|
במקור נכתב על ידי מבקר המדינה
אף אחד לא ביקש את את תרומתם של מהגרי העבודה. לא תודה.
דווקא כן, אנו זקוקים לידיים העובדות שלהם בכל הענפים. צווארון כחול הוא עלבון לישראלי הגאה שמוצא פרנסתו בהייטק, בבורסה, בעריכת דין (מי לעזעזל צריך כל כך הרבה?)
מציפים אותנו בכל כך הרבה שקרים כאילו מדובר באיזה כמה מאות ילדים מסכנים, ישראלים ופטריוטיים.
לא ראינו כזו רחמנות על ילדי גוש קטיף העקורים, שהחריבו את ביתם, הפכו את הוריהם למובטלים, הרסו את בית הספר שלהם והפרידו אותם מחבריהם, וגרמו לבתי הכנסת שלהם לעלות באש ולהיחרב. פתאום, צריך לרחם על כמה מהגרי עבודה, כי "נולדו פה" "יש להם פה חברים" ובלה בלה בלה....
מאיפה אתה שואב את דברי הבלע הללו. מי אמר לך שליבנו לא נקרע כאשר ראינו את התמונות של העקורים הללו.
אני ימני ואף אחד לא יכול להאשים אותי בבדל של שמאלנות, אבל עניין הילדים הללו הוא בכלל לא דומה ואין אפילו מקום להשוואה.
כוחות אופל רוצים לגרש אותם מהארץ כדי לשמור על "טוהר הגזע היהודי" ושלא יבלבלו לאף אחד את המוח. שמעתי את הקרפד אלי ישי מקרקר ברדיו לרינו צרור שהוא פתאום "מגן הציונות" מאיפה הוא פתאום מבין בציונות, איזה ציונות של בית עבודיה, שרואה בציונות החילונית האמיתית אוכלי שרצים?
ממתי כל אוכלי החינם שלו ציונים. חלקם עבריינים שמצאו דרך להתחמק מעונש בכך שחובשים את אותה כיפה שחורה מגוחכת, או אותם עברייני ש"ס שהפכו את הקופה הציבורית לקופה פרטית.
מה להם ולציונות ומה להם ולמידה של רחמנות.
אז האמת היא שמדובר בלמעלה מ- 300 אלף מהגרי עבודה, שבאו לגזול את מקומות העבודה שלנו ואת ארצנו, ממש כמו הפלסטינאים. מי יודע, אם כבר עכשיו מדברים על כך שהם ישראלים אמיתיים, תורמים למדינה ובלה בלה בלה, אולי עוד 20 שנה כבר יהיה ממש חיקוי של הנרטיב הפלסטיני, כפי שה"פלסטינים" טוענים שהם בני "פלשתינה" המקוריים.
איזה שטויות!
מדובר בסך הכל בכאלף ומאתים ילדים - ובסך הכל 4000 איש. המדינה יכולה לספוג אותם ללא כל בעיות. כבר עשינו זאת בעבר עם הפליטים הויאטנמים וראה פלא המדינה לא התמוטטה. נהפוך הוא בתוכם גדלו אנשים שהמדינה יכולה להתגאות בהם.
הסיבה ששמאלני ארצנו מעוניינים בהם, היא כדי שהם יהיו העבדים והשפחות בבתי היוקרה שלהם במדינת תל-אביב, וגם על הדרך ייאזנו את הדמוגרפיה מול הדתיים.
תגיד לי אתה קורא את מה שאתה כותב?
איפה ראית ישראלי עובד בחקלאות - חוץ מלהיות מנהל שמסתובב עם רכב השטח בשדות שלו?
איפה ראית פועל שרותים יהודי/ישראלי שמוכן לעשות את העבודות הללו?
איפה ראית פועל ישראלי עובד בניין (פעם היו כאלה..... יש לך כאן עניין עם פועלי בניין.... זוכר?)
כאשר ישראלי יתחיל לעבוד כמו שצריך ולא לחלום על תואר במדעי הדשא אז יהיה מקום לדבר על דחיקת רגליו מעבודות בזויות.
אגב, ראית ישראלי שמוכן לטפל בישיש או ישישה שלא שולטים על הסוגרים שלהם?
לכל מדינות העולם יש מדיניות הגירה ומי שאינו עומד בה מגורש. משום מה, רק בישראל חייבים לנהוג ההיפך מבכל העולם. ברגעים אלו, עשרות אלפי מהגרי עבודה עושים את דרכם מאפריקה לישראל, אני מקווה שאנשים פה יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי.
אנחנו בתרדמת מזה זמן רב וזאת הסיבה שהגענו לאן שהגענו. כעת מאוחר מדי וחבל שכל המאבק מתבצע על גבם של אותם ילדים שלא היה קורה לאלי ישי וחבורת השחורים שלו אם היו נשארים בארץ.
אולי היו נותנים את התחת שלהם לטובת הצבא, מה שהכנופייה הזאת לא עושה.
|