לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2009, 16:09
  ItaiLabban ItaiLabban אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.09
הקדמת גיוס - הצלחתי להשיג זאת

שלום רב לחברי הפורום היקרים ,
אני כל כך נרגש ככה שיכול להיות שאני לא אכתוב כאן את התמונה הכללית , אך בקצרה אספר : אני הייתי אמור להתגייס במחזור נוב' הקרוב ליחידת כפיר ומשם לצאת לגיבוש עוקץ / לוט''ר - חלום חיי הוא להתקבל ליחידת עוקץ.
לצערי לפני כחודש או קצת יותר דחו לי את הגיוס למחזור מרץ כיוון שמחזור נוב' מפוצץ ואני גם קטן בגיל ( היה לי 18 באמצע ספטמבר ) , שלחתי עשרות מכתבים ללשכת הגיוס וכל פעם אמרו לי הגיוס אוטוטו אי אפשר להקדים אין מה לעשות ונתנו לי תשובה שלילית נחרצת , אך לא התייאשתי וכל פעם ניסחתי מכתבים מרגשים ונוגעים ללב ובסופו של דבר זה השתלם , פשוט לא להאמין שהגיוס עוד פעם מחודש והצליחו להקדים לי את הגיוס ל-24 לנוב' , לא גיוס השלמות ולא בטיח , נתנו לי להתגייס לאן שרציתי ואני כל כך מאושר מהמערכת הצבאית , אותה מערכת שאיכזבה אותי לא מעט פעמים... אני לא יודע עם זה נס או מה בדיוק קרה כאן , אך אני יודע שכעת שאני רושם את ההודעה דופק לי הלב ואני כל כך מאושר , אני אעדכן את הפורום בעוד כחודש ימים על גיבוש עוקץ / לוט''ר במאמר מקיף וכולל שיעזור למלשב''ים בעתיד ובע''ה באמירה שעברתי אותו , אך גם אם לא אני אהיה מבסוט על הגדודים בכפיר

שאלה קטנה לי אליכם חברי הפורום היקרים , על יחידת עוקץ אני יודע הכל , אך הייתי שמח לשמוע ממישהו שמבין על יחידת לוט''ר , לא הצלחתי למצוא בחיפוש מידע כולל , הייתי שמח למסלול שלהם ולחוות דעת - האם באמת חוטפים מכות כל יום ? מה מו מי ? תודה ושבוע מצויין שיהיה לכולנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר