27-08-2009, 19:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.04.09
|
|
|
לא יודע מה לעשות (תפקידים תוך כדי שירות)
אממ הסיפור שלי הוא כזה,אני בגדוד לוחם כלשהו,לא משנה כרגע.
בכל מקרה, המצב שלי הוא כזה במהלך השירות בגדוד נכנסתי לדיכאון,אמיתי ומאובחן על ידי קבן היחידה ובכלל השתנתי ממש ולרעה.בקיצור במהלך הפגישות שלי אצל הקבן הוא החליט שהוא רוצה לשלוח אותי לפסיכיאטר לקבל חוו'ד נוספת ואם צריך להוריד פרופיל.
המפקדים שלי בכל מקרה כבר התיאשו מלנסות לעזור לי,והם בעצמם יעצו לי לעשות הכל כדי לצאת ואמרו שהם יתמכו ויגידו בכל מקרה שצריך שאני לא מתאים(לא מאמין לזה אבל עדיין).
אניווי.כרגע נפתח איזה תפקיד סיפוח חפשנות כלשהו,תפקיד של יומיות למשך 5-6 חודשים שבסופו אני אמור לחזור ליחידה.שכמובן מיהרו לשלוח אותי אליו כדי שיהיה להם קצת שקט ממני,ושלי יהיה קצת יותר טוב.
עכשיו מה שקורה כרגע, הוא שהקבן שלי המליץ לי לדחות את הפסיכיאטר בינתיים כדי שלא יבטלו לי את הסיפוח ליחידה החדשה במידה ויורידו לי פרופיל.והמליץ לי לנסות את התפקיד הזה כתקופת מעבר.
בכל מקרה אחד הדברים שהקבן זיהה אצלי ואני באמת סובל ממנו זה חרדות זה לא משהו חדש אצלי אגב..
התפקיד החדש ממש נחמד לי ואני דיי נהנה שם אפילו,אבל יש משהו אחד שהורס,המחשבה שאני אצטרך לחזור בסופו של דבר ליחידה,משהו שאני לא חושב שאצליח להתמודד איתו.זה ממש רודף אותי ולא נותן לי להרגיש בנוח בכלל עם התפקיד החדש.
השאלה שלי היא מה כדאי לעשות אני יכול לקבוע את התור לפסיכיאטר מחדש בכל מקרה ואחרי תקופה מסוימת בתפקיד הזה לא חושב שיוציאו אותי משם באמצע הסיפוח?
,במידה ומחליטים להוריד לי פרופיל נפשי,ל64 נניח או קה''ס,אוטומטית פוסלים לי תפקיד או שזה תהליך בירוקרטי כמו כל דבר בצבא?
תודה,סורי על החפירה וסופ'ש נעים
|