23-09-2009, 15:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.09.09
|
|
|
חייב עזרה בקשר לשיבוץ !!!!!!!!!!! באמת שזה דחוף!!!!!
התגייסתי לפני כחודש , אני בעל פרופיל 64 שירד בשל בעיה רפואית רגע לפני הגיוס. יש לי קבא 53 ולא קיבלתי מיונים בגלל שהיה לי תמיד פרופיל קרבי עד הגיוס , נלחמתי כדי לקבל מיונים \ראיון ואיכשהו להיכנס לקורס נתמ"מ ( נהול תשתיות מערכות מחשוב) ללא הצלחה וכרגע מה שמציעים לי הקצינים זה מספר של תפקידים בתוך תל השומר , דבר שהסברתי להם שאני לא מעוניין, מכיוון שאני לא רואה את עצמי כפקיד שעושה יומיות ומתעסק בכח אדם, ואני רוצה קורס משמעותי ואיכותי עד כמה שאפשר ושאוכל ממנו לצאת לקצונה . כצפוי מה שהם אומרים ישר זה שאין תקנים אך לאחר עקשנות מצידי לשוחח עם הקצין מיון שוב הוא קיבל אותי והסברתי לו שאני לא מוכן לבחור בתפקידים האלו.
לאחר שהוא התייעץ בטלפון ( אין לי מושג עם מי) הוא אמר לי שיש קורס מרמ בתקשוב ושאין לי סיכוי להגיע לנתממ . ושאולי אולי הוא יוכל להחזיר לי תשובה בקשר לקורס טממ שגם כן בתקשוב . הוא טוען שקורסים אלו הם איכותיים ונותנים הרבה לאזרחות . בסופו של יום הוא נתן לי לחשוב על זה לילה ומחר אני חוזר אליו . בבקשה שמישהו יעזור לי . מה זה בעצם מרמ וטממ והאם אלו דברים באמת טובים? כי רק את נתמ"מ הכרתי כי תמיד אמרו לי שחוץ מנתמ"מ כל השאר בתקשוב לא שווה כלום,והאם יש תפקידים מעניינים\מאתגרים כמו סיורים סביב עוטף עזה וכדומה שלא דורשים פרופיל קרבי? . אני אודה לכם מכל הלב אם תוכלו לעזור לי.
תום בר
נערך לאחרונה ע"י תום בר בתאריך 23-09-2009 בשעה 15:30.
|