לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2009, 20:16
  Arbel:) Arbel:) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.09.09
אובדת עצות-מבחנים משניים.

היי כולם,קוראים לי ארבל ואני חדשה פה..
אני כ"כ מתוסכלת מעצמי שאני כבר לא יודעת מה לעשות..
אני אחת שתמיד שואפת לטוב ביותר,אם זה אומר בביה"ס או בחיים,בצורה פיזית או נפשית.
ותמיד חלמתי להגיע לטייס או חובלים...את הדרך שלי התחלתי בכך שחודש וחצי לאחר הצו הראשון התקשרתי לצ"א לבדוק התאמתי.ונעניתי בשלילה,לא התייאשתי ושלחתי להם מכתב בו מצורפת תעודת הצטיינות שנתית וחברתית ומכתב המלצה ממדריך כושר קרבי,קיבלתי שיחת טלפון מצ"א יומיים לאחר ששלחתי מכתב זה ואילו מפיה נאמר לי כי היא יכולה להעביר אותי אך ברגע שאגיע למיונים הראשוניים,אני אתחיל ממינוס וכנראה שההתאמה שלי רק תרד וכנראה שאפילו לא אעבור והיא אף הציעה לי לשלוח מכתב לעשות מבחנים חוזרים,היא אמרה שאני ממש על הגבול וכי באם אעשה מבחנים חוזרים ואשפר אותם אפילו רק בכמה מק' מעטות אוזמן למיונים.את דרכי בחובלים התחלתי במיונים ועברתי גדנ"ע..ופשוט כשלרוב הגדנ"עיסטים שהיו איתי הודיעו מתי הגיבושים..הבחנתי שקרה משהו,הרמתי טלפון לביתן חיל הים והודיעו לי כי מבחינת הנתונים שלי בצו הראשון מבחנים פסיכוטכניים כנראה שאינני מתאימה..גם לשם שלחתי מכתב וכנראה שאין יותר מדי מה לעשות מאחר והגיבושים הם השבוע הקרוב ושבוע הבא.
את המכתב ללשכת הגיוס בגין המבחנים החוזרים גם שלחתי..באמצע השבוע,אבל להיות ריאלית,הסיכויים הם שואפים לאפס.
אני נורא מתוסכלת,אני רוצה לשרת רק שם,אני יודעת שיש לי את האופי ואת האמביציות הדרושות להגיע למקומות אלה,כנראה שבגלל שהבנתי מהי רמת החשיבות של המבחנים לא התרכזתי בהם כי יותר מדי חששתי ליפול,מה שבסוף קרה.
יש לציין שאני לא סתם רוצה את זה..אולי זה ישמע מוזר אבל אני דוגלת בלתרום הכי שאפשר,מבחינתי הכי שאפשר זה אומר עבורי ישר טייס..ואם לא טייס אז חובלים!לא שום דבר אחר ולכן אעשה את כל שביכולתיי לעשות כדי להגיע לאותם מקומות!
אני כרגע י"ב..
אני יודעת שאסור לוותר ואני לא אחת שמוותרת בקלות,אחרת הייתי מפסיקה ממזמן,אבל אני אלחם על משהו שאני חושבת שמגיעה לי הזדמנות נוספת,אני לא מאמינה איך לא הוכחתי עצמי מספיק:\

יש לכם הצעות\רעיונות?!או מישהו עבר מבחנים משניים?!..
תודה לכל העוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2009, 20:27
  Shiraz:) Shiraz:) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Arbel:) שמתחילה ב "אובדת עצות-מבחנים משניים."

קודם כל,תרגעי,תגידי תודה שאת עדיין לא התגייסת!יש לך שנה שלמה עוד לפנייך,
מממ אני לא ממש יכולה לעזור לך במקרה הזה,פרט לכך שאומר לך שתמתיני למה שלשכת הגיוס יאמרו לך,אני מקווה שיאשרו,באם לא יאשרו,תנקטי בכך שתשלחי תעודה מכתבי המלצה נוספים ותכתבי מכתב מפורט..תהיי עיקשת!אני לא יודעת כמה זה יעזור,אבל שווה לנסות!
בקשר לחובלים..אני ממליצה לך לשלוח גם להם מכתב,לא ידוע כמה זה יעזור כי זה באמת אוטוטו הגיבוש,אבל מי יודע,אולי יעבירו אותך ל22 ותהיי איתי בגיבוש
ובאם לא,יש מיונים ובקשות של בנות להיות בחובלים עד לחודש דצמבר למיטב ידיעתי,אני מקווה שעד אז יאשרו לך לעשות מבחנים..

בכל אופן,אף פעם אל תאבדי תקווה בקשר לרצונותייך,אפילו אם הרוב לא תלוי בך.
אם את צריכה עזרה נוספת או כל שאלה..אני כאן..

בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י Shiraz:) בתאריך 11-09-2009 בשעה 20:31.
ישן 12-09-2009, 10:11
  nitz2005 nitz2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Arbel:) שמתחילה ב "אובדת עצות-מבחנים משניים."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Arbel:)
היי כולם,קוראים לי ארבל ואני חדשה פה..
אני כ"כ מתוסכלת מעצמי שאני כבר לא יודעת מה לעשות..
אני אחת שתמיד שואפת לטוב ביותר,אם זה אומר בביה"ס או בחיים,בצורה פיזית או נפשית.
ותמיד חלמתי להגיע לטייס או חובלים...את הדרך שלי התחלתי בכך שחודש וחצי לאחר הצו הראשון התקשרתי לצ"א לבדוק התאמתי.ונעניתי בשלילה,לא התייאשתי ושלחתי להם מכתב בו מצורפת תעודת הצטיינות שנתית וחברתית ומכתב המלצה ממדריך כושר קרבי,קיבלתי שיחת טלפון מצ"א יומיים לאחר ששלחתי מכתב זה ואילו מפיה נאמר לי כי היא יכולה להעביר אותי אך ברגע שאגיע למיונים הראשוניים,אני אתחיל ממינוס וכנראה שההתאמה שלי רק תרד וכנראה שאפילו לא אעבור והיא אף הציעה לי לשלוח מכתב לעשות מבחנים חוזרים,היא אמרה שאני ממש על הגבול וכי באם אעשה מבחנים חוזרים ואשפר אותם אפילו רק בכמה מק' מעטות אוזמן למיונים.את דרכי בחובלים התחלתי במיונים ועברתי גדנ"ע..ופשוט כשלרוב הגדנ"עיסטים שהיו איתי הודיעו מתי הגיבושים..הבחנתי שקרה משהו,הרמתי טלפון לביתן חיל הים והודיעו לי כי מבחינת הנתונים שלי בצו הראשון מבחנים פסיכוטכניים כנראה שאינני מתאימה..גם לשם שלחתי מכתב וכנראה שאין יותר מדי מה לעשות מאחר והגיבושים הם השבוע הקרוב ושבוע הבא.
את המכתב ללשכת הגיוס בגין המבחנים החוזרים גם שלחתי..באמצע השבוע,אבל להיות ריאלית,הסיכויים הם שואפים לאפס.
אני נורא מתוסכלת,אני רוצה לשרת רק שם,אני יודעת שיש לי את האופי ואת האמביציות הדרושות להגיע למקומות אלה,כנראה שבגלל שהבנתי מהי רמת החשיבות של המבחנים לא התרכזתי בהם כי יותר מדי חששתי ליפול,מה שבסוף קרה.
יש לציין שאני לא סתם רוצה את זה..אולי זה ישמע מוזר אבל אני דוגלת בלתרום הכי שאפשר,מבחינתי הכי שאפשר זה אומר עבורי ישר טייס..ואם לא טייס אז חובלים!לא שום דבר אחר ולכן אעשה את כל שביכולתיי לעשות כדי להגיע לאותם מקומות!
אני כרגע י"ב..
אני יודעת שאסור לוותר ואני לא אחת שמוותרת בקלות,אחרת הייתי מפסיקה ממזמן,אבל אני אלחם על משהו שאני חושבת שמגיעה לי הזדמנות נוספת,אני לא מאמינה איך לא הוכחתי עצמי מספיק:\

יש לכם הצעות\רעיונות?!או מישהו עבר מבחנים משניים?!..
תודה לכל העוזרים.

כל הכבוד על המוטיבציה, אל תוותרי תשלחי ותשלחי, במקרים נדירים בסופו של דבר יוצא מזה משהו.

אבל את צריכה להכניס לראש שהסיכוי שתשרתי שם לא גבוה בכלל, נכון שאת בטוחה שיש לך את הכישורים והיכולות לשרת שם, אבל כמוך יש עוד אלפים שלא מגיעים לשם (במיוחד לטיס), בסופו של דבר מעטים מגיעים לשם...
בהצלחה
ישן 12-09-2009, 15:05
  omry n omry n אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.07

דבר ראשון תנסי לעשות את המבחנים הפסיכוטכניים שנית. באם לא תצליחי לשכנע אותם לתת לך תבקשי להתמיין בכל זאת לטיס. הרי אמרו לך שאפשר לתת לך לעשות את המבחנים פשוט "הסבירות שתעברי היא נמוכה". בתור מישהי שמצהירה שיש לה מוטיבציה גבוהה אני לא מבין איך משפט שכזה מפיל אותך ברגע אחד לקרשים.
תתמייני, לא יפגע בך. האם את מוכנה לוותר על משהו מכיוון שהסיכוי להצליח הוא נמוך? למה את עושה את החשבון הזה לפקידה? אם היכולות שלך גבוהות תוכלי להעלות את הציון הכללי שלך וגם לעבור. את צריכה להתעורר ולהבין שאף אחד לא יעשה לך טובות במקרה שלך, את צריכה לדחוף את עצמך, ורק כך, עם רצון ומוטיבציה (ולא רק על הנייר לכתוב שיש לך מוטיבציה אלא גם לפעול ולהוכיח שיש לך מוטיבציה) אפשר להגיע לאן שרוצים.

חוץ מזה שהראייה הזאת של "מבחינתי רק טיס, ואם לא טיס-חובלים, ולא שום דבר אחר" היא ראייה לא נכונה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר