01-10-2009, 09:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.09
|
|
|
עבריינים מתחמקים מעונש לא רק בגל אוזלת היד/גחמת מערכת המשפט
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "כתבה באיכות טובה יותר ניתן למצוא בגלובס"
כאשר אני רואה במו עיני (אתמול במקרה) שחולפת על פני ניידת משטרת התנועה ומאחוריה אברך (במקרה וללא הטלת דופי), מטה את ראשו ובין כתפו לבין ראשו טלפון סלולרי ואותה משטרת התנועה כלל לא ערה למה שהולך סביבה - אזי לא מערכת המשפט אשמה.
כאשר אני נוסע בכביש בין עירוני ואני רואה "פגישת פסגה" בין שתי ניידות תנועה - שכל מעיניהן בהחלפת דעות או עישון בצוותא ומשמלאם ומימינם עברייני תנועה - זאת לא אשמת מערכת המשפט.
דרך אגב, בכל ארצות העולם ניידות משטרה בדרכים חונות בניצב לכביש כאשר לשוטר זווית ראייה רחבה על הנעשה בכביש. במדינת ישראל, ניידת עומדת עם גבה לתנועה והשוטר ספק נחבא, ספק נרדם - זאת לא אשמת מערכת המשפט.
כאשר ישנן עבירות רכוש וגניבת ציוד חקלאי והמשטרה כלל אינה מתעסקת אם הנושא, אך מצד שני שוללת הקמת גוף שיטור עירוני - זאת לא אשמת מערכת המשפט.
וכך הלאה והלאה.
מר סיזיפי זה אנחנו, האזרח הקטן: נגזר עלינו לעמול בפרך כדי לקיים את עצמנו וכאשר אנו מתקדמים לראש ההר, מר סלע השוטר עוזר לנו לאבד את כל רכושנו, בין בתאונה, בין במעשה רצח ואלימות
|