לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2009, 09:59
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
והשאלה היא: מתי ישים החוק את ידו על הפארסה המכונהה עלי וואקד?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב ""צבע אדום" בשדרות: אל-קאעידה לקח אחריות."

במסווה לא מוסווה של 'עיתונות' דרך צינור הביוב המחבר בין מערכת YNET לרצועת הטרור - מועברות פעם אחר פעם ידיעות מוטות שאינן עומדות בכל קריטריון עיתונאי לדפי האתר. תעמולה זולה המבוססת על עדויות פלשתינים שלעולם אין מעקב אחריהן ואין מתבקשת להן תגובת צד שמנגד כבר הפכה לשגרה [בעיקר בבוקרי שבת וחג בהם יכולים פחות הישובים הדתיים להגיב] אבל היום צעד מר וואקד צעד קטן קדימה.

בכתבה המרכזית המודיעה על ירי מתוך שטח ערבי נטול יהודים לכיוון ישוב עברי אזרחי ובה נתון חשוב נוסף בדבר טענת אל קאיידה למעורבות בירי - מקצה מר ואקד את עיקר נתח הכתבה לתעמולה הרצחנית המלווה את ארוע הטרור הנוכחי. כמובן שהפשייסטים הערבים אינם יורים 'סתם'. בדיוק בשביל זה יש להם את המשרד לעניני 'זעם בלתי נשלט' ואת דוברו עלי ואקד. הפעם למשל הם ניסו לרצוח יהודים בשדרות בשל התעללות מינית של יהודים רעים באסירה ערביה טובה ובכך צריכה לעסוק הכתבה. עלי הבנאלי הקדיש פסקה קצרה ליאהוד המפוחדים בשביל שתהיה קורת רוח גם לחברים בעזה ובטוחני כי הדבר מבוסס שכן אין ספק שמה שאנשי שדרות עשו בלילה האחרון זה לפתוח את ליבם לסקר החרדה של מר ואקד. לא? אני מניח כי אילו היה מר ואקד מדווח על 'סופות בנגב' היינו מזילים דמעה על הגויים פורעים בתום הקריאה.

אני חייב לומר שכתבותיו של מר ואקד ועצם נוכחותו המרכזית של תועמלן רשות הטרור הפלשתינית באתר חדשות מרכזי מוליכה אותי לאחת משתי האפשרויות: [1] עלי ואקד הינו ציוני ערמומי המשתף פעולה עם השב"כ ולכן אין מונעים אותו ממלאכתו [2] YNET הינו גוף משתף פעולה עם משרד ההסברה של החמאס ולכן אינו מונע את מר ואקד ממלאכה זו..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר