18-09-2009, 09:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.05.07
|
|
מעבר מג'וב עם בעיות ת"ש לתותחנים
שלום ושנה טובה לכולם...
חשבתי לספר קצת על השירות שלי עד עכשיו, מה אני רוצה לעשות הלאה ומה הבעיה...מנסיוני בעבר בפורום הזה אני יכול להפיק רק תועלת...
התגייסתי בנוב' 08 לגולני..מי שזוכר אותי מהתקופה שלפני הגיוס שלי בפורום יגיד שהייתי מורעל ברמות מטורפות, גיבושים, מיונים, תכנונים לקצונה...הכל התנפץ זמן לא רב אחרי הגיוס שלי לגולני מאותה סיבה שהתלבטתי אז בתקופה ההיא, אם אכן להתגייס לקרבי או לא.
אבא שלי - סובל מלחץ דם גבוה כבר שנים ועם לחץ ודאגה שבנו היחיד התגייס לקרבי - קיבל אירוע מוחי.. למזלי ולשמחתי לא שותק או משהו כזה, הוא מתפקד אבל חלק מהראיה שלו אבדה והנזק בלתי הפיך. הרופאים אמרו שהבעיה היא למנוע זאת מלחזור שוב וחס וחלילה בפעם הבאה - מי יודע לאן הקריש דם יגיע..לעין? למוח? ללב? אי אפשר לדעת..אבל מה שבטוח הלב מייצר קרישים..
הייתי צריך להיות עם אבא שלי ואבא שלי רצה שאני אהיה איתו וזה היה הדבר הכי חשוב לי בעולם.
אחרי תקופה מסויימת של הבנה בלתי רגילה מצד המפקדים, ביקור מ"פ, שיחת מג"ד - יצאתי מגולני.
הגעתי לבקו"ם בחזרה ושם בחרתי לעשות קורס חובשים קרביים, הייתי ממתין תקופה מסויימת ויצאתי לקורס, בכל זאת, גם אבא שלי רצה שאני אמצה את עצמי בצבא ויתפתח גם אם זה קצת.
הגעתי לשרת כחובש באחד מהחטמ"רים באיו"ש ושם אני נמצא כעת, במוצב על הגדר אבל עם יציאות טובות, אני רואה הרבה בית, בעיקר בגלל שגם שם המפקדים שמעו על הבעיה ואני ממש עושה יומיות בד"כ, גם אם זה מהגדר...
הבעיה הייתה היציאות - להיות הרבה עם אבא שלי, להרגיע אותו לתת לו לדעת שאני איתו ואני בטוח..לא להדאיג אותו ולהקפיץ לו ת'לחץ דם לשמיים...
אבל עכשיו, אחרי שאין לי יותר לאן להתקדם, שאין לי משימה ספציפית במה שאני עושה ולרוב אני משתעמם...שכולם אומרים לי "אתה יודע, להיות בצבא זה גם להיות קצת בבסיס!" .. פשוט גורם לי לחשוב ולהתחרט..הייתי צריך לצאת מקרבי בשביל זה? אולי זה היה מסתדר בסופו של דבר אם הייתי נותן עוד צ'אנס? אולי אבא שלי היה מתרגל?
עוד נקודה היא שעברתי הרבה עד שבופו של דבר יצאתי מקרבי, יצאתי מהקורס והגעתי למקום עם תנאים כמו שלי, המון דאגות עם המשפחה, המון סבל ובירוקרטיה..לצאת שוב יראה אותי באור קצת מפגר, אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר שאני רוצה לעבור לתותחנים...
אני יודע שאת ההחלטה הסופית אני אתן אבל אני מספר פה כי אני בדילמה והדילמה היא כזאת: לוותר על כל הת"ש שנתנו לי ובעיקר לקחת סיכון ולדעת שאבא שלי עלול להיות בסכנה ובכל זאת לעבור בחזרה לקרבי?
חשבתי לעבור דווקא לתותחנים, אולי מבחינה פסיכולוגית כשאני אסביר את זה לאבא שלי שהתותחנים בזמן מלחמה אינם בקו האש בשדה הקרב, הוא יהיה רגוע יותר? ובכלל חיל התותחנים מאוד מעניין אותי ואפילו יותר מחי"ר..עוד חודשיים אני כבר שנה בצבא...ואני לא יודע מה לעשות הלאה...
נערך לאחרונה ע"י War_Machine בתאריך 18-09-2009 בשעה 09:48.
|