לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-10-2009, 17:21
  Magimix Magimix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.08
אני באמת לא מבין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב ""מה הצבא מצפה מאספניול שהשקיעו ברכישת השחקן ממון רב?""

אפשר לחשוב שצה"ל יפול בגלל שאדון בן סהר לא יעשה טירונות , בינינו הוא גם ככה לא ממש ישרת ולא יתרום לצבא גם אם הוא יתיצב !

אז מה כואב לאנשים שהם כן עושים והוא לא ? דיי עם הבכיינות הזו

יותר חמור כל הסקרני מצפון למינהם ,החרדים , המתחזות לדתיות , המתחתנות בכאילו , ומוציאי הפטור נפשי על כלום שבתכלס יכולים להתגייס / לשרת ולא עושים את זה פשוט כי לא ב!@#! שלהם !

לו לפחות יש סיבה הוא איכשהו עוד מייצג תמדינה שלנו אותם משתמטים רק הורסים אותה ומחפישים אותה .

אז דיי לבכות ואת הקנאה הזו תשאירו לדברים באמת חשובים , בן סהר צריך לקבל פטור כל עוד הוא משחק בחו"ל ברגע שיחזור לשחק בארץ שיעשה צבא מלא כמו כולם דיי להתקטנן ולפתוח עיניים על קריירה של בן אדם .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2009, 17:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
די לפתוח עיניים על קריירה של בנאדם? אתה רציני?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Magimix שמתחילה ב "אני באמת לא מבין"

מילא לו הצעת שייתן את מלוא הכנסות בשלוש שנים אלה למדינה וישאיר בידיו 300 שקלים שהיה מקבל
לו שירת בצה"ל.
מילא לו הצעת שבדומה לו כ-ל מי שקריירה עתידית שלו יכולה להפגע איכשהו בגלל שירותו הצבאי, יקבל
פטור מצה"ל (מה ששקול להפיכת הצבא להתנדבותי...).

לא, אתה מצפה שבגלל שהבחור הזה עוסק בספורט פופולרי - הוא יקבל מה שלא מקבל אף בן גילו. הצבא
שספורטאים עושים בארץ הוא בושה וחרפה, וצריך לתקן זאת - לא באמצעות הגדלת ההטבות שהם
מקבלים ויצירת מושגים מונפצים כמו "ספורטאי עילוי" (מה לגבי נגר עילוי, שען עילוי וסנדלר עילוי? גם להם
מגיע פטור מהצבא מתוך הנחה שהם מאבדים סיכוי לבנות בסיס לקוחות תוסס לעסק שהקימו מייד אחרי
סיום י"ב?...).
ישן 03-10-2009, 17:27
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Magimix שמתחילה ב "אני באמת לא מבין"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Magimix
אפשר לחשוב שצה"ל יפול בגלל שאדון בן סהר לא יעשה טירונות , בינינו הוא גם ככה לא ממש ישרת ולא יתרום לצבא גם אם הוא יתיצב !

אז מה כואב לאנשים שהם כן עושים והוא לא ? דיי עם הבכיינות הזו

יותר חמור כל הסקרני מצפון למינהם ,החרדים , המתחזות לדתיות , המתחתנות בכאילו , ומוציאי הפטור נפשי על כלום שבתכלס יכולים להתגייס / לשרת ולא עושים את זה פשוט כי לא ב!@#! שלהם !

לו לפחות יש סיבה הוא איכשהו עוד מייצג תמדינה שלנו אותם משתמטים רק הורסים אותה ומחפישים אותה .

אז דיי לבכות ואת הקנאה הזו תשאירו לדברים באמת חשובים , בן סהר צריך לקבל פטור כל עוד הוא משחק בחו"ל ברגע שיחזור לשחק בארץ שיעשה צבא מלא כמו כולם דיי להתקטנן ולפתוח עיניים על קריירה של בן אדם .

למה רק לבן סהר? בוא ניתן לכל ילדי הסלבריטיס, לכל פישר שחושב שהוא זמר או שחקן, בוא נמציא גם מעמד "בנים של" ונתחיל מילדיו של מיסטר כבל קומקום ( מסכן מצטיין ).

ולחשוב שרק לפני שבועיים נהרג כאן בתאונת אימונים בן של גיבור שלא היה חייב בכלל לשרת בקרבי.

הצבא שלח לו זימון, והוא חייב לבצע. לא יתייצב, אז שייעצר בכניסה לנתב"ג, יישפט, ויישלח לכלא כמו כל עריק.

זו מדינת חוק, לא מדינת קצב !!

ישן 03-10-2009, 21:42
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אהבתי את "קבוצת צבא הגנה לישראל" :)
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני אישית הייתי מצפה מהקבוצה..."

לפחות פעם או פעמיים בשנה, אנחנו מתבשרים על שחקן כדורגל מוכשר כלשהו, שקטע הגיוס או השירות בצה"ל, (שאולי נדחה) נופל עליו כרעם ביום בהיר..
נדמה לי שכולנו, כולל השחקן וסוכנו (כמובן) יודעים את האמת.
אממה, החברה האלה מכירים את השטיקים כיצד לדחות את הגיוס לטובת הקריירה וכדומה וכנראה שזה עובד. אמנם בעבר היה הרבה יותר קל ובעבר הרחוק, נדמה לי ששחקני הכדורגל שרתו רובם ככולם בצבא.. צבא ששיחררם למשחקים, אבל צבא שהם שרתו בו.

רצה הגורל והבחור המוכשר בן סהר, נולד במדינה שבניה משרתים בצבאה על פי חוק.
שוב חוזר הנגון. ישנם הגורסים כי קודם כל צבא ואילו האחרים מקלים וחושבים, שהכבוד שיביא הבחור למדינה חשוב לא פחות ואולי יותר..

ניתן "להבין" את סוכנו של סהר, הרי מדובר פה בכסף גדול ויש מצב שהסוכן ירוויח היטב בעתיד..במיוחד אם הבחור לא ישרת בצבא אלא יטפח קריירה בזכות כישוריו. יש גם מצב שהסוכן קצב, אמר לבן סהר כי הקטע עם הצבא "יסתדר"..

כך או כך, אני בעד שרותו של הבחור בצבא לפני הקריירה, מה גם, שבן סהר עם כל הכבוד לכישוריו, אינו המוכשר היחיד במדינה.
במדינה שלנו קיימים אינספור בחורים ובחורות מוכשרים המשרתים בצבא.

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 03-10-2009 בשעה 21:44.
ישן 03-10-2009, 20:34
  sapper sapper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב ""מה הצבא מצפה מאספניול שהשקיעו ברכישת השחקן ממון רב?""

בואו נשלח מסר לשחקן,וכל מי שימצא בדילמה דומה בעתיד.פראייר מי שלא משקר, אם היה הולך לקב"ן כמו כולם לא היו לו בעיות היום.

הטיעונים שעלו פה לגבי שען מצטיין, ונגר מצטיין היו יכולים להיות מאוד במקום, אילו היינו במציאות בה אכן קריירות כאלו היו נדחות ב 3 שנים. בפועל מה שקורה הוא שהרבה מן הנגרים והסנדלרים המצטיינים עושים הצגה לקב"ן, ותוך זמן קצר ממשיכים הלאה בקריירות שלהם.

הבן אדם לא יעלם, וזה לא משנה מתי יעשה את ה 3 שנים שלו (ניתן יהיה גם להפיק תועלת רבה יותר משירותו, כאשר כבר לא יהיה בסטטוס של שחקן מצטיין). חבל שבכל הנוגע לצה"ל שולטת הפתיחת עיניים (המאוד נפוצה בצבא),אני סובל למה שאחר לא יסבול?

מילא אם היה לדבר תועלת כלשהי, אבל חוץ מלפגוע בו, ולספק את הרצון של אנשים מסוימים לתחושת שוויון מזוייפת, שירותו בצה"ל לא יתרום לנו במיוחד.
ישן 03-10-2009, 21:47
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא כולם הולכים, כמו שאתה רואה. לו כולם היו הולכים לקב"ן, כנראה שלא הייתה ישראל...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי sapper שמתחילה ב "בואו נשלח מסר לשחקן,וכל מי..."

כל האנשים שהצבא קוטע להם התחלה של קריירה, ואין להם סוכן שיקים למענם קול זעקה, יידפקו,
ובחור מיוחס, שמלכתחילה התחום שבו הוא עוסק מבטיח לו רמת השתכרות מעולם אחר - יצ'ופר.
אין כאן סתם פגיעה בשיוויון - יש כאן פגיעה בשיוויון הזועקת לשמיים...

מעבר לכך, אני יכול לגלות לך בסוד שבן סהר לא יכול ללכת לקב"ן, כי אז לא ישרת בצבא, לא יוכל לשחק
בנבחרת ישראל, לצבור הופעות בינ"ל - ולקבל אשרת עבודה באיחוד האירופי...

בן סהר קיבל מה שכל הספורטאים לפניו (שגם הם עשו שירות צבאי בדיחה) לא קיבלו - הוא עושה צבא
דמיקולו בחו"ל, וכל מה שעליו לבוא, זה להגיע לחודש לטירונות מצחיקה (מה שאפילו מתאזרחים בכדורסל
עשו והם מ-מ-ש לא קשורים במדינה הזו) ולחזור לחו"ל, ואפילו לזה הוא מסרב.

לך נראה הגיוני שיילכו לקראתו עוד ועוד, ובה בשעה כל בחור שקיבל מלגה לחו"ל ולא יקבל אישור דחיית
שירות, צריך להדפק כי "ככה זה בחיים". לי זה נראה "טיפ-טיפה" מופרך.

הרבה יותר סביר שיגיע הנה, יעשה את השירות דמיקולו שסיכמו איתו מראש, ויראה שהוא מוכן
לתת אפילו טיפונת, בתמורה למתנה האדירה שקיבל מהמדינה - לבישת המדים הלאומיים שלה,
שסידרה לו מלכתחילה קריירה בחו"ל.

וזה הלקח - בפעם הבאה שיגיע תכשיט כמו בן סהר, אין לאפשר לו לצבור הופעות בינ"ל לפני שייתן
ערבויות של ממש (אפילו התחייבות כספית ע"ח חוזה עתידי) שיגיע לעשות צבא כחוק. לא יחתום?
יידפק פעמיים - גם יעשה צבא וגם ישחק בארץ, וירוויח פחות. אתה תקרא לזה פתיחת עיניים,
והגולנצ'יק הממוצע יקרא לזה ניסיון נואש להגיע לשיוויון...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:09

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר