לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2015, 13:08
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
נתניהו פנה לאזרחי ישראל להציע הצעות לשריון ח"כ

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/290679
פנייה לא שגרתית של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, לאזרחי ישראל.

בסטטוס שפרסם בדף הפייסבוק שלו ובחשבון הטוויטר הוא מבקש מהציבור להמליץ לו על מועמדים למקומות המשוריינים ברשימת הליכוד, במקומות ה-11 ו-23.

"אשמח לקבל מכם, אזרחי ישראל, הצעות ורעיונות לבחירת מועמדות או מועמדות אלה. אנא שילחו הצעותיכם לכתובת המייל המצורפת״.

לסטטוס בפייסבוק אף מצורפת כתובת מייל- Newfaceslikud@gmail.com, לשליחת ההצעות.

**
אני מקבל את הצעתו של נתניהו ועומד לפרסם גם פה בפרש את ההצעות שלי.

מי שרוצה להציע הצעות משלו, גם הוא מוזמן לרשום אותם גם פה בפורום.

*
את ההצעה שלי אני ארשום כתגובה פה, לאפשר דיון.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2015, 15:15
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
אני לא יודע אם זה כל כך רע
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "הייתי מכניס דמויות מוערכות שתומכות בליברליזם כלכלי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ai22
...מה שמבריח מצביעים לבנט.

כמו שהערבים תמיד באופוזיציה, כך יהיה בטוח להניח כי אם תוטל הרכבת הממשלה הבאה על מר נתניהו, הטלפון הראשון יהיה אל חה"כ בנט, שכנראה לא יערים קשיים גדולים מדי בהליך ההרכבה.

למס' 11 בליכוד הייתי מציע את עצמי, כי גם אני רוצה משכורת טובה ונראה שגם העבודה הזו מעניינת ולמס' 23 את ג'ים קארי, מסיבות ברורות.

כהצעה חליפית לגבי המשוריינים, הייתי מציע את האברמס והמרכבה סימן 4, כי אנו באמת צריכים טנק בימים אלו של מתקפה משולבת עלינו.

אם להיות רציניים לרגע, אני חושב שהייתי ממנה את דוד רוזן מהמקום ה 11 לשר המשפטים ואת נאוה בוקר למקום ה 23 - גם כי צריך אישה נוספת וגם כי פנים חדשות יכולות לעשות טוב.

נראה כי המהלך הזה זוכה לקיתונות של לעג בתגובות של טמקא ובוואלה! ומרבית התגובות (אלו שעברו את הקומיסרים הפוליטיים שלהם, כמובן) לועגות לו וחלקן מציעות למנות את שרה (חברה שלהם מהזבל) כח"כית. הוא היה צריך להקדים תרופה למכה ולפרסם בהודעה המקורית משהו בסגנון "ולא - שרה נתניהו היא לא הצעה לגיטימית. היא עסוקה גם כך ותודה לאל אני סוב, אה, רואה אותה מספיק בבית." מה שכן - כמה וכמה ביקשו לראות את אורלי לוי אבקסיס. אם לא נאוה בוקר, נקווה שהיא כן.

הרעיון עצמו הוא לא רע בכלל. יש לא מעט אנשים שיכולים להמליץ על מישהו טוב, אולם הוא פשוט לא השתתף בפריימריז או שהם לא מעוניינים להתפקד לליכוד, אולם כך הם עדיין יכולים אולי להשפיע.

אם נחזור שוב לפאזה הבלתי רצינית - מעניין אם היו מציעים את המקום ה 11 לגב' לבני ועוד יותר - את המקום ה 23. האם היא הייתה חוזרת? אמנם היא נכנסה כמס' 2 בעבודה-התנועה, אולם ייתכן והיא תעדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים.

ישן 07-01-2015, 15:40
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
אני דוקה מאוד מחזיק משרה נתניהו, כי היא תמיד יצאה צודקת
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי cohort שמתחילה ב "אני לא יודע אם זה כל כך רע"

את מי שהיא שנאה, התבר עם הזמן שהיא הייתה צודקת במאות אחוזים. יש לה איזושהי תכונה להכיר אנשים.

לדוגמה:

היא שנאה את בנט, ואכן בנט עשה כזו פשלה איומה עם חיבורו ללפיד, מקווים שעכשיו כבר התבגר והבין את טעותו. עכשיו כאשר התבגר כבר לא שומעים שגברת נתניהו שונאת אותו.

שנאה את ריבלין, ואכן כאשר נבחר לנשיא התברר שהוא לקקן של השמאל הקיצוני.
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2531061
http://news.walla.co.il/item/2805463​

**
כלל מאוד פשוט: מי שהתקשורת השמאלנית הכי מסיתה נגדו, כנראה שהוא הכי טוב.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 07-01-2015 בשעה 15:43.
ישן 07-01-2015, 15:42
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי cohort שמתחילה ב "אני לא יודע אם זה כל כך רע"

תשמע נתניהו הכניס איש שמאל קיצוני מקדימה שהיה פעם בכיר בטחוני שהמיר את דעתו בתמורה לכסף של אירופה וארה"ב כשהופיע בסרט "שומרי הסף" ולהוסיף על חטא הוא אנטי חברתי ידוע לכל כשיש לו קטע מפורסם עם אוכלוסיה חלשה שמפגינה נגד קדימה, כשהוא מעליב אותה מול המצלמות בלי רגשי אשם ואין לעבודה בעיה לשלוף את זה מהארכיון בזמן הבחירות.
חוץ ממנו תמצא שם אנשים אחרים מקדימה שבית המבפט מצא שהם אשמים בכל מיני עבירות וכל מיני אנשים שלא יצאו לשטח כבר שנים.

זה מטעמים לכל היריבים של הליכוד בזמן הבחירות חוץ מהעבודה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 08-01-2015, 09:51
  משתמש זכר הברמן של הפורום הברמן של הפורום אינו מחובר  
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות

חבר מתאריך: 10.07.02
שני המועמדים שלי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "נתניהו פנה לאזרחי ישראל להציע הצעות לשריון ח"כ"

1. שרה נתניהו - ממילא היא מחליטה הכל אז למה שלא תעשה את זה באופן רשמי
2. אני - מבטיח לכם שאצלי לא יהיו הבטחות ללא כיסוי (אשתדל שלא יהיו הבטחות בכלל). באופן כללי אשתדל להגיע מדי פעם לדיונים בכנסת, תקציב "הקשר עם הבוחר" שלי יהיה בסביבות הממוצע (אקנה קצת ג'אדג'טים להנאתי האישית), אטוס לחו"ל עם משפחתי על חשבון הציבור (מבטיח להעלות תמונות יפות לאינסטגרם...), אצביע בנושאים המדיניים באחריות לאומית (לפי מי שיציע יותר תרומות לעמותות שאהיה קשור אליהן), לא אתן לטייקונים לעשוק את הציבור (למעט טייקונים שיסדרו ג'ובים למקורבי) ואשאר נאמן למפלגתי (עד שמפלגה אחרת תציע לי הצעה אטרקטיבית).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר