לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2009, 18:53
  Dark Knight Dark Knight אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Dark Knight
רזולוציה ב-Win7

יש לי בעיה מרגיזה במיוחד.
יש לי מסך BENQ T2200HD שהוא מסך 22 אינץ' רחב 16:9.
כרטיס המסך שלי הוא WinFast PX8400 GS שזה בעצם GeForce 8400 GS.

הבעיה שלי היא שמלבד מה שה-windows מכנה כ-native resolution (רזולוציה טבעית) של המסך שלי שהיא 1920x1080 והיא אכן רזולוציה 16:9 אולם כ"כ גבוה שזה קשה לקרוא טקסט מהדפדפן מרב שהוא נהיה קטן, כל שאר הרזולוציות שה-windows מציג לי הן רזולוציות 16:10 מה שגורם לכך שכל מה שמוצג לי על המסך נדחס קצת או 4:3 שזה בכלל לא מתאים בעליל....

התקנתי דרייברים לכרטיס המסך שלי שהיו במקור ל-vista והמערכת מזהה הן את כרטיס המסך והן את המסך עצמו בצורה נכונה.. אין לי מושג למה הוא לא נותן לי רזולוציות מסך תקינות....
ב-XP עבדתי ברזולוציה 1600x900 שהייתה נוחה וטובה.... יש למישהו מושג איך אפשר להחזיר אותה ב-Win7?

תודה מראש!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-10-2009, 21:00
  Dark Knight Dark Knight אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Dark Knight
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "המסך שלך תומך ברזולוציה של..."

שמע, הורדתי מהאתר הזה והתקנתי דרייברים ל-Vista x64 עוד לפני שפרסמתי פה, וזה הוסיף לי ים של רזולוציות, אבל כולן היו ל-16:10

חיפשתי דרייברים למסך שלי כמה שיכולתי, אבל לא מצאתי... יחד עם זאת, ה-Win7 זיהה את הדגם שלו נכון מראש ככה שאני ממש לא מבין למה הוא לא נתן לי רזולוציות של 16:9

תודות The_Equivilator והתוכנה שהוא הציע הצלחתי להוסיף את הרזולוציה ידנית וזה עובד נהדר.

כעקרון הכל עבד בסדר גם ב-1920x1080 אבל הטקסט היה קטן בצורה פשוט מוגזמת ולא ניתן היה לקרוא...
כשניסיתי להגדיר את גודל הגופן והעצמי בעזרת האשף, זה לא עשה כלום עד שלא שמתי לזה 150% שזה המקסימום, ואז כל האלמנטים פשוט יצאו ענקיים מעבר לכל פרופורציה... פשוט לא היה אמצע לדבר הזה עד שלא הוספתי רזולוציה נורמאלית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר