תושב טירה בן 23 גוייס ע"י חזבאללה וניסה להתנקש ברמטכ"ל
הותר לפרסום כי לפני חודש נעצר אדם בן 23, תושב טירה, שגוייס לחזבאללה בעת שבילה במחנה קיץ במרוקו - והנוחה להתנקש בחיי הרמטכ"ל כנקמה על חיסול מורנייה...
את המידע אסף במהלך אימוני כושר שעשה במכון כושר שגם ברמטכ"ל התאמן בו...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי arnons_1 שמתחילה ב "תושב טירה בן 23 גוייס ע"י חזבאללה וניסה להתנקש ברמטכ"ל"
[1] אין להם חדר כושר מאובטח במגדל שבקיריה?
[2] למה האלימות יא נסראללה? בשביל 'להתנקש' ברמטכ"ל לא צריך ערבי ישראלי. תומך טרור
ניתן להסתפק בארבעה אלופים ממורמרים, שלושה עיתונאים מהשמאל הקיצון, שני עורכי דין תאבי פרסום ושופט אחד בבוקר רע במיוחד ואשכנזי יכל למצוא עצמו עם "צו על תנאי"/ "צב על הגב" שיהפוך אותו לברווז צולע עד תום הקדנציה.
ערבי ישראלי?...תושב טירה?..וואלה לא הייתי מאמין !.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי arnons_1 שמתחילה ב "תושב טירה בן 23 גוייס ע"י חזבאללה וניסה להתנקש ברמטכ"ל"
אפילו אביו העורך דין אומר שסתם נטפלים אליו...
ואני לא רוצה לחשוב מי הנפשות שמתאמנות איתי בחדר כושר....איזה כיף זה להתאמן ולשמוע שיחות בערבית מסביב...
קיבינימאט - אין להם חדרי כושר בטירה או טייבה שהם בוחרים דווקא לבא אלינו?..או שמא זה בגלל הבחורות שגורמות להם להזיל ריר כמו חשופיות על אספלט....
והיה ויתגלה כי הוא אשם צריך יהיה להכניס לו באבי אביו ולו רק בכדי לגרום לשאר תושבי קן הצרעות הזה שנקרא "המשולש" לחשוב פעמיים לפני שהם מתידדים עם "אוהבי ישראל" במהלך מסעותיהם בעולם או אצל משפחותיהם שבמדינות ערב!
לפי קול ישראל הבחור הוא פעיל של בל"ד. פעיל של בל"ד! בקשר עם חיזבאללה! מנסה לפגוע בבטחון המדינה ואזרחיה! היית מאמין שיקרה דבר כזה?! חבל שלא הייתה לנו התרעה מראש, איזו פרשיית ריגול קודמת מצד אנשי בל"ד שהייתה מזהירה אותנו מההתפתחות החמורה הזאת. אה, רגע..