לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2009, 15:11
  תום בר תום בר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.09
חייב עזרה בקשר לשיבוץ !!!!!!!!!!! באמת שזה דחוף!!!!!

התגייסתי לפני כחודש , אני בעל פרופיל 64 שירד בשל בעיה רפואית רגע לפני הגיוס. יש לי קבא 53 ולא קיבלתי מיונים בגלל שהיה לי תמיד פרופיל קרבי עד הגיוס , נלחמתי כדי לקבל מיונים \ראיון ואיכשהו להיכנס לקורס נתמ"מ ( נהול תשתיות מערכות מחשוב) ללא הצלחה וכרגע מה שמציעים לי הקצינים זה מספר של תפקידים בתוך תל השומר , דבר שהסברתי להם שאני לא מעוניין, מכיוון שאני לא רואה את עצמי כפקיד שעושה יומיות ומתעסק בכח אדם, ואני רוצה קורס משמעותי ואיכותי עד כמה שאפשר ושאוכל ממנו לצאת לקצונה . כצפוי מה שהם אומרים ישר זה שאין תקנים אך לאחר עקשנות מצידי לשוחח עם הקצין מיון שוב הוא קיבל אותי והסברתי לו שאני לא מוכן לבחור בתפקידים האלו.
לאחר שהוא התייעץ בטלפון ( אין לי מושג עם מי) הוא אמר לי שיש קורס מרמ בתקשוב ושאין לי סיכוי להגיע לנתממ . ושאולי אולי הוא יוכל להחזיר לי תשובה בקשר לקורס טממ שגם כן בתקשוב . הוא טוען שקורסים אלו הם איכותיים ונותנים הרבה לאזרחות . בסופו של יום הוא נתן לי לחשוב על זה לילה ומחר אני חוזר אליו . בבקשה שמישהו יעזור לי . מה זה בעצם מרמ וטממ והאם אלו דברים באמת טובים? כי רק את נתמ"מ הכרתי כי תמיד אמרו לי שחוץ מנתמ"מ כל השאר בתקשוב לא שווה כלום,והאם יש תפקידים מעניינים\מאתגרים כמו סיורים סביב עוטף עזה וכדומה שלא דורשים פרופיל קרבי? . אני אודה לכם מכל הלב אם תוכלו לעזור לי.

תום בר

נערך לאחרונה ע"י תום בר בתאריך 23-09-2009 בשעה 15:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2009, 15:52
  Avinoam666 Avinoam666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
המלצה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תום בר שמתחילה ב "חייב עזרה בקשר לשיבוץ !!!!!!!!!!! באמת שזה דחוף!!!!!"

תום בתור מי שמשתחרר בשבוע הבא אני ממליץ לך או ללכת לצה"ל לבסיס סגור ואם זה לא הקטע שלך אז תתגייס לשח"מ... שירות חובה במשטרה... אתה מצטרף למשטרת ישראל (משטרה כחולה) כשוטר מן המניין, מקבל מדים, אקדח, את כל הסמכויות שיש לשוטר קבע, נסיעות על אזרחי חינם בתחבורה ציבורית, הנחות מטורפות בH&O והופעות כמעט בחינם.. נופש באילת כל שנה אתה יכול להביא את כל המשפחה ב1000 שקל.

יש כמה תפקידים בשח"מ... אתה יכול להיות שוטר סיור שזה ממש נחמד, אנדרנלין מטורף ועבודה עם אנשים באמת טובים וכיפים.. תפקיד מאתגר ואתה תחשף להרבה מאוד דברים שלא תראה בשום מקום אחר... יש מאבטחי רכזים בבילוש שזה טיפה משעמם אבל לפעמים אתה מצטרף למעצרים של הבילוש... יש סמב"צים במרכזי שליטה שאחראים להעביר את האירועים לניידות שזה עבודה קשה לאללה וכמובן מוקד 100....

לדעתי שווה לך ללכת לשח"מ לסיור ואתה לא תתחרט על זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר