לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2009, 00:20
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
ואני לתומי חשבתי שעסקת טיעון נועדה להקל ולהקטין את התלות במשפט מייגע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הנה זה בא - העסקה בין רוצחי רוז ז"ל לפרקליטות !...."

וכדי שלא לגרום לסחבת מיותרת שעלויותיה והמאמץ גדולים.
כאן היה מניע לרצח ברור כשמש.
הודאה מסודרת
ולא כל נסיון להתחמק באמצעות תמרונים משפטיים של ספסרי הדין הקיימים בארץ.
אז מה מצאו השופטים טעם לבוא ולחתום על עיסקת טיעון, כאשר עוד באותו יום יוצא שר המשפטים בהכרזות על נסיון להביא לתיקונים בחוק העונשין שיבטל את הפטור של ניכוי שליש וכו'?

משהו רקוב עד מאד במערכת המשפט שלנו ובתפיסת הצדק של השופטים.
אם כנראה מרגישים שהם שליחי הקב'ה ומותר להם לעשות במערכת הצדק והמשפט מה שמתחשק להם.

אני חושב שהיה צריך לחזור למערכת המשפט של עיין תחת עיין מבלי לאפשר לכל מיני ספסרי דין לבוא ולספסר במערכת החוקים והמשפט ומבלי שלשופט יהיה בכלל מה לחתום אלא לשמש כחותמת גומי למערכת ענישה חמורה ביותר.

לא שיקום, לא תיקון ולא ריפוי פסיכיים למיניהם - פשוט וחלק מי שרצח, אחת דינו - עונש מוות וככל שהחבל יהיה יותר חזק - כך ייטב לכולם שנפתר מכל החלאות הללו שעושים כל מה שעולה על דעתם וזוכים לתארים והטבות בכלא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2009, 00:54
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
כל מילה בסלע !
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "ואני לתומי חשבתי שעסקת טיעון נועדה להקל ולהקטין את התלות במשפט מייגע"

לחשוב שהנבלה יישב בכלא ולך תדע אם בשלב מסויים לא ייקצב ענשו מסיבה מטופשת ככל שתהייה....
על האם הבכיינית אני בכלל לא מדבר...חמש שנים כשמעניין מה תהייה המדיניות בעניין חופשות/נכוי שליש וביקורים....

העיקר שיש מי שמקבל כסף עבור זה, אני כבר מדמיין את התמונות בעיתונים (צילומי פורטרט או לחליפין בפוזה האהובה כל כך תוך התלחשות באזני ה"לקוח"), הראיונות ברדיו ובטלויזיה ושאר האופציות לפרסום חינם....
כסף מגואל בדם.

ולמה הכל נעשה הרחק מהתקשורת ?..
זה מטריף אותי !
כשהתקשורת רוצה להטפל לנושא מסויים היא יודעת לעשות זאת היטב, מה קרה כאן הפעם שהוחלט לשתף פעולה עם הנוגעים לדבר?..
איזה אינטרס ושל מי זה שירת?..

ישן 31-08-2009, 07:13
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
רגע רגע
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "כל מילה בסלע !"

אולי יש פה בעיה משפטית ואין לפרקליטות ברירה.
ע"פ מה שפורסם בתקשורת, יש להם בעיה להוכיח את האופן בו בוצע הרצח בפועל, לכן בכתב האישום אין תיאור של הרצח - מה שמכונה בשפה המשפטית "האקדח המעשן".
החלאה הזה סיפר שהוא נהג ברכב והילדה המלאכית הזו ישבה מאחור ובכתה, בשלב מסוים הוא הסתובב והוריד לה בומבה לראש ששברה לה את המפרקת (אני יודע שהתיאור מזעזע, אבל זה כל הרעיון שנזדעזע ונתעצבן ולא ניתן לאירוע הזה להתמוסס לו - אנחנו חייבים לפחות את זה לילדה), לאחר מכן הכניס אותה למזוודה וזרק לנחל.
עובדות:
- לא נימצאו שרידי דם ברכב
- האימא ("אימא" זו מילה טהורה, האישה הזו לא ראויה לכינוי הזה) והסבא הוקלטו מתאמים גירסאות
- יש עדויות שהאם והסב תיכננו להיפטר מהילדה
- הילדה נימצאה במזוודה בנחל במקום שהוא ציין

בל נשכח, זוהי הצעה שהגישו מוצצי הדם לפרקליטות ועדיין לא הוחלט דבר!
אולי לעולם לא נדע איך בוצע הרצח בדיוק (מה חלקו של הסב ומה חלקה של האם - בדיוק על זה מוצצי הדם מנגנים), אבל אני כמו כולם מקווה שבית המשפט בסוף יראה את האמת והם יקבלו את המקסימום האפשרי בימים האלימים האלה!

רוז פיזאם, יהיה זיכרה ברוך

נערך לאחרונה ע"י Fang בתאריך 31-08-2009 בשעה 07:25.
ישן 31-08-2009, 03:20
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "ואני לתומי חשבתי שעסקת טיעון נועדה להקל ולהקטין את התלות במשפט מייגע"

מעין תחת עין כל העולם הופך לעיוור (מוהנדרס גאנדי)

זה לא סתם משפט יפה. ראה למשל את בני דודנו הידועים כל כך בסובלנותם. כשמתחילים עם מעגלי נקמות דם כמעט ואי אפשר לצאת מזה. זו לא תופעה ייחודית לערבים או למוסלמים, למעשה רוב ההסטוריה רוב האנושות התנהגה כך. התוצאה היא מעגלים אין סופיים של נקמות ונקמות חוזרות, השקעה אין סופית של משאבים אנושיים במלחמות שאף אחד לא זוכר למה התחילו וחברות כושלות.

עם כל מגבלותיה השיטה המודרנית של הפקעת הצדק מהמעורבים ומתן מונופול למדינה ובאי כוחה על פסיקתו ועכיפתו היא יעילה וחוסכת הן בדם והן במשאבים. כן, אנחנו חייבים לוותר על השאיפה הטיבעית כל כך לראות צדק מיידי ובמיקרים בוטים במיוחד כמו רצח רוז או אריק קרפ זה כואב ומתסכל אבל לטווח הארוך אנחנו כחברה מרוויחים מזה.

כל האמור לעיל לא בא לטעון שהמערכת מושלמת או שלא צריך לתחזק ולכוונן אותה מדי פעם אבל לדעתי אנחנו מדברים על אבולוציה, לא רבולוציה, המשכיות המערכת תוך תיקון "באגים" (למשל מדניות החופשות המוזרה של השב"ס) והתאמות (שזה תפקידם של 120 המורמים בעם שיושבים ואוכלים בורקסים במזנון הכנסת).

ישן 31-08-2009, 08:46
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
עניין "נקמת הדם" לא שייך לעניין!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "מעין תחת עין כל העולם הופך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamora
מעין תחת עין כל העולם הופך לעיוור (מוהנדרס גאנדי)

זה לא סתם משפט יפה. ראה למשל את בני דודנו הידועים כל כך בסובלנותם. כשמתחילים עם מעגלי נקמות דם כמעט ואי אפשר לצאת מזה. זו לא תופעה ייחודית לערבים או למוסלמים, למעשה רוב ההסטוריה רוב האנושות התנהגה כך. התוצאה היא מעגלים אין סופיים של נקמות ונקמות חוזרות, השקעה אין סופית של משאבים אנושיים במלחמות שאף אחד לא זוכר למה התחילו וחברות כושלות.

מה שבעצם אתה רומז הוא:
1. שבתיק שהמדינה היא התובעת בו, יש צורך להזהר מפחד נקמת דם, במידה וננקוט ביד קשה ביותר עד כדי עונשי מוות על פשעים חמורים.
2. בקביעה כזאת, אנו מחזקים את ידיהם של הפושעים, כדוגמת מיכאל מור, אותו פושע מצפון הארץ שבשיחה טלפונית נשמע אומר את הדברים הללו: צטוט "אמא שלי זונה אם אני לא מזיין את השופט ואת בני המשפחה שלו".
3. במילים אחרות, הוא מבהיר כי מי שיתעסק איתו ויחמיר בעונשו, ישלם מחיר כבד. או , שבעצם הוא מסנדל את מערכת המשפט ומעקר את כוחה בכך שהשופט יחשוש לחייו.

זאת לא נקמת דם. זאת מערכת משפט שמכוונת את עצמה לפרופורציות הנכונות ביחס לענישה.
שרותי בתי הסוהר לא נועדו לשקם, ואםועדת קרפ החליטה על כך בזמנו, הרי שאנו רואים היום שהמערכת נכשלה ובגדול.
בתי הסוהר הפכו לחממות לגידול זן חדש של פושעים שאינם נרתעים מדבר. הללו אינם נרתעים מכל דבר פשע ומוכנים להקריב מספר שנים מחייהם, במידה והם "חיילים" בצבא משפחה כלשהי.

בשל כך נחוצה מערכת חזקה יותר שתוכל להחמיר בצורה משמעותית בענישה. אין לחלק פרסים לפושעים, כי זה מה שעושים כעת השופטים "הנאורים" שלנו.

זאת היא מלחמה אכזרית ומשמעותית בחייה של המדינה, וזאת לא סתם מליצה. מה שיפורר אותנו הוא ההתפוררות החברתית שלנו ולא אוייבים מבחוץ. לכן יש להגיב בכל הכלים העומדים לרשות שלטונות החוק שלא כל אחד ייקח את החוק לידיים.
מספיק כדי לפתוח עתון בבוקר כדי לראות את ההתדרדרות במדרון המוסרי של מדינת ישראל.
חבורה של פרחחים חרדים, ממררים לעיר שלמה את החיים.
חבורת מנהלים דתיים מנהלים סלקציה כנגד ציבור אחר שהוחלט כנגד רצונו לשלוח אותו דווקא למערכות החינוך הדתיות.

ילדה קטנה בוכה - אז מרוצצים לה את הגולגולת ומשליכים אותה כמו חפץ שאין בו שימוש.
*
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר