לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2009, 14:47
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
אלי ישי , אביר ומגן הציונות בארץ ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ישי: ילדי הזרים מסכנים את מדינת היהודים"

שמעתי אותו מתראיין הבוקר אצל רינו צרור.
מלהג בפאתוס על תפקידו להגנת הציונות בארץ ישראל. שאלתי את עצמי, ממתי ש"ס חרתה על דגלה את דגל הציונות?
והאם אלי ישי יודע כי הציונות בארץ ישראל קמה בעקבות כמיהתם של יהודים מקרב היהדות הדתית הציונית והיהדות החילונית?

שמעתי אותו מלהג בלהט גם על תפקידה של החברה בישראל לחסום את זרם המסתניים, כי בעקבות גלים של "מהגרים/עובדים בלתי חוקיים" יקיץ הקץ על מדינת ישראל ועל העם היהודי.

אבל לא שמעתי אותו מוכן לענות ולהתייחס לשאלה האם בעיית ההתבוללות היא זאת שעומדת כנגד עיניו.
מכיוון שאפשר לנכס טיעונים ומניעים "ציוניים" לטובת החלטה צרת מוח של אדם שעומד בראש תנועה גזענית המסייעת בתקיעת תריז בין יהודים חילוניים לבין היהדות הדתית ובעיקר זו מקרב עדות המזרח.

דברי צביעות ורשעות כזאת אפשר לשמוע רק מאדם שמרבית חברי תנועתו, אינם יודעים צבא מהו, אבל חלקים ממנו מכירים את הדלת המסתובבת בבתי הכלא.

והוא זה שנבחר כאביר הדמוקרטיה בארץ ישראל ומגינה של הציונות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2009, 20:15
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אלי ישי , אביר ומגן הציונות בארץ ישראל"

כן, הוא לא ציוני לפי ההגדרה (שלי לפחות), אבל הוא צודק. לא הייתי גם מסכים שיגיעו לכאן עשרות אלפי מהנדסים ומדענים מאירופה או ארה"ב שאינם יהודים, מכיוון שזה מערער את הצביון של המדינה. שוב- אין פה גזענות אלא בדלנו שנובעת מכך שאני מעריך שכיהודים אין לנו מקום אחר לחיות בו בשקט מלבד ישראל, גם לא בנאורה שבמדינות.

אגב- יש בקרב חברי ש"ס לא מעטים ששרתו בצבא.
דוד אזולאי
יצחק וקנין.
אלי ישי
אמנון כהן
יצחק כהן
אברהם מיכאלי
יעקב מרגי
משולם נהרי
8 מתוך 11. לא כזה גרוע, נכון?

נערך לאחרונה ע"י shruki בתאריך 15-10-2009 בשעה 20:19.
ישן 15-10-2009, 20:38

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "כוונתי היתה שלא תחשוב שאני..."

אף אחד לא ישאר בישראל עם אנחנו לא נרצה בזה.
אתה יודע כמה אנשים מתעשרים מהעיסוק בעובדים הזרים?
אני שמעתי נתונים והזדעזעתי.
רק כדי לסבר לך את האוזן. פועל סיני (שאת משכורתו מלינים בדרך כלל) משלם 31000 דולר , כן זה הסכום. כדי להגיע ארצה לאותו סוכן שמטפל בהגעתו.
מתברר כי למעלה מ-70% חוזרים ארצה לאותם כיסים שאיתם נערכת הקומבינה.
הממשלה שלך, אמורה להפקיד סכום פקדון לכל סיני שמגיע ארצה על מנת שבסוף החוזה ישמש הכסף כתמריץ לחזרה ארצה (הסכום הוא כ-700 דולר לחודש, סכום נכבד לשנתיים שלוש של חוזה - אם כי החוזה יכול להתארך עד לחמש שנים). הכסף מעולם לא הגיע לסינים שעומדים בפני סיום תפקידם.

במילים אחרות, אילו המדינה היתה רוצה לגרש אותם על פי חוק וסדר לא היתה כל בעייה לעשות כן.
אבל מישהו הרי צריך להתעשר על חשבון האומללים הללו.
אז מה בחרו לעשות - לעקור שן כואבת אחת במקום טיפול שורש יסודי.
זהו המצב והתחברו לכך כל אותם רגשות אפלים של אנשי חושך.
ישן 15-10-2009, 20:24
  מבקר המדינה מבקר המדינה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Magimix שמתחילה ב "סתם גזען חשוך בחסות הדת"

אף אחד לא ביקש את את תרומתם של מהגרי העבודה. לא תודה.

מציפים אותנו בכל כך הרבה שקרים כאילו מדובר באיזה כמה מאות ילדים מסכנים, ישראלים ופטריוטיים.

לא ראינו כזו רחמנות על ילדי גוש קטיף העקורים, שהחריבו את ביתם, הפכו את הוריהם למובטלים, הרסו את בית הספר שלהם והפרידו אותם מחבריהם, וגרמו לבתי הכנסת שלהם לעלות באש ולהיחרב. פתאום, צריך לרחם על כמה מהגרי עבודה, כי "נולדו פה" "יש להם פה חברים" ובלה בלה בלה....

אז האמת היא שמדובר בלמעלה מ- 300 אלף מהגרי עבודה, שבאו לגזול את מקומות העבודה שלנו ואת ארצנו, ממש כמו הפלסטינאים. מי יודע, אם כבר עכשיו מדברים על כך שהם ישראלים אמיתיים, תורמים למדינה ובלה בלה בלה, אולי עוד 20 שנה כבר יהיה ממש חיקוי של הנרטיב הפלסטיני, כפי שה"פלסטינים" טוענים שהם בני "פלשתינה" המקוריים.

הסיבה ששמאלני ארצנו מעוניינים בהם, היא כדי שהם יהיו העבדים והשפחות בבתי היוקרה שלהם במדינת תל-אביב, וגם על הדרך ייאזנו את הדמוגרפיה מול הדתיים.

לכל מדינות העולם יש מדיניות הגירה ומי שאינו עומד בה מגורש. משום מה, רק בישראל חייבים לנהוג ההיפך מבכל העולם. ברגעים אלו, עשרות אלפי מהגרי עבודה עושים את דרכם מאפריקה לישראל, אני מקווה שאנשים פה יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי.

ישן 15-10-2009, 20:51

בוא נעמיד דברים על דיוקם!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "אף אחד לא ביקש את את תרומתם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מבקר המדינה
אף אחד לא ביקש את את תרומתם של מהגרי העבודה. לא תודה.

דווקא כן, אנו זקוקים לידיים העובדות שלהם בכל הענפים. צווארון כחול הוא עלבון לישראלי הגאה שמוצא פרנסתו בהייטק, בבורסה, בעריכת דין (מי לעזעזל צריך כל כך הרבה?)

מציפים אותנו בכל כך הרבה שקרים כאילו מדובר באיזה כמה מאות ילדים מסכנים, ישראלים ופטריוטיים.

לא ראינו כזו רחמנות על ילדי גוש קטיף העקורים, שהחריבו את ביתם, הפכו את הוריהם למובטלים, הרסו את בית הספר שלהם והפרידו אותם מחבריהם, וגרמו לבתי הכנסת שלהם לעלות באש ולהיחרב. פתאום, צריך לרחם על כמה מהגרי עבודה, כי "נולדו פה" "יש להם פה חברים" ובלה בלה בלה....

מאיפה אתה שואב את דברי הבלע הללו. מי אמר לך שליבנו לא נקרע כאשר ראינו את התמונות של העקורים הללו.
אני ימני ואף אחד לא יכול להאשים אותי בבדל של שמאלנות, אבל עניין הילדים הללו הוא בכלל לא דומה ואין אפילו מקום להשוואה.
כוחות אופל רוצים לגרש אותם מהארץ כדי לשמור על "טוהר הגזע היהודי" ושלא יבלבלו לאף אחד את המוח. שמעתי את הקרפד אלי ישי מקרקר ברדיו לרינו צרור שהוא פתאום "מגן הציונות" מאיפה הוא פתאום מבין בציונות, איזה ציונות של בית עבודיה, שרואה בציונות החילונית האמיתית אוכלי שרצים?
ממתי כל אוכלי החינם שלו ציונים. חלקם עבריינים שמצאו דרך להתחמק מעונש בכך שחובשים את אותה כיפה שחורה מגוחכת, או אותם עברייני ש"ס שהפכו את הקופה הציבורית לקופה פרטית.
מה להם ולציונות ומה להם ולמידה של רחמנות.

אז האמת היא שמדובר בלמעלה מ- 300 אלף מהגרי עבודה, שבאו לגזול את מקומות העבודה שלנו ואת ארצנו, ממש כמו הפלסטינאים. מי יודע, אם כבר עכשיו מדברים על כך שהם ישראלים אמיתיים, תורמים למדינה ובלה בלה בלה, אולי עוד 20 שנה כבר יהיה ממש חיקוי של הנרטיב הפלסטיני, כפי שה"פלסטינים" טוענים שהם בני "פלשתינה" המקוריים.

איזה שטויות!
מדובר בסך הכל בכאלף ומאתים ילדים - ובסך הכל 4000 איש. המדינה יכולה לספוג אותם ללא כל בעיות. כבר עשינו זאת בעבר עם הפליטים הויאטנמים וראה פלא המדינה לא התמוטטה. נהפוך הוא בתוכם גדלו אנשים שהמדינה יכולה להתגאות בהם.

הסיבה ששמאלני ארצנו מעוניינים בהם, היא כדי שהם יהיו העבדים והשפחות בבתי היוקרה שלהם במדינת תל-אביב, וגם על הדרך ייאזנו את הדמוגרפיה מול הדתיים.

תגיד לי אתה קורא את מה שאתה כותב?
איפה ראית ישראלי עובד בחקלאות - חוץ מלהיות מנהל שמסתובב עם רכב השטח בשדות שלו?
איפה ראית פועל שרותים יהודי/ישראלי שמוכן לעשות את העבודות הללו?
איפה ראית פועל ישראלי עובד בניין (פעם היו כאלה..... יש לך כאן עניין עם פועלי בניין.... זוכר?)
כאשר ישראלי יתחיל לעבוד כמו שצריך ולא לחלום על תואר במדעי הדשא אז יהיה מקום לדבר על דחיקת רגליו מעבודות בזויות.
אגב, ראית ישראלי שמוכן לטפל בישיש או ישישה שלא שולטים על הסוגרים שלהם?

לכל מדינות העולם יש מדיניות הגירה ומי שאינו עומד בה מגורש. משום מה, רק בישראל חייבים לנהוג ההיפך מבכל העולם. ברגעים אלו, עשרות אלפי מהגרי עבודה עושים את דרכם מאפריקה לישראל, אני מקווה שאנשים פה יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי.

אנחנו בתרדמת מזה זמן רב וזאת הסיבה שהגענו לאן שהגענו. כעת מאוחר מדי וחבל שכל המאבק מתבצע על גבם של אותם ילדים שלא היה קורה לאלי ישי וחבורת השחורים שלו אם היו נשארים בארץ.
אולי היו נותנים את התחת שלהם לטובת הצבא, מה שהכנופייה הזאת לא עושה.

ישן 15-10-2009, 21:55
  מבקר המדינה מבקר המדינה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "בוא נעמיד דברים על דיוקם!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג

מאיפה אתה שואב את דברי הבלע הללו. מי אמר לך שליבנו לא נקרע כאשר ראינו את התמונות של העקורים הללו.
אני ימני ואף אחד לא יכול להאשים אותי בבדל של שמאלנות, אבל עניין הילדים הללו הוא בכלל לא דומה ואין אפילו מקום להשוואה.
כוחות אופל רוצים לגרש אותם מהארץ כדי לשמור על "טוהר הגזע היהודי" ושלא יבלבלו לאף אחד את המוח. שמעתי את הקרפד אלי ישי מקרקר ברדיו לרינו צרור שהוא פתאום "מגן הציונות" מאיפה הוא פתאום מבין בציונות, איזה ציונות של בית עבודיה, שרואה בציונות החילונית האמיתית אוכלי שרצים?
ממתי כל אוכלי החינם שלו ציונים. חלקם עבריינים שמצאו דרך להתחמק מעונש בכך שחובשים את אותה כיפה שחורה מגוחכת, או אותם עברייני ש"ס שהפכו את הקופה הציבורית לקופה פרטית.
מה להם ולציונות ומה להם ולמידה של רחמנות.

הטענה שלי מופנית כלפי מי שאומר שלא צריך לגרש ילדים, כי מה הם אשמים, הם מסכנים, זורקים אותם מהבית שהם מכירים, מבית הספר, מהחברים, וכו'. אז הנה, כבר היה תקדים היסטורי לגירוש ילדים ללא פוצה פה ומצפצף מצד אלו שפותחים היום פה כל כך גדול. אז כבר הפרידו ילדים מהבית ומבית הספר ומהחברים. מי שטען אז שזה לא כזה נורא. אז בבקשה. גם עכשיו זה לא כזה נורא. לא טענתי זאת כלפיך. אני טוען זאת כלפי מי שחושב שאז זה לא היה תירוץ אבל היום כן.

באשר למר ישי עצמו, מה אכפת לי ממנו וממה שהוא אומר, היכן אמרתי שאני ממצביעיו ותומכיו? במקרה נפלה לידיו החלטה גורלית שאני תומך בה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
איזה שטויות!
מדובר בסך הכל בכאלף ומאתים ילדים - ובסך הכל 4000 איש. המדינה יכולה לספוג אותם ללא כל בעיות. כבר עשינו זאת בעבר עם הפליטים הויאטנמים וראה פלא המדינה לא התמוטטה. נהפוך הוא בתוכם גדלו אנשים שהמדינה יכולה להתגאות בהם.

שוב, לא הבנת אותי, אני ממש לא מתייחס לילדים, ואני מתעלם מהם לחלוטין כילדים, אני רואה את הבעיה הכוללת, יש כ-300 אלף מהגרי עבודה בישראל. ברור שיהיו להם גם ילדים, ולכן אני מציע כדי לראות את הבעיה בראיה מפוקחת, לא להסתכל רק על "הילדים המסכנים, ממש רחמנות.." את 300 אלף המהגרים ומאות האלפים שיגיעו אחריהם המדינה ממש לא תוכל לספוג. אינני גאה באף אחד מהם שגדל בארץ. אני בוש ונכלם שמדינת ישראל לא השכילה לגרש את אמו הורתו של כל אחד מהם עוד לפני שנולד.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
תגיד לי אתה קורא את מה שאתה כותב?
איפה ראית ישראלי עובד בחקלאות - חוץ מלהיות מנהל שמסתובב עם רכב השטח בשדות שלו?
איפה ראית פועל שרותים יהודי/ישראלי שמוכן לעשות את העבודות הללו?
איפה ראית פועל ישראלי עובד בניין (פעם היו כאלה..... יש לך כאן עניין עם פועלי בניין.... זוכר?)
כאשר ישראלי יתחיל לעבוד כמו שצריך ולא לחלום על תואר במדעי הדשא אז יהיה מקום לדבר על דחיקת רגליו מעבודות בזויות.
אגב, ראית ישראלי שמוכן לטפל בישיש או ישישה שלא שולטים על הסוגרים שלהם?

אתה חי בסרט, מהגרי העבודה מאפריקה מזמן לא מגבילים את עצמם לעבודות אלו, תשאל את הקופאית הזרה ששילמתי לה היום באחד מהמרכולים באיזור המרכז. או את מסדרת הסחורה באחד מבתי העסק שהייתי בו בשבוע שעבר. אלו עבודות שישראלים כן עובדים בהם. מה, נגמרו הבעיות אצלנו שאנחנו צריכים לדאוג לתעסוקת מובטלי העולם?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אנחנו בתרדמת מזה זמן רב וזאת הסיבה שהגענו לאן שהגענו. כעת מאוחר מדי וחבל שכל המאבק מתבצע על גבם של אותם ילדים שלא היה קורה לאלי ישי וחבורת השחורים שלו אם היו נשארים בארץ.
אולי היו נותנים את התחת שלהם לטובת הצבא, מה שהכנופייה הזאת לא עושה.

מה עניין שמיטה להר סיני? כיצד שירות צבאי על ידי חרדים יימנע הגירת עובדים? למען הסר ספק אני מאז ומעולם הייתי בעד גיוס מיידי של כל החרדים. אבל מה הקשר?

ישן 15-10-2009, 23:32

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "..."

את עניין השמיטה והר סיני תשאל את אלי ישי: הוא בקיא בתורה, כך לפחות הוא מתיימר.
מה עניין "העניין הציוני" שהוא מעלה ל"עניין הגירוש"
ומה עניין הגירוש לטוהר הגזע היהודי או להתבוללות שעל השאלה הזאת הוא מסרב לענות.

כעת לעניינים הרציניים יותר:
שלוש מאות אלף מסתננים - זאת בעייה של הממשלה שאינה מוכנה לנקוף אצבע בעניין.
אילו ראית היום את החדשות בערוץ הראשון היית רואה כמה שהבעייה רצינית - אבל 120 בטלנים לא מצליחים לחוקק חוק כמו שצריך, חוץ מללהג בלשונם.

בקיצור זאת בעייה שיצרנו ואנחנו צריכים להתמודד איתה בכבוד - גירוש הוא לא באג'נדה שלי.
הישארות שלהם בארץ - בהחלט כן. אנחנו לא אמריקה שיכולה לגרש הורה בלי בעיות ובטח לא מצרים שיורה במסתננים הללו.
אנחנו עם דפוק מכל הבחינות שדפקו אותו מכל הכיוונים במשך כל ההיסטוריה ואם לא למדנו דבר אחד מזה - יש לנו בעייה רצינית יותר.

או כמו שאמרה היום אחת ברדיו - אם מגרשים את הילדים הללו, צריך לגייס את כל הטפילים שיושבים לנו על הגב ללא הבדלי השקפות, דת וצבע.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר