19-09-2009, 01:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.09.09
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי AcidicJimmy.
אין דבר כזה לא תצליח לעבור את הטירונות. יבנו לך שם את הכושר מאפס וימשיכו לדחוף אותך עד שתעבור את כל התכנים. לך הטירונות פשוט תהיה קשה יותר מאשר למישהו שהגיע מלכתחילה בכושר טוב.
ורק כדי להבהיר- 04 עושים הצוותים הרגליים, הרכובים עושים 03. וקושי של טירונות לא מתגבר עם הספרות, כלומר טירונות 03 או 04 יכולה להיות תובענית ונוקשה יותר מטירונות 05 של חי"ר למשל. בסוף הסימול הספרתי הזה נוגע לתכנים ולא לרמות קושי (פיזי או מנטלי).
|
דבר ראשון תודה רבה על התגובה המהירה.
דבר שני, תודה על החידוד והכל לגבי סוגי הטירונות והסימול הספרתי שלהן... אבל אני לא יודע כ"כ מה הכוונה לצוותים רגליים ולרכובים. אתה יכול אולי להסביר לי?
דבר שלישי, בעיר הנוער התל אביב יצא לי לפגוש בנאדם מחיל מודיעין שדה שהסביר לי פחות או יותר על ה"סרגל מאמצים" שבונים וכל זה, אבל לא נראה לי שאני אפילו אצליח לעמוד בסרגל הזה עם הכושר שלי. חחחח
באמת שגם אדם בכושר ירוד יוכל לשפר את הכושר שלו בצורה כזאת שהוא יצליח לעבור את הטירונות בהצלחה? כי לדוגמא ראיתי שקיימים מבדקי בר-אור במהלך הטירונות כדי לבדוק את הכושר כאשר המבדקים האלו כוללים בין השאר ריצת 2,000. עכשיו לפי מה שהבנתי, ציון 100 בריצה זה 6 דקות וקצת ואני משער שציון עובר זה באיזור ה10 דקות. מה הקטע? בריצות 2,000 בביה"ס שלי עשיתי אותן באיזור ה12 דקות עד כמה שאני זוכר, שלא נדבר על זה שהשיא של השכיבות סמיכה/שמיכה (אין לי מושג איך כותבים את זה) שלי בשנים האחרונות זה באיזור ה15-20, כלומר גם לא מציאה גדולה כ"כ. אז כל הזמנים והיכולות הירודות האלו באמת ניתנות לשיפור? באמת שישנו סיכוי כלשהו שאני אצליח לעבור את הכל בהצלחה למרות הכושר הירוד שלי?
|