לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-09-2009, 23:51
  NoyLa NoyLa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.07
מבקש את עזרת חברי הפורום-צוות אוויר.

שלום לכולם!

אני מפרסם מכתב ששלחתי לירפ"א, הוא כבר ידבר במקומי. הוא אמנם ארוך, אבל הסיוע שלכם פה חשוב מאוד מאוד אז אנא מכם, תתחשבו (:

__________________________________________________ ______
לכבוד יחידת הרפואה האווירית.

הנדון: בקשה לקבלת זימון למבדקי צוות אוויר.

שלום רב.
מיד לאחר הצו הראשון שלי (17.05.2009), פניתי ללשכת הגיוס תל השומר בבקשה לקבלת זימון למבדקי צוות אוויר.

כתגובה, נאמר לי כי הפרופיל הרפואי אשר נקבע לי בצו הראשון (פרופיל 82 בעקבות סעיף עליו אפרט בהמשך) אינו קביל לשירות בצוות אוויר.

בלי לחשוב פעמיים, הגשתי ערעור על הפרופיל הרפואי אשר נקבע לי (בצירוף הבדיקות העדכניות שנערכו ע"י הנפרולוגית, ד"ר **** ומצורפות כאן) וזומנתי לבדיקה אצל האורולוג הצבאי.
לשמחתי, על סמך הבדיקות הנ"ל, האורולוג הצבאי קבע כי סעיף הליקוי שלי כלל אינו רלוונטי, והפרופיל הרפואי שלי תוקן מיד לפרופיל 97.

לאחר הוועדה הרפואית שאשרה כי מצבי הבריאותי תקין לחלוטין, הגשתי שוב בקשה לקבלת מבדקים לצוות אוויר.
כעת נאמר לי כי סעיף הליקוי הוא שמקשה עליי בהתמיינות לצוות אוויר ולא הפרופיל הרפואי.

בקשר לסעיף הליקוי שלי - מדובר ביומיים בהם אושפזתי בביה"ח קפלן, בכתה ג, באוקטובר 2000, בגלל חשד לאבן בכליה. במשך הזמן הרב שעבר מאז אושפזתי, הייתי במעקב אצל ד"ר ****. הבדיקות שנערכו לאורך השנים העידו פעם אחר פעם כי מצבי הבריאותי תקין לחלוטין וכי היה מדובר במקרה נקודתי בלבד.

לא ייתכן שאותו מקרה כה נקודתי וחסר משמעות לגבי המצב הרפואי שלי- מקרה אשר קרה לפני לא פחות מתשע שנים ואינו מגביל אותי \ מקשה עליי בשום צורה שהיא- שם אותי באותה שורה יחד עם פסולי צ"א.

אני פונה אליכם בתור מלש"ב, שקורס הטיס נמצא בראש מעייניו כבר לא מעט זמן- אנא מכם, קחו את הנושא ברצינות ובכובד ראש ואפשרו לי לקבל את הזימונים להם אני ראוי.

בתודה מראש,
__________________________________________________ ______

מילא בעית נשימה, מילא בעיית ראיה/שמיעה, אבל הדבר הזה? אין בזה שום הגיון (במיוחד שנפרולוגית מומחית אומרת לי שזה לא בעייתי בכלל, קל וחומר אחרי 9 שנים).

ראוי גם לציין שהרופאה שחתמה לי על העלאת הפרופיל אמרה לי שייתכן שאצטרך ללחוץ עליהם ע"מ לקבל את הזימונים.

הנציגים הטלפוניים ממש לא רציניים ועליהם לא ניתן לסמוך, לכן אני מבקש הכוונה-במידה ושוב אתקל בקשיים מצדם, למי אתם מציעים לי לפנות? כיצד להגיע לדרגים בכירים יותר? איך לפעול?

אני מודה לכם מאוד!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-09-2009, 02:25
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NoyLa שמתחילה ב "מבקש את עזרת חברי הפורום-צוות אוויר."

קודם כל תשלח את המכתב ותקבל תשובה. אם היא שלילית תצטרך לפנות לרופא הפרטי שלך עם סעיף הליקוי ולבקש ממנו לבצע בדיקות על מנת להוריד את הסעיף (אין סעיף ששמו אשפוז, גם אני אושפזתי ואין כל הזכר לכך בפרופיל שלי או אפילו בתיק הרפואי הצבאי)

לכל בעייה יש שם-ואם אין לזה שם זה לא בעיית מבחינת הצבא. תמצא את הבעייה, תוכיח להם בצורה חד משמעית (ע"י בדיקות רפואיות) שהיא לא קיימת ואפילו שהייתה קיימת לא מפריעה לתפקוד שלך כרגע שיורידו לך את הסעיף. ואז תקבל בלי בעיות את הזימון.

בנימה אישית יותר, תוריד טיפה את הטון המתנשא "שם אותי באותה שורה כמו פסולי צ"א". יש המון פסולי צוות אוויר מסיבות רפואיות שהיו יכולים להיות טייסים מעולים ובלי קשר הם בני אדם מדהימים עם יכולות אדירות, אבל לא בתחום הטיסה הצבאית. זה לא שם אותם בשום "שורה" חסרת משמעות-להפך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר