לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2009, 04:29
  משתמש זכר עו"ד אחד עו"ד אחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.08
פמינסטיות כרגיל...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "נו, אני גם אמרתי שהבנות היו..."

כל התנועה הפמניסטית הזו היא דבר מטומטם מעיקרו.
שום דבר שהן אומרות או טוענות כבר לא מפתיע.
בשם הפמניזים הן מחליטות מה טוב ומה נכון עבור כל הנשים בעולם. לא מקובל עליהן שיש נשים שלא רוצות להיות קרייריסטיות, לא מקובל עליהן שבחורה לא רוצה להתלונן על נשיקה סתמית (פרשת רמון), לא מקובל עליהן שמי שהואשם באונס לא יורשע (קצב), לא מקובל עליהן שאשה תישא את שם המשפחה של בעלה, לא מקובל עליהן שמי שלובשת חשוף מושכת מבטים ומבקשת במשתמע (משתמע? למה לא במפורש) שיסתכלו עליה, לא מקובל עליהן שיש נשים שרוצות לעסוק בזנות, לא מקובל שיש נשים שרוצות לעסוק בפורנו ולא מקובל שיש נשים שרוצות לעסוק בזנות ובפורונו.
הן הכי חכמות והן יודעות הכי טוב מכולם מה טוב לכל הנשים בעולם.
שיא השיאים נשבר בידיעות אחרונות של היום כשמישהי בשם טלי בכר-שכטר (שני שמות משפחה כמובן...) אמרה שחור על גבי זמנים מודרניים - וזה ציטוט מדוייק - "פעם עשיתי למישהי ראיון עבודה טלפוני וכבר בהתחלה היא אמרה שלא משנה מה, ב 15:00 אני חייבת לצאת לקחת את הילדים. מבחינתי הראיון נגמר. לא בגלל היציאה המוקדמת אלא כי היא רואה את עצמה קודם כאמא של הילדים, לפנ שתמצא עבודה מענינת".
שימו לב רבותי - עבודה מענינת יותר חשובה מהילדים!!!
אם טמטום היה טיפת מים, הפמיניסטיות היו מביאות את מצוקת המים בישראל לקיצה.
אני חושב שאני מדבר בשם הרבה מאוד אנשים (גברים ונשים כאחד) כשאני אומר לכל שדולת הנשים והארגונים הטיפשיים האלה: נמאסתן. אתן והבכיינות הבלתי פוסקת שלכן.
זה הזמן והמקום להוסיף: חבל שחוקי הפורום לא מאפשרים לקלל.

ומילה קטנה ל"בכיפיות": אני חולה עליכן! אתן עושות עבודת קודש. שליחות של ממש!

נערך לאחרונה ע"י עו"ד אחד בתאריך 15-10-2009 בשעה 04:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2009, 18:51
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
זהו ? זה מה שמפריע להן בתוכנית הזאת?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "כ-30 ארגוני נשים דורשות להוריד מהמסך את התוכנית "לילה בכיף" של דודו ארז בערוץ ביפ"

זה שגדל פה דור של אידיוטים, נשים וגברים שאפשר להצחיק אותם עם בדיחות ברמת הפלוצ -פיפי -ציצי, זה לא מפריע להן? זה שהתוכנית מכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר ברשות הפלסטינית, זה לא מטריד? זה שמשדרים שוב ושוב את התוכנית הזאת באותו פורמט עם אותם בדיחות, כך שאתה לא יכול להפריד בין התוכנית הראשונה, האחרונה ותוכנית הסחיטה במכונת הכביסה - זה כן בסדר? זה שמחקר חדש גילה שצפייה בתוכנית הזאת למשך 30 דקות (טוב, שניות) לפחות מורידה ב 70% את כמות החומר האפור במוח,זה לא מלחיץ? כל מה שמפריע להן זה רק הסקסיזם?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר