לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-10-2009, 03:51
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אתה מכיר את הקטע עם האביר..."

יפה שרוקי,

קשה לחשוב על רפרנס מדוייק יותר לאבסורדיות, שלא לומר גרוטסקיות, של ״ההתנגדות״. בימי מלחמת עירק השנייה כתב איזה פובליציסט עירקי משהו בנוסח ״אנחנו הערבים התמחנו בהוצאת עין יחידה של האויבים שלנו במחיר שתי העינים שלנו״.

לא רק שצה״ל ניצח בעופרת יצוקה ובקלות (אם גם במחיר מפוקפק מאוד של האתיקה שלו אבל בוא לא ניכנס לזה עכשיו), למעשה, אובייקטיבית ומבלי להתייחס למשאבים שעמדו לרשות שני הצדדים ולמערכת הציפיות (שהרי מלחמות לא חייבות להיות ״פייר&#1524 צה״ל ניצח גם במלחמת לבנון השנייה ולא משנה מה הליצן עם המגבת על הראש אומר ממעמקי הבונקר בו הוא יושב כבר שלוש שנים.*

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-10-2009, 13:21
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב ""הליצן עם המגבת על הראש" הוא..."

אתה צודק שהוא טרוריסט מסוכן ולא מצחיק בכלל אבל הוא והארגון שלו, מסוכנים ככל שיהיו, הם גם לא ההידרה שמצמיחה שני ראשים על כל אחד שנכרת שעשינו מהם בארץ (כפי שמעיד חיסול מורנייה, תבוא הברכה על מי שעמד מאחורי המהלך המאוד מוצלח הזה).

סוחר הגופות המתועב הזה אגב, כפי שאפילו כמה בעולם הערבי קוראים לו, התדרדר לסחר גופות כי, שוב, ראוי להזכיר, מאז הנסיגה מלבנון, לא הצליח ארגונו לחטוף ולו חייל ישראלי חי אחד (סוחרי סמים שנחטפו במהלך עיסקאות פליליות זה לא נחשב). בעוד ראוי וצודק, לדעתי, להחזיר את גלעד שליט, חייל ישראלי חי שנחטף במהלך שרותו הצבאי הרי שקונטאר, דיראני ויתר הצדיקים משתי עסקאות החיזבאללה ניתנו פחות או יותר בחינם ומתוך טמטום ישראלי.

נכון שנסראללה צריך להדאיג את הישראלים אבל הוא צריך להדאיג את הלבנונים לפחות פי עשר כפי שמעידים יחסי הקטל משני צדי הגבול במלחמה האחרונה.

ישן 04-10-2009, 13:51
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "אתה צודק שהוא טרוריסט מסוכן..."

רבים לפניך זיזלו בחסן נסראללה והתבדו. ישאל לא צריכה לזלזל באף מחבל ולננקוט ביד קשה נגד כולם, כי קצב ההשתנות באזור הוא מהיר מאוד.

סוחר הגופות המתועב הזה, התעלה על עצמו בכך ש"מכר" לישראלים אפס מידע, כך שישראל לא ידעה כלל שהיא סוחרת בגופות (בוודאי שלא בעיסקה השניה). להפוך את זה לכשלונו של נסראללה? הטרוריסט הזה ידע להסתיר מהמודיעין הטוב בעולם מידע במשך שנים ושיחק את משחק ה"רון ארד 2" שלו כדי לשחק לנו על המצפון. אני לא צריך להזכיר לך את החטיפה של טננבאום שבזמן חטיפתו היה אל"מ במילואים.

אני לא לבנוני ולא איכפת לי ממה הלבנונים חוששים - אני יודע ממה אני חושש ונסראללה הוא אחת החששות האלו, גם אם נראה לך שלרגע הוא יצא מהפריים.
ישן 04-10-2009, 14:03
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "רבים לפניך זיזלו בחסן נסראללה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke

אני לא לבנוני ולא איכפת לי ממה הלבנונים חוששים - אני יודע ממה אני חושש ונסראללה הוא אחת החששות האלו, גם אם נראה לך שלרגע הוא יצא מהפריים.

נדמה לי שבקרוב נסראללה יחזור ל"פריים".
ככל שהאירנים ימצאו עצמם יותר במצוקה בשל פרוייקט הגרעין, כך יעוררו (כמו תמיד) את הגזרות השונות שיש להם השפעה עליהן.. ובפרט לבנון ע"מ להסב את "תצומת הלב" מהם ולהרוויח זמן..
בצר להם, לא מן הנמנע שהאירנים ינסו להעסיק אותנו בגזרות שונות.. לבנון כמובן ועזה (של משעל) שיקבל פקודה מהסורים הקשורים בעבותות לאירן, לחמם את האיזור..
הסיבוב הבא הוא רק שאלה של זמן.

עריכה:
גם הסורים נלקחים בחשבון.

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 04-10-2009 בשעה 14:07.
ישן 05-10-2009, 05:26
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "רבים לפניך זיזלו בחסן נסראללה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke
רבים לפניך זיזלו בחסן נסראללה והתבדו. ישאל לא צריכה לזלזל באף מחבל ולננקוט ביד קשה נגד כולם, כי קצב ההשתנות באזור הוא מהיר מאוד.

סוחר הגופות המתועב הזה, התעלה על עצמו בכך ש"מכר" לישראלים אפס מידע, כך שישראל לא ידעה כלל שהיא סוחרת בגופות (בוודאי שלא בעיסקה השניה). להפוך את זה לכשלונו של נסראללה? הטרוריסט הזה ידע להסתיר מהמודיעין הטוב בעולם מידע במשך שנים ושיחק את משחק ה"רון ארד 2" שלו כדי לשחק לנו על המצפון. אני לא צריך להזכיר לך את החטיפה של טננבאום שבזמן חטיפתו היה אל"מ במילואים.

ורבים עוד יותר זלזלו במדינת ישראל, חלק מהם כבר לא איתנו.

נכון שלא צריך לזלזל באף מחבל, כולל כאלו מסוכנים פחות מנסאראללה שמעולם לא טענתי שהוא לא מסוכן אבל מצד שני אין גם טעם להעצים את החלאה הזה.

זה לא לגמרי מדוייק שישראל לא ידעה שהיא סוחרת בגופות גם בעיסקה השניה אבל לדעתי יותר משהייתה זו הצלחה של ההוא עם המגבת היה זה באמת טמטום מצידנו ברמה שקשה לי מאוד להבין. אל"מותו של טננבאום יש לה מעט מאוד, אם בכלל, עם חטיפתו, למעט, כמובן, היותה עניין שהעצים את ערכו בעיני החיזבאללה (וכניראה שגם בעיני שרון). טננבאום לא היה (כניראה) בשום תפקיד רישמי ולא נהנה מהגנת המדינה כשיצא להרפתקאה המפוקפקת מאוד שלו. מה שהיה פה בעיקר זה אופורטוניזם פיקחי מצד המגבת.

גם לא טענתי שנסראללה יצא מהפריים, ברור שהוא לא (לפחות זמנית ולמרות שלפי הדיווחים האירנים תלשו לו גם כמה נוצות מהזנב) אבל כפי שטענתי כבר כמה פעמים פה כולל בתגובה הזו, אין טעם להעצים את דמותו. הוא מסוכן, הוא יכול לגרום צרות צרורות, אנחנו מוקפים באויבים מסוכנים ממנו, הצבא הסורי למשל ובכל מיקרה בהתנגשות הבאה בין צה"ל לחיזבאללה ההימור הבטוח יותר לדעתי יהיה לשים את הכסף על צה"ל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:21

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר