לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2009, 21:58
  גאבנו גאבנו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.08
אסור לישראל לתקוף את איראן. הסבר:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "איראן: נפתח מחר בתרגיל צבאי שיכלול שיגור טילים."

לדעתי יש כאן מלכודת מסוכנת מאד לישראל.
אסור לישראל ליפול בפח הפרסי. בעיקבות ההודעה על תרגיל גדול של איראן ביום כיפור ישראל צריכה להבין שאחמידיניגאד עומד בפני משברים פנימיים חמורים, ולכן הוא עושה פרובוקציות. הוא ממש רוצה שישראל תתקיף (הוא לא חושש מאובמה) כי זה יאחד את עמו מאחוריו, והוא יקבל תמיכה אדירה, לא רק מבני עמו אלא גם מכל שונאי ישראל (ויש רבים) ומלקקי המוסלמים (ויש רבים גם כאלה), שיראו בישראל
תוקף (למרות ההגיון והצדק שבכך) ואז יהיה לכל אלה תירוץ לדרוש פיקוח גרעיני על ישראל וניטרול נשק יום הדין. גם אובמה יצטרף לדרישה, יש כבר רמזים בכיוון, והערבים אומרים זאת בפה מלא.
ניטרול הגרעין הישראלי זו המטרה האמיתית, ולכן ישראל צריכה להיזהר מאד, ולא לתת תואנה לגורמים עויינים לדרוש את ריסונה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2009, 00:12
  גאבנו גאבנו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.08
אני לא מציע שום דבר. אני מנתח את המצב.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אז מה אתה מציע"

לדעתי יש לאוייב די נשק השמדה המונית כבר עכשיו. בין אם המזוודות הרוסיות המפורסמות, בין אם מספיק חומר לפצצות מלוכלכות, בין אם ביולוגי וכימי. האוייב הוא איראן וכל אירגוניו, אל קעידה, וגם מדינות ערב השונות.
הנקודה היחידה לזכותנו היא נשק יום הדין, וההרתעה שבכך.
במשך עשרות שנים התעמולה הערבית, בדומה לנאצית, עובדת בהצלחה על דה לגיטימציה של ישראל, כדי שההשמדה לא תקומם כל כך.
לדעתי צריך לשמור על ההרתעה הגרעינית מכל משמר, כי זה הדבר היחידי שמפריד בינינו לבין חיסול.
את זה מבין גם האוייב, ולכן בצורה עקיפה הוא מנסה להביא לידי ניטרול ההרתעה הזו.
התקפה על איראן לא תפתור שום בעיה, ורק תהפוך את ישראל לעושה הצרות העולמי, מה שיקל
עוד יותר על ניטרולה.
ישן 26-09-2009, 23:48
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "איראן: נפתח מחר בתרגיל צבאי שיכלול שיגור טילים."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
על הרקע המתיחות הגוברת בעקבות חשיפת מתקן הגרעין החדש באיראן, הודיעו משמרות המהפכה כי יחלו מחר בבוקר בתמרון צבאי בשם "הנביא הגדול 4". על פי ההודעה נועד התרגיל, שיכלול שיגור טילים לטווחים שונים, "לשמור ולשפר" את היכולות הצבאיות.

קישור להמשך קריאת הכתבה: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/946/980.html

" לא לדאוג, זה תרגיל מיפקדות בשם 'תחריר 41', והוא מתקדם בדיוק כמו שאנחנו יודעים. הסבירות למלחמה נמוכה" ( קציני מודיעין חכמים בישראל, 1973 ).

אם אני גבי אשכנזי, אני מבטל את כל החופשות בסדיר ובקבע,, מעלה את הכוננות בחיל האוויר, חיל הים, ומרכזי הגיוס לדרגה ג', ונשאר לישון בבור.כי פעם אחת הספיקה.

ישן 27-09-2009, 10:00
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אני לא רואה סיבה לאיראנים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אני לא רואה סיבה לאיראנים לתקוף אותנו בטילים. טילים כמו שיש להם יהיה בזבוז לשגר עם ראש חנ"מ בלבד, הם לא כאלו מדוייקים, ואם אין להם רש"ק גרעיני אזי אין סיבה לעשות זאת.

הם כבר התחילו לשגר. מצד שני, זו הזדמנות מצויינת אצלנו לתרגל אי אילו מערכות "על אמת".

ולך תדע: אולי מישהו ילחץ "בטעות" על איזה כפתור שאולי יש לנו לפי פירסומים זרים, ונזכה לחזות בפטריות הגדלות להן מהר ומעלה מעל טהרן, נתאנז, קום וכל אתר אחר באיראן, כמו שהאמריקאים ביצעו על הירושימה ונגאסאקי.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.armagedon.org.il/images/nuclear_bomb_model.jpg]

ותודה למרדכי וענונו על הצילומים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר