לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2009, 01:14
  Chip3D Chip3D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.09
שאלה בנוגע לקושי של טירונות 04 וחיל מודיעין שדה בכלל

אהלן כולם.

יש לי שאלה קטנה בנוגע למשהו שאני די חושש ממנו...
אני מתגייס בנובמבר, ואמנם אני עוד לא יודע כ"כ לאן אני הולך אני ביקשתי במנילה שלי להיות לוחם איסוף בחיל מודיעין שדה לכן אני מקווה גם שלשם אני אלך בסופו של דבר.

עכשיו, העניין הוא שאני לא כ"כ בכושר. אני שוקל איזה 6-7 ק"ג יותר ממה שאני אמור לשקול (תצחקו תצחקו אבל אני מרגיש שמן... חחחח) ובאופן כללי אני לדעתי בכושר די ירוד.
העניין הוא שבגלל שאני מרגיש כ"כ לא בכושר אבל שבכל זאת אני מיועד לשירות קרבי, אני מפחד להגיע בסופו של דבר לחיל מודיעין שדה בגלל שאני לא מאמין שאני אצליח לעבור את הטירונות ואת האימון המתקדם ואת כל העסק של לוחם איסוף.
בכלל בשנים האחרונות ובמיוחד בשנה האחרונה ובזמן האחרון אני משתדל להיפגש עם חברים ולצאת לריצות למרחקים מסויימים או ללכת הליכה מהירה למרחקים ארוכים או סתם לצאת לרוץ כשאני יכול, ככה איזה פעמיים שלוש בשבוע אבל בכל זאת אני לא יורד במשקל או נכנס לכושר או לא יודע מה.

השאלה שלי היא אם אתה חושבים שאני אוכל לעבור את הטירונות הקשה הזאת ואת האימון המתקדם ולהיכנס תוך כדי השירות לכושר למרות שאני לא במשקל תקין או בכושר תקין ושאני מנסה כבר תקופה ארוכה להיכנס לכושר? כי כן יש לי רצון להשקיע ולתת מעצמי אבל הפחד הגדול שלי זה שכמה שאני לא כושר ככה אני לא אוכל לעבור את הכל כמו שצריך. [אני יודע שכל העסק נשמע מפגר ואני יודע שזה באמת מפגר חחח אבל באמת שזה מה שמפחיד אותי כרגע]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2009, 01:40
  Chip3D Chip3D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.09
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי AcidicJimmy. שמתחילה ב "אין דבר כזה לא תצליח לעבור את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי AcidicJimmy.
אין דבר כזה לא תצליח לעבור את הטירונות. יבנו לך שם את הכושר מאפס וימשיכו לדחוף אותך עד שתעבור את כל התכנים. לך הטירונות פשוט תהיה קשה יותר מאשר למישהו שהגיע מלכתחילה בכושר טוב.

ורק כדי להבהיר- 04 עושים הצוותים הרגליים, הרכובים עושים 03. וקושי של טירונות לא מתגבר עם הספרות, כלומר טירונות 03 או 04 יכולה להיות תובענית ונוקשה יותר מטירונות 05 של חי"ר למשל. בסוף הסימול הספרתי הזה נוגע לתכנים ולא לרמות קושי (פיזי או מנטלי).

דבר ראשון תודה רבה על התגובה המהירה.
דבר שני, תודה על החידוד והכל לגבי סוגי הטירונות והסימול הספרתי שלהן... אבל אני לא יודע כ"כ מה הכוונה לצוותים רגליים ולרכובים. אתה יכול אולי להסביר לי?
דבר שלישי, בעיר הנוער התל אביב יצא לי לפגוש בנאדם מחיל מודיעין שדה שהסביר לי פחות או יותר על ה"סרגל מאמצים" שבונים וכל זה, אבל לא נראה לי שאני אפילו אצליח לעמוד בסרגל הזה עם הכושר שלי. חחחח
באמת שגם אדם בכושר ירוד יוכל לשפר את הכושר שלו בצורה כזאת שהוא יצליח לעבור את הטירונות בהצלחה? כי לדוגמא ראיתי שקיימים מבדקי בר-אור במהלך הטירונות כדי לבדוק את הכושר כאשר המבדקים האלו כוללים בין השאר ריצת 2,000. עכשיו לפי מה שהבנתי, ציון 100 בריצה זה 6 דקות וקצת ואני משער שציון עובר זה באיזור ה10 דקות. מה הקטע? בריצות 2,000 בביה"ס שלי עשיתי אותן באיזור ה12 דקות עד כמה שאני זוכר, שלא נדבר על זה שהשיא של השכיבות סמיכה/שמיכה (אין לי מושג איך כותבים את זה) שלי בשנים האחרונות זה באיזור ה15-20, כלומר גם לא מציאה גדולה כ"כ. אז כל הזמנים והיכולות הירודות האלו באמת ניתנות לשיפור? באמת שישנו סיכוי כלשהו שאני אצליח לעבור את הכל בהצלחה למרות הכושר הירוד שלי?
ישן 19-09-2009, 09:03
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Chip3D שמתחילה ב "[QUOTE=AcidicJimmy.]אין דבר..."

אתה לא יודע כמה אנשים הגיעו לחי"ר בלי יכולת לעלות מתח אחד וריצת 2000 ב-13 דקות וסיימו לוחמים מצויינים בעלי כושר. יכאב לך, יהיה לך קשה ואתה תתעורר בלילה מהשרירים התפוסים. אבל אין קשר בין זה לבין יכולת לעבור טירונות בצורה מוצלחת. לא חסרים אנשים שנשברו למרות שפיזית הם היו בכושר טוב.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:12

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר