לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2009, 20:18
  flaymon flaymon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.02.07
לפניי שאני קונה XBOX 360 כמה שאלות...

ככה, דודים שלי נוסעים לפאריס עוד מעט ורוצים לקנות לי שם מכשיר XBOX 360 שאחר כך אוכל לפרוץ בארץ (על דברים כאלה נראה לי לא כדאי לשחק בחו"ל)...
מצאתי בחנות הבאה כמה דברים:
http://recherche.logiciel-jeux-vide...nsoles-Xbox-360

ואני מתלבט בין גירסאת הpro עם ה60 ג'יגה ושני שלטים לגירסאת הארקייד בלי הארד דיסק ולהוסיף עוד שלט (או אם זה קיים במלאי שלהם אז גם גירסאת הארקייד שבאה פשוט עם שני שלטים).

לפי החישובים שלי אם אני לוקח את הPRO שבא גם עם חוט HD ושני שלטים, ואז פורץ בארץ יוצא לי משהו כמו 1690 ש"ח.
ואם אני לוקח את הארקייד ומוסיף עוד שלט וגם עוד ערכת בטריה כזאת (בלי הארד דיסק או חוט HD) ופריצה, יוצא לי משהו כמו 1595.

העניין הוא כזה:
1. כרגע אין לי טלויזיה או מסך של HDMI אבל אולי יום אחד יהיה ולפעמים טוב שיש את החוט.
2. אני יודע שכרגע אין פריצה להארד דיסק כמו לXBOX הראשון (יש לי את הראשון עם 120 ג'יג'ה ואני מתקין עליו משחקים וזה..) אז השאלה היא האם יהיה בהמשך? אם שווה לקנות את זה עם ה60 ג'יגה כדי לחשוב על הטווח הארוך? ולמה זה תכלס ישמש אותי אם לא?
3. אם אני קונה את זה או את זה, בכל מקרה איך אני מסביר לדודים שלי שייבדקו ויוודאו שהגירסא של המכשיר היא לא זו שמתחממת?

תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר