפשר לפגוע ככה בחפים מפשע? וכו' וכו'...

אבל כשהממשלה מגרשת אלפי נשים וילדים וזורקת אותם לכלבים אתה עוד מצדיק את המעשה הנפשע ומכבס אותו במילים יפות.
ליבך אטום לחלוטין..

גם נניח שההורים חטאו, מה עם כל אלפי הילדים החפים משפע שהממשלה השליכה מנגד? מה איתם?

הכי מצחיק שהאנשים שלהם השנאה התהומית הכי גדולה הם מתכסים באיצטלה של אוהבי אדם...
ישן 27-08-2009, 18:55
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
ואני מתרשם
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אני מתרשם, או שלא הבנת את מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אני מתרשם, או שלא הבנת את מה שכתב שמואל או שלא הבנת את מה שאני כתבתי.
קרא שוב ואחר כך בוא נתדיין על האופן בו עושים שימוש במונחי שואה.

שלא הפנמת את מה שכתבתי.
שמואל צודק חלקית - לא רק לגרמנים אסור להוציא מילה אלא גם לכל שאר מלחכי הפינכה אבל במיוחד לעם הרוצחים הזה אסור להשמיע ציוץ.
למי שלפני כ 60 שנה תיכנן להקים משרפות בעמק בית שאן ובכן להפוך את כל ארץ ישראל ליודנריין (כן בל נשכח בעזרת מי הם רצו לבצע זאת - בסיוע הערבים) אסור לפתוח את הפה או אפילו לחשוב ללחוץ על מדינת ישראל לגרש יהודים דה פקטו (יודנריין יודנריין ובשבילך עוד הפעם כדי שתפנים - יודנריין), וכל זה כדי לתת שטחים לאותם ערבים.
אני כמובן לא אשווה את היהודים שנוקטים באותה גישה היום עם יהודים מסויימים ששתפו פעולה אז עם הגרמנים וזכו להטבות מסויימות (ו...לא. לא ביורו...).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:31

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר