
09-10-2009, 02:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.10.06
הודעות: 6,922
|
|
כמה דברים בתגובה לדברים:
1.הוא אומר "בירושלים המזרחית (זה לא מזרח ירושלים, כי מדובר בעיר שנכבשה ב67 ולא בעיר שחוברה לה יחדיו)", אבל בואו ניראה, ממי העיר נכבשה ב-67? מהפלסטינאים שמעולם לא שלטו בה? או בירדן שפלשה אל הארץ במלחמת העצמאות וכבשה את השטח ואת השטח של גוש עציון ללא שום זכות קשר. מדינת ישראל רק שיחררה את העיר מהכיבוש הירדני. אגב, העיר הייתה עם רוב יהודי מובהק עד שנת 1948.
2.הוא אומר שהם לא רוצים את הנדיבות שלנו? סבבה, תוותרו על תעודות הזהות ועל הקצבאות. מי יפרנס אותם אז?
3.שוב, אל אקצה מוזכרת, אבל ירושלים לא מוזכרת פעם אחת.
4."גם החפירות מסביב למסגד והקריאות של רבנים, של עמותות והחלטות של בתי משפט, מדירות שינה מעיני המוסלמים", בטח, כי החפירות מביאות הוכחות שהיה בית מקדש.
5."גם קיצוניותה וסרבנותה של ממשלת נתניהו-ליברמן-ברק מעיבה על האווירה ומגדילה את תחושת המחנק של פלסטינים שמרגישים שהמבוי סתום בתהליך המדיני", האמת היא שביבי הוא זה שמנסה לקדם את התהליך המדיני הרבה יותר מאבו מאזן. הרי כמה זמן לקח עד לפסגה המשולשת? וגם אז רק אחרי לחץ של אובמה אבו מאזן הסכים. מה אבו מאזן כבר עשה בשביל התהליך המדיני? כלום, חוץ מהסירוב להצעה של אולמרט.
|